Co so starym oblecenim?
-
Janette
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Co so starym oblecenim?
Stahujeme sa a berieme si iba minimalne mnozstvo veci, v skrini som nasla mnozstvo stareho oblecenia, ktore su mi male, poniektore vobec nenosene ... Je mi to luto ich vyhodit do kontajnera. Nasla som na nete, ze na Jazere v KE maju specialne kontajnery na satstvo, len je to cez cele mesto a preprava je trosku zlozita.
Poznate cosi podobne, ale blizsie ku KE-Sever? Resp. co ine sa s nimi da spravit?
Poznate cosi podobne, ale blizsie ku KE-Sever? Resp. co ine sa s nimi da spravit?
-
TommyHot
Addict
Re: Co so starym oblecenim?
Mozes napisat do nejakych charit/obcianskych zdruzeni, nech si pre ne pridu ak ich chu, pripadne ich daj do igelitiek vedla kontajnera, rano tam uz nebudu...
Z tých kontajnerov na Jazere mám pocit, že strčíš tam dva kabáty a je totálne plný. Radšej by som to riešil tou charitou.. moja mama myslím nosí veci niekde jak je kostol a starobinec a neviem čo ešte na Južnej triede hneď pri námestí Osloboditeľov.
Hlavne to sem nenos http://www.humana.sk/?page=odev
azylove domy , charity , centra pre slobodne matky a neviem co este ... zastupcovia tychto centier chcu aby si dala k tomu papier z cistiarne ale ak to podas priamo ludom co su tam albo zaversis igelitku na plot tak nikto nic nepovie ....a neviem preco by to nemohla zaniest do humany
http://www.notabene.sk/?napisali-ini&novinka=1680Rastislav Iliev, moderátor: "Počas uplynulých mesiacov sa po celej Bratislave začali objavovať špeciálne kontajnery na použité šatstvo a obuv. Bratislavčania ich ochotne začali plniť. Málokto však vie, že veci sú potom následne predávané v secondhandoch.
http://www.inuru.com/index.php/spolecno ... jen-podvod
a dokonca na ich vlastnom webe http://humana.sk/?page=predajne majú predajne, kde predávajú toto oblečenie na Slovensku. People to people s 50% zľavou. A potom sa majiteľ vyváža na jachtách.
-
bolek
Guru
Do tých kontajnerov musí byť šatstvo oprané (to väčšinou, samozrejme, je) a zabalené- mne sa to zdá moc pracné. Ja vždy všetko dávam susedkinej neterke, nech si vyberie čo chce a čo nechce, nech posunie ďalej. Alebo to vyložíme vo vreci pri kontajneri na sídlisku a do rána po tom nie je ani stopy. Kto chce si nájde a vezme...
Ja ho používam ako prachovku či inú handru... do garáže poutierať ruky od oleja keď niečo opravujem. Aspoň staré tričká sa dajú takto použiť.
-
bolek
Guru
To hej- tričká sú na to fajn,ale keď máš rifle alebo toho veľa a nie je to zničené, tak je to fakt ľúto len tak šmariť do koša...
Laster.. zaujimave citanie
-
mirak2
Hardcore addict
kamo, tu v Kosiciach das nieco vecer ku kontajneru a do 24 hodin to najdes rozmrdane po celom sidliskuTommyHot napísal:Mozes napisat do nejakych charit/obcianskych zdruzeni, nech si pre ne pridu ak ich chu, pripadne ich daj do igelitiek vedla kontajnera, rano tam uz nebudu...
v dedine mame takto vyzerajuci kontajner. je mi jedno kto to prevadzkuje, stare oblecenie vyhadzujem tam...
este mi napadlo old-school riesenie: mat v rodine niekoho, komu by to oblecenie bolo dobre a darovat mu to... ved nie sme az tak mladi aby sme si nepamatali na to ako sme nosili tricka a rifle po starsich bratrancoch.
este mi napadlo old-school riesenie: mat v rodine niekoho, komu by to oblecenie bolo dobre a darovat mu to... ved nie sme az tak mladi aby sme si nepamatali na to ako sme nosili tricka a rifle po starsich bratrancoch.
Stačí vyhodiť do kontajnera, charita si to nájde. If you know what I mean...
no to je síce pekné, ale nie vždy sa ti to vyplatí... mama raz jedným dala šaty po mne a bratovi, že nech majú deti čo nosiť do školy alebo aspoň na doma, lebo oni sú dosť chudobní a decká furt dotrhané chodia, a tetka taká bola rada ,že sme im to doniesli, toľko ďakovala, a tak ako sme im to dali zabalené, tak tak sme to ráno našli vyhodené v kontajneri pri cintoríne...jackb napísal:
este mi napadlo old-school riesenie: mat v rodine niekoho, komu by to oblecenie bolo dobre a darovat mu to...
-
Janette
Expert
Diky za napady
asi to zabalim do nejakej krabice a odveziem vecer na rusnejsie sidlisko a necham pri kontajneri