-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
ani ja to tam nemám. Googlil som, a niekde sa píše že treba mať cez 200 priateľov aby to zmizlo. U mňa by to sedelo, mám ich niečo málo nad 200. Ale nech potvrdia aj iní
mal by sa dat skryt cez Element hidding helper pre Adblock+
-
DanielDevil
Addict
ja mám pod 200 a ukazuje sa mi to...
//K- veď preto som napísal že mám pod 200 a mám to
//K- veď preto som napísal že mám pod 200 a mám to
Mam problem na facebooku s vyhladavanim priatelov. Moze mi niekto pomoct ? Trapim sa s tym cely den. Ked zadam meno osoby do okienka kde je napisane hladat ludi miesta veci tak sa mi zobrazi prvych 7 top vysledok a ked kliknem ze zobrazit dalsie vysledky aby sa mi zobrazili vsetky osoby s tym menom tak sa mi nezobrazia zobrazia sa iba ludia ktorych maju moji priatelia v priateloch. Diki za pomoc.
chcelby som sa opýtať, či je možné nastaviť si rôzných priateľov tak, aby som napríklad u niektorých videl len ich postnuté fotky ale status nie. A naopak. A ako to nastavím. Či cez nejaké skupiny alebo iným spôsobom. Ďakujem
Ked niekto nieco postne, tak sa ti tam zobrazi taka scrolldown sipka, na to klikni a tam mas ponukane, mozes tusim zakazat od nich status updates, lajky, shary a dake dalsie blbosti.
-
marek carey
Medium Star
Hrabe tomu, mne to iste robi, a od vcera zas nenacitava vacsinu obrazkov...wladino30 napísal:Mam problem na facebooku s vyhladavanim priatelov. Moze mi niekto pomoct ? Trapim sa s tym cely den. Ked zadam meno osoby do okienka kde je napisane hladat ludi miesta veci tak sa mi zobrazi prvych 7 top vysledok a ked kliknem ze zobrazit dalsie vysledky aby sa mi zobrazili vsetky osoby s tym menom tak sa mi nezobrazia zobrazia sa iba ludia ktorych maju moji priatelia v priateloch. Diki za pomoc.
-
redliner
King
tak ako píšeš,včera som si pridal 200. priateľa a zmizlo to...audiotrack napísal:ani ja to tam nemám. Googlil som, a niekde sa píše že treba mať cez 200 priateľov aby to zmizlo. U mňa by to sedelo, mám ich niečo málo nad 200. Ale nech potvrdia aj iní
tak, už aj mňa postihla debilita prvého stupňa zvaná časová os.
Preto prosím niekoho, kto by vedel ako to dám späť na normálne zobrazenie profilu, nech napíše. Na FB som sa dostal k rôznym skupinám ale skoro vždy ide iba o like a potom milión návodov a otáznikov.
-
Sarger
Guru wannabe
Nájdi si addon timelineremove pre tvoj prehliadač. Ak máš chrome nájdeš to medzi doplnkami.
-
weroro
Flash coder
Mne a ďalším ľuďom, ktorých som sa pýtal blbne notifikácia. Proste mi oznámi, že sa niečo stalo, kliknem na to, a žiadnu zmenu nevidím. Rovnako aj s komentármi. Tie sa tiež zobrazujú ako sa im za chce. Raz tam sú a raz tam nie sú a potom mi ich zas zobrazuje a niektoré vynecháva. Určite ich nikto nemaže.marek carey napísal: Hrabe tomu, mne to iste robi, a od vcera zas nenacitava vacsinu obrazkov...
-
DanielDevil
Addict
to máš dobre že raz tam sú a raz nie, mne ich pre istotu nezobrazí vôbec
vidím iba začiatok v tej lište napravo kde sa zobrazuje činnosť priateľov...
-
Grim
Darca
...mne to zase blbne so správami...mám novú správu a keď to otvorím, tak zistím, že nemám...
To s tými správami čo má Grim sa deje aj mne. Celkovo Facebook nikdy nefungoval úplne, stále bolo niečo pokazené. Raz správy, raz chat, raz komentáre.. Asi si na to treba zvyknúť 
cely tento bordel je znovu podla userov alebo podla jazyka. dnes mi vsetko ide ako ma, len vcera to bol bordel, rovnaky ako opisujete
-
lekoklatik
VIP
Ja som tiez nemal s fcb problem.
Minimalne krat, ale to bola len chvilka.
To ze mi 10 minut zle ukazovalo notifikaciu v spravach ma netrapilo, pretoze z casti to bola moja chyba, ze som sa prihlasoval a odhlasoval s chatu a pisal som v chat okne aj v okne sprav naraz.
Mam fcb anglicky a vsetko co na fcb je, funguje tak ako ma.
Minimalne krat, ale to bola len chvilka.
To ze mi 10 minut zle ukazovalo notifikaciu v spravach ma netrapilo, pretoze z casti to bola moja chyba, ze som sa prihlasoval a odhlasoval s chatu a pisal som v chat okne aj v okne sprav naraz.
Mam fcb anglicky a vsetko co na fcb je, funguje tak ako ma.
pozor na novy malware siriaci sa v chate, podobne ako minule po kliknuti na akoze odkaz na obrazok sa stiahne malware do pc a zas tu budu temy ako to odstranit ..
takze radsej prevencia ako liecba!
http://www.zive.sk/slovakov-ohrozuje-vi ... fault.aspx
takze radsej prevencia ako liecba!
http://www.zive.sk/slovakov-ohrozuje-vi ... fault.aspx
-
Soviet
Darca
Sa cudujem, ze ludia fakt nieco take stiahnu 
Prípona -jpg
Na takéto veci si dávam maximálny pozor a dobre si to skontrolujem.
-
Grim
Darca
...to nieje prípona ale súčasť názvu...to je tak, keď si niekto nechá skrývať prípony súborov so známymi koncovkami...