UCHYL-dedko

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: UCHYL-dedko

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:wink: myslim ze moje talenty tu rozoberat nebudeme, prepac mna PC nefascinuje natolko aby som mu venoval svoj testosteron, ako napr audiotracka . . . .
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

qwerty-xyz - síce Ťa osobne nepoznám [a ani nechcem], ale dovolím si tvrdiť že Ty si tá najúbohejšia existencia, akú som mal kedy možnosť [virtuálne] spoznať. Ani les nedosahuje Tvojich kvalít .

Your existence shall be commemorated in the halls of idiocracy.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

je to celkom zaujimava a usmevna situacia. :) Dedo si si z vas ako chalanov robil dobru srandu - asi aj trochu bol dovod. :D Ja by som na vasom mieste ked premiestnil tie uteraky, by som sa tvaril ze som si to nevsimol a boli teda chvilu pri nom. klidek pohoda. A cojaviem o takych 5minut by ste sa vsetci stale vpohode klidek zobrali a odisli na druhy koniec arealu a vybavena vec.Skus sa trochu vcitit do toho stareho cloveka.Mozno uz nikoho nema, zdravie stoji za prd, kombinacia horuceho slnka a veku robi s mozgom cloveka svoje, vzburili sa mu teraz v lete hormony a nevie co od dobroty. :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Prvykrat by som ho normalne poslal do riti (slusne a ked nezaberie tak neslusne). Druhy by som sa ohanal mestskymi fizlami. Tretikrat by som ich skrz obtazovanie aj nazoaj zavolal a nech si ho riesia. S takymito ludmi sa podobrotky neda.
qwerty-xyz

nabuduce budem vediet a do dedkovej situacie mi kamos vravel ze by som sa mal vediet vcitit. Stale mi vravel ze take 18 - 20 rocne baby sa uz proste pacia muzom v kazdom veku, sak okej, ja mu to neberiem, ale tak podla mna to bolo trapne a obtazujuce.
enterprise
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa enterprise »

Uplne...totalne smiesny problem :D Zvysim hlas...a je prec :D
Krem 50 ??? Inak vie, ze s tymi kremami je to mozno trochu inac ? Ze sice ta ochrania pred spalenim, ale tie chemikalie, co su v nich su little bit karcinogenne ? :D To mas jak propagandu, ze mlieko je zdrave...aby sa predavalo. Trochu OT :D

//autoeditácia príspevku (25 Aug 2012, 13:36)
Aspon sa podpis frajere za tu karmu minus a daj argumenty, ze preco to tak nemoze byt :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ked budem dedko, tiez budem za kazde mlade masko vdacny. Vsak sme chlapi, nemusime len v krcme sediet a rozpravat o tom ;)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kks, qwerty to co si popisal v prvom prispevku je presne ako si predstavujem Teba ked balis zeny.
enterprise
Medium Expert
Medium Expert

Presne, presne :D A v inych temach radi vsetkym jak guru :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Inac mam este jednu teoriu. Je to sice strela na velku dialku ale aj tak si myslim, ze to nie je nemozne. Ten dedko bol v skutocnosti qwerty akurat to prebalil tak aby nebol hlavnym hrdinom a chce vediet ake kroky proti nemu mozu podniknut (ak nie teraz tak do buducnosti) nech sa vie pripadne pripravit. Je to podobne ako ked pridete k doktorovi s vetou: pan doktor, moj kamarat ma problemy s erekciou.
qwerty-xyz

s babami som bol ja a viem si to aj na fotkach dokazat, :) tak schyzovi to aj poslat mozem, :wink:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Schyzo v tejto teme nie je, ale mozes to supnut sem pre nas vsetkych
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

axxis napísal:Je to podobne ako ked pridete k doktorovi s vetou: pan doktor, moj kamarat ma problemy s erekciou.
a doktor na to: tak sa zoblecte a ukazte mi toho vasho kamarata :lol:
uplink napísal:qwerty-xyz - síce Ťa osobne nepoznám .......Ty si tá najúbohejšia existencia
nejak si protirecis hombre :psssst:

edit: btw zamyslite sa vsetci, keby tuto temu zalozil niekto iny, niekto s lepsou reputaciou, ci by ste ho tiez takto zdrbavali za uplne ine veci mimo temy, mam pocit ze on keby tu uz zalozil HOCIJAKU temu, hoci aj tu najserioznejsiu najinteligentnejsiu temu tak aj tak by bola len plna flamu o tom aky je to debil... :|
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

SchYzo napísal: edit: btw zamyslite sa vsetci, keby tuto temu zalozil niekto iny, niekto s lepsou reputaciou, ci by ste ho tiez takto zdrbavali za uplne ine veci mimo temy
áno
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

qwerty v sekcii LVP davas kazdemu rady,na kazdy problem vies napisat o co presne ide,ale ak sa ti stane v zivote nejaka situacia hned bezis na hojko a pytas sa ako by to riesili ostatní uzivatelia.
Stavim sa,ze ak by niekto zalozil takuto temