League of Legends
Re: League of Legends
k tomu skore ja za vladimira 1/16/0 twitch 1/15/5 sion 2/13/8
k tomu riotu ja tez banujem ale oni asi vidia ze ake mal skore ale napriklad firma innno game vurobila www.divoke-kmene.sk su tam samy premiaci ktori su zvyhodnovany ze ich nahlasi cele mesto a nic nedostane ban lebo ma premium
Teda hral som dost onlinoviek a ak som nahodou dostal ban,tak mi bolo len oznamene zaco,ale neodvodnili nic ani mi nic nikdy nemuseli dokazovat.Proste si zvykni.Parkrat sa mi inak stalo,ze som mal skore proste 6/7/9 a uz pisal od mojho teamu,ze nech ma vsetci reportnu lebo som useless.Akoze ja sa snazim v kazdej hre,nikde nechodim feedit a pomaham teamu a zato ma chceli reportnut.GJ,tak takym ludom by som dal fakt ban.Rovnako,zomriete 1.x a uz hned ,ze report toho a toho....
najlepsie su tie komenty ze report za ks
-
lekoklatik
VIP
Fakt nemate lepsiu temu, ako sa neustale stazovat pani? Bavi vas to? Mam vam najst nejaku zabavku?
Môžeš leko 
vyhrazas sa? povediem to sudnou cestou
Co vam vsetkym vadi? Ak by tu ludia nepisali kto co nafeedil, a aku mal zlu hru, tak tu uz nepise nikto...
-
lekoklatik
VIP
Jáj prepac masterX, ja som zabudol ze tato tema je o vyplakavani a nie o diskusii o hre.
Mna by napriklad celkom zaujimalo ci nastali nejake nove zmeny od kedy to nehram (nehram to asi mesiac a nieco).
Viem ze si to mozem vyhladat na googli alebo ich oficialnej stranke, ale diskutovat o zmenach (ak nejaku su) kludne mozeme.
Mna by napriklad celkom zaujimalo ci nastali nejake nove zmeny od kedy to nehram (nehram to asi mesiac a nieco).
Viem ze si to mozem vyhladat na googli alebo ich oficialnej stranke, ale diskutovat o zmenach (ak nejaku su) kludne mozeme.
Nahodou ten prispevok o tom,ze niekto dostal ban ,za neopodstatne reportovanie ma celkom zaujalo.
Leko: mozno by ta mohlo zaujimat,ze prerobili katu.Podla mna k lepsiemu,teraz ma bavi ovela viac.Vysli novy hrdinovia,nove skiny vsak klasika riot musi zarobit
Diana- ked som prvykrat videl jej obrazok ,tak ma velmi zaujala.No ked ukazali ake bude mat spelli,tak ma to trocha odradilo a akosi ma za nu nebavi hrat. (mozno casom ju zacnem,mal som plno hrdinov,co som nehraval a teraz ich hravam casto).
Rengar -Zo zaciatku velmi zaujimavy hrdina,ma vlastny iteam (nieco ako viktor) az nato,ze stoji 800goldov.Zbiera trofeje za killi a assistencie a zato ma nejake bonusy.Za smrt strati 1 trofej.No bohuzial tohto hrdinu este nemam vychytaneho.MUsim si nanho este zvyknut.
Leko: mozno by ta mohlo zaujimat,ze prerobili katu.Podla mna k lepsiemu,teraz ma bavi ovela viac.Vysli novy hrdinovia,nove skiny vsak klasika riot musi zarobit
Diana- ked som prvykrat videl jej obrazok ,tak ma velmi zaujala.No ked ukazali ake bude mat spelli,tak ma to trocha odradilo a akosi ma za nu nebavi hrat. (mozno casom ju zacnem,mal som plno hrdinov,co som nehraval a teraz ich hravam casto).
Rengar -Zo zaciatku velmi zaujimavy hrdina,ma vlastny iteam (nieco ako viktor) az nato,ze stoji 800goldov.Zbiera trofeje za killi a assistencie a zato ma nejake bonusy.Za smrt strati 1 trofej.No bohuzial tohto hrdinu este nemam vychytaneho.MUsim si nanho este zvyknut.
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
aj mne sa paci teraz kata viac ale iba ked ju mam ja alebo moj team
W spell dobre prerobili ale je strasne OP, aj vysoke prepocty ma hlavne na ultime
-
lekoklatik
VIP
k zetovmu prispevku:
Velmi pekne napisane.
Tiez som si vsimol ragerov, ktori nabadali druhych hracov, aby reportovali. Kazdy ma svoju hlavu. Nech sa kazdy rozhodne sam.
Komunita LoLka nie je zla pani. Je len velka, v tom je ten trik. Usmernit/ustrazit/naucit velky pocet ludi poslusnosti? To sa neda.
Preto sa aspon niektori hraci musia spravat normalne. A ked takeho normalneho hraca v hre stretnete (stalo sa mi to nespocetne vela krat), paradne si zahrate a hotovo
Velmi pekne napisane.
