Co so starym oblecenim?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Janette
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Co so starym oblecenim?

Príspevok od používateľa Janette »

Stahujeme sa a berieme si iba minimalne mnozstvo veci, v skrini som nasla mnozstvo stareho oblecenia, ktore su mi male, poniektore vobec nenosene ... Je mi to luto ich vyhodit do kontajnera. Nasla som na nete, ze na Jazere v KE maju specialne kontajnery na satstvo, len je to cez cele mesto a preprava je trosku zlozita.
Poznate cosi podobne, ale blizsie ku KE-Sever? Resp. co ine sa s nimi da spravit?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Co so starym oblecenim?

Príspevok od používateľa TommyHot »

Mozes napisat do nejakych charit/obcianskych zdruzeni, nech si pre ne pridu ak ich chu, pripadne ich daj do igelitiek vedla kontajnera, rano tam uz nebudu...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Z tých kontajnerov na Jazere mám pocit, že strčíš tam dva kabáty a je totálne plný. Radšej by som to riešil tou charitou.. moja mama myslím nosí veci niekde jak je kostol a starobinec a neviem čo ešte na Južnej triede hneď pri námestí Osloboditeľov.
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

pasto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pasto »

azylove domy , charity , centra pre slobodne matky a neviem co este ... zastupcovia tychto centier chcu aby si dala k tomu papier z cistiarne ale ak to podas priamo ludom co su tam albo zaversis igelitku na plot tak nikto nic nepovie ....a neviem preco by to nemohla zaniest do humany
Laster
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Laster »

Rastislav Iliev, moderátor: "Počas uplynulých mesiacov sa po celej Bratislave začali objavovať špeciálne kontajnery na použité šatstvo a obuv. Bratislavčania ich ochotne začali plniť. Málokto však vie, že veci sú potom následne predávané v secondhandoch.
http://www.notabene.sk/?napisali-ini&novinka=1680
http://www.inuru.com/index.php/spolecno ... jen-podvod

a dokonca na ich vlastnom webe http://humana.sk/?page=predajne majú predajne, kde predávajú toto oblečenie na Slovensku. People to people s 50% zľavou. A potom sa majiteľ vyváža na jachtách.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Do tých kontajnerov musí byť šatstvo oprané (to väčšinou, samozrejme, je) a zabalené- mne sa to zdá moc pracné. Ja vždy všetko dávam susedkinej neterke, nech si vyberie čo chce a čo nechce, nech posunie ďalej. Alebo to vyložíme vo vreci pri kontajneri na sídlisku a do rána po tom nie je ani stopy. Kto chce si nájde a vezme...
Jakub140
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jakub140 »

Ja ho používam ako prachovku či inú handru... do garáže poutierať ruky od oleja keď niečo opravujem. Aspoň staré tričká sa dajú takto použiť.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

To hej- tričká sú na to fajn,ale keď máš rifle alebo toho veľa a nie je to zničené, tak je to fakt ľúto len tak šmariť do koša...
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

Laster.. zaujimave citanie
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

TommyHot napísal:Mozes napisat do nejakych charit/obcianskych zdruzeni, nech si pre ne pridu ak ich chu, pripadne ich daj do igelitiek vedla kontajnera, rano tam uz nebudu...
kamo, tu v Kosiciach das nieco vecer ku kontajneru a do 24 hodin to najdes rozmrdane po celom sidlisku
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

v dedine mame takto vyzerajuci kontajner. je mi jedno kto to prevadzkuje, stare oblecenie vyhadzujem tam...

este mi napadlo old-school riesenie: mat v rodine niekoho, komu by to oblecenie bolo dobre a darovat mu to... ved nie sme az tak mladi aby sme si nepamatali na to ako sme nosili tricka a rifle po starsich bratrancoch.
Prílohy
tumblr_m8hhieVifP1r4p2wl.jpg
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Stačí vyhodiť do kontajnera, charita si to nájde. If you know what I mean...
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

jackb napísal:
este mi napadlo old-school riesenie: mat v rodine niekoho, komu by to oblecenie bolo dobre a darovat mu to...
no to je síce pekné, ale nie vždy sa ti to vyplatí... mama raz jedným dala šaty po mne a bratovi, že nech majú deti čo nosiť do školy alebo aspoň na doma, lebo oni sú dosť chudobní a decká furt dotrhané chodia, a tetka taká bola rada ,že sme im to doniesli, toľko ďakovala, a tak ako sme im to dali zabalené, tak tak sme to ráno našli vyhodené v kontajneri pri cintoríne...
Janette
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janette »

Diky za napady :) asi to zabalim do nejakej krabice a odveziem vecer na rusnejsie sidlisko a necham pri kontajneri :)
Napísať odpoveď