DEVZYO1G napísal:WTF? Len tak z ničoho nič mám Dota 2 na steame, aj viacerí kamoši čo som sa ich pýtal, nejak skoro na f2p nie?
DOTA 2
-
frankocean11
Medium Star
Re: DOTA 2
Vcera vecer vydali update kde mozu vsetci sledovat dotu zadarmo.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ale iba sledovat. Hrat budete moct az ked vas pozvu alebo bude open beta.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Roshan na zaciatku hry? a lifesteal od Sk lol? wtf? hned lvl 3 a koniec..
/jasne nieje to automat vyhra to nie ale je to pomoc ako nic predsa lvl 3 v 1 kuzla mana hp vysie tj , rychlejsie lvl-ujes a expis
/jasne nieje to automat vyhra to nie ale je to pomoc ako nic predsa lvl 3 v 1 kuzla mana hp vysie tj , rychlejsie lvl-ujes a expis
Bezna vec, este sa k tomu zvykne prihodit lich kvoli ice armoru, alebo ti staci lone druid ktory to proste utankuje s medvedom.
Ja tiež niekedy idem Rosha na začiatku. Zoberiem Ursu a kamarát Skeleton Kinga.
-
Sphinx
Addict
tak ja niesom dota zdatny .. hram len od kedy vysla beta .. cize som este newbie+noobko.. takze pre mna je dost veci novych a pomaly sa ucim hrat za roznych hero.
Ale ked dáš Roshana to ešte neznamená instant win.
-
lekoklatik
VIP
A kto to tu tvrdi?
//co nechapes na mojom poste?
on tiez nehovori ze je to automaticka vyhra, ale urcite je to velka pomoc
//co nechapes na mojom poste?
on tiez nehovori ze je to automaticka vyhra, ale urcite je to velka pomoc
Nechápem síce zmysel tvojho postu ale on tvrdí niečo v tomto slova zmysle.
Sphinx napísal:hned lvl 3 a koniec..
Aj ursa + wisp je dobrá na roshana lvl 1.
-
Sphinx
Addict
-jasne nieje to automat vyhra to nie ale je to pomoc ako nic predsa lvl 3 v 1 kuzla mana hp vysie tj , rychlejsie lvl-ujes a expis, zle som to napisal .. ono v mojom pripade to bolo tak .. kedze sme boli 4 v 5 a z toho 2 ja uz lvl 3 a 3/4 tymu russ a hra ako team ? u rusov malo kedy
-
D4V1D57
Light Expert
Skuste mozno sa na vas usmeje stastie
http://c.steelseries.com/dota2betakey/
Zdravím. Tí, ktorí už Dotu 2 hráte, ale ktorí sa do toho vyznáte - kde presne sa môžem prihlásiť na Betu?
Existuje poprípade aj nejaké jednoduchší a rýchlejší spôsob, ako získať beta kľúč? Dajte vedieť prosím...nechce sa mi tu čítať všetko čo bolo doposiaľ popísané.
Existuje poprípade aj nejaké jednoduchší a rýchlejší spôsob, ako získať beta kľúč? Dajte vedieť prosím...nechce sa mi tu čítať všetko čo bolo doposiaľ popísané.
Chod na dota2.cz forum, tam to predavaju za 5 €Zajačik napísal:Zdravím. Tí, ktorí už Dotu 2 hráte, ale ktorí sa do toho vyznáte - kde presne sa môžem prihlásiť na Betu?
dota2.cz tam predavaju keye za par 5-7 eur. Ak nepredali uz vsetko 
už je pre všetkých dota? lebo mi ide stiahnuť
stiahnut som si stiahol, ale nemam invi, takze nemozem hrat...
a na dotovanie Valve 25 eurami tento tyzden nemam naladu
a na dotovanie Valve 25 eurami tento tyzden nemam naladu
Vysiel len spectator client aby mohli vsetci sledovat International 2 turnaj priamo cez Dota2 TV. Hrat sa cez to neda, treba sa naucit citat.
Hrdinovia v Dote 2 sú predpokladám rovnako tak nadabovaný? To znamená, že keď na neho kliknete tak trepe tie svoje "off topic" vecičky?:))
Pýtam sa len preto, lebo ja môžem pozorovať dotu len cez spectacor client a tam nemám prístup k záležitostiam vzťahujúcim sa k hre samotnej. btw ta kúpa tých beta kľúčov je dôveryhodná? Keď im človek pošle peniaze, tak sa môže spoľahnúť že mu skutočne zato dá pravý, originálny - nepoužitý - beta key?
Pýtam sa len preto, lebo ja môžem pozorovať dotu len cez spectacor client a tam nemám prístup k záležitostiam vzťahujúcim sa k hre samotnej. btw ta kúpa tých beta kľúčov je dôveryhodná? Keď im človek pošle peniaze, tak sa môže spoľahnúť že mu skutočne zato dá pravý, originálny - nepoužitý - beta key?
Pokiaľ kupuješ priamo od Valve tak áno, je to dôveryhodné. Ale inému človekovi by som určite nedával peniaze predom. Platiš predsa za produkt a nie za mačku vo vreci. Najistejšie je ísť na fórum Steam Traderov, tam napísať že máš záujem o Dotu 2 a že za to kúpiš nejakú lacnú hru. A cez Steam Trade sa nemusíš bať.Zajačik napísal:Hrdinovia v Dote 2 sú predpokladám rovnako tak nadabovaný? To znamená, že keď na neho kliknete tak trepe tie svoje "off topic" vecičky?:))