Tiez som si vsimol ragerov, ktori nabadali druhych hracov, aby reportovali. Kazdy ma svoju hlavu. Nech sa kazdy rozhodne sam.
Komunita LoLka nie je zla pani. Je len velka, v tom je ten trik. Usmernit/ustrazit/naucit velky pocet ludi poslusnosti? To sa neda.
Preto sa aspon niektori hraci musia spravat normalne. A ked takeho normalneho hraca v hre stretnete (stalo sa mi to nespocetne vela krat), paradne si zahrate a hotovo
-
Hotwire
Addict
aj suhlasim aj nie, pravdaze neda sa brat komunita nejak vseobecne, vsade su mili ludia aj kkti, ale globalne ak to spriemerujes tak je to jedna z najhorsich hernych komunit ak nie uplne najhorsia...vo wowku sa mi stavalo napr v Battlegrounde minimalne zeby tam ludia na seba nadavali kvoli zapasu, a to tam nehralo 5v5 ludi ale 10v10 az 40v40, skor sa ludia hecovali k lepsiemu vykonu priatelskou cestou typu "come on guys we can do this", a pri prehrach ak boli nejake negativne ohlasy tak to skor typu ze "omg dneska len prehravam" apod ale osobne insultacie boli uplne vynimocne....potom ked som zacal s lolkom som bol uplne prekvapeny za co vsetko si su ludia schopni nadavat do kretenov a idiotovlekoklatik napísal:k zetovmu prispevku:
Velmi pekne napisane.
Ked sa vam nepaci, ze mate na Pube v time idiotov tak chodte piati co sa poznate spolu a hrajte... problem solved
Ti herovia co do LoL pridavaju su strasne OP, namiesto toho aby tam kazdy tyzden davali noveho hera, by sa to mali snazit vybalancovat, ale sak nejde o hru ale o peniaze....
Ti herovia co do LoL pridavaju su strasne OP, namiesto toho aby tam kazdy tyzden davali noveho hera, by sa to mali snazit vybalancovat, ale sak nejde o hru ale o peniaze....
-
lekoklatik
VIP
Toto je PÁN
Musim sa priznat ze neraz som takto dokazal zahrat aj s LeBlanc. Preto si na nu staviam spellvamp. Nespocetne vela krat mi zachranil zivot a len 2-3x sa mi podarilo nieco taketo, ako na tom videu
A ak je toto pravda, tak nice move Riot
Musim sa priznat ze neraz som takto dokazal zahrat aj s LeBlanc. Preto si na nu staviam spellvamp. Nespocetne vela krat mi zachranil zivot a len 2-3x sa mi podarilo nieco taketo, ako na tom videu
A ak je toto pravda, tak nice move Riot
-
aruN
Professional
vidím, že konštantné banovanie shena má svoje následky 
To refundovanie funguje dost dlho, ja som si nechal vratit 3 veci uz asi pred rokom, ale doteraz trebalo pisat na support, teraz to spravili jednoducho, skoda ze to uz nevyuzijem 
-
lekoklatik
VIP
Ja som si nikdy nic nenechal vratit. lol.
A este aby som kvoli tomu otravoval riot?
Nepoviem keby som si omylom kupil nieco co som nechcel (napriklad by som si preklikol zly skin alebo co),
ale IP sa predsa zarabaju hranim. Neviem, pride mi nezmyselne vracat nieco co som si kupil (aj tych 18rovnakych run co mam som zuzitkoval
).
Len je to podla mna pekny krok smerom k hracom.
A este aby som kvoli tomu otravoval riot?
Nepoviem keby som si omylom kupil nieco co som nechcel (napriklad by som si preklikol zly skin alebo co),
ale IP sa predsa zarabaju hranim. Neviem, pride mi nezmyselne vracat nieco co som si kupil (aj tych 18rovnakych run co mam som zuzitkoval
Len je to podla mna pekny krok smerom k hracom.
asi neviem anglicky alebo co ale uz som im napsial 3 krat ze chcem niekoho predat a oni nic 
ale ja to stale nechapem...nikdy som neposielal falosne reporty na hracov...vzdy to boli reporty, ktore mali svoje vazne opodstatnenie ako leaver, ragequiter, strasny flaming, flaming uz v game lobby, ignorovanie teamu, feeding on purpose...a vzdy som im aj detailne popisal, co ten hrac robil a preco ho nahlasujem...dokazem sa ovladat, vzdy daneho hraca 2 krat upozornim, aby s tym prestal, lebo kazi hru nielen mne ale aj inym spoluhracom...v drvivej vacsine niekoho upozornit nepomoze, zacne robit naschvali a este viac...tak potom ide mute, ignore v hre, a vyzvem aj ostatnych aby ho tiez reportli, pretoze dalej s nim komunikovat a o nieco sa snazit nema vyznam...
dnes som dostal ban za to, ze sa vyhrazam inym hracom reportom a banom...
pred pol rokom som dostal ban za to, ze som porusil summoners code a nadaval som inemu hracovi...
tomu hracovi som nadaval, pretoze on zacal uz v lobby nadavat na moju rodinu iba kvoli tomu, ze nedostal taku rolu a championa, ktoreho on prave chcel hrat...v hre nadavky pokracovali...tak som sa neovladol...tiez mu vynadal...on ma reportol a ja som dostal ban za verbal harassment...
dnes dostanem ban za to ze flamerom a trollom pisem, ze ked s tym neprestanu, tak ich nahlasim a dostanu ban...
ako teda RIOT ocakava, ze sa hraci budu spravat k inym hracom, ktori konstantne kazia zazitok z hry ostatnym ? nechat sa vyprovokovat = ban...upozornovat ich aby prestali, inak ich potrestaju = ban...ak ma niekto uraza, tak ho mutnem a ignorujem v hre = nahlasi ma on a nahlasia ma aj ostatni spoluhraci, lebo odmietam spolupracovat s niekym, kto mi konstatne nadava a viac pise ako hra = BAN (paradoxne sa mi to stava v hrach, kedy totalne vyhravam...casto mam jediny pozitivne skore v teame...napriek tomu, mi spoluhraci vulgarne nadavaju...a nestava sa mi to, ked obcas totalne failnem a fakt neumyselne feedujem a mam zle skore)
co potom RIOT fakt ocakava????
PS: falosne reporty som riesil po svojom...zastavam nazor, ze by RIOT mal vymysliet funkciu pozitivneho reportu...ked mam s niekym zlu hru, kvoli jeho spravaniu, tak ho nahlasim a dostane ban...naopak, ked s tym istym hracom mam velmi dobru skusenost, tak ho nahlasim a on by dostal plusovy bod, ktory by dokazal zmazat dajme tomu jeden zly report...a potom by ten clovek nedostal ban...
obcas sa stalo...ze v solo ranked je premade duo...a obaja su strasni trollovia...alebo nadavaju uz v game lobby...feeduju, kvoli nim prehrame, celu hru nam nadavaju, v poslednyh minutach sa hodia AFK, len aby mohli zo spawnu nadavat spoluhracom a dobrych spoluhracov naschval reportnu...tak v takom pripade som aj ja zvykol toho hraca reportnut, s tym ze som tam napisal, aby ludia volili PARDON, pretoze troll alebo dvaja premade trollovia ho reportli umyselne z pomsty, pritom ten hrac nic zle neurobil a dobre sa mi s nim hralo...a pokial mi RIOT dal ban za toto...potom plati stare zname, za dobrotu na zobrotu...
dnes som dostal ban za to, ze sa vyhrazam inym hracom reportom a banom...
pred pol rokom som dostal ban za to, ze som porusil summoners code a nadaval som inemu hracovi...
tomu hracovi som nadaval, pretoze on zacal uz v lobby nadavat na moju rodinu iba kvoli tomu, ze nedostal taku rolu a championa, ktoreho on prave chcel hrat...v hre nadavky pokracovali...tak som sa neovladol...tiez mu vynadal...on ma reportol a ja som dostal ban za verbal harassment...
dnes dostanem ban za to ze flamerom a trollom pisem, ze ked s tym neprestanu, tak ich nahlasim a dostanu ban...
ako teda RIOT ocakava, ze sa hraci budu spravat k inym hracom, ktori konstantne kazia zazitok z hry ostatnym ? nechat sa vyprovokovat = ban...upozornovat ich aby prestali, inak ich potrestaju = ban...ak ma niekto uraza, tak ho mutnem a ignorujem v hre = nahlasi ma on a nahlasia ma aj ostatni spoluhraci, lebo odmietam spolupracovat s niekym, kto mi konstatne nadava a viac pise ako hra = BAN (paradoxne sa mi to stava v hrach, kedy totalne vyhravam...casto mam jediny pozitivne skore v teame...napriek tomu, mi spoluhraci vulgarne nadavaju...a nestava sa mi to, ked obcas totalne failnem a fakt neumyselne feedujem a mam zle skore)
co potom RIOT fakt ocakava????
PS: falosne reporty som riesil po svojom...zastavam nazor, ze by RIOT mal vymysliet funkciu pozitivneho reportu...ked mam s niekym zlu hru, kvoli jeho spravaniu, tak ho nahlasim a dostane ban...naopak, ked s tym istym hracom mam velmi dobru skusenost, tak ho nahlasim a on by dostal plusovy bod, ktory by dokazal zmazat dajme tomu jeden zly report...a potom by ten clovek nedostal ban...
obcas sa stalo...ze v solo ranked je premade duo...a obaja su strasni trollovia...alebo nadavaju uz v game lobby...feeduju, kvoli nim prehrame, celu hru nam nadavaju, v poslednyh minutach sa hodia AFK, len aby mohli zo spawnu nadavat spoluhracom a dobrych spoluhracov naschval reportnu...tak v takom pripade som aj ja zvykol toho hraca reportnut, s tym ze som tam napisal, aby ludia volili PARDON, pretoze troll alebo dvaja premade trollovia ho reportli umyselne z pomsty, pritom ten hrac nic zle neurobil a dobre sa mi s nim hralo...a pokial mi RIOT dal ban za toto...potom plati stare zname, za dobrotu na zobrotu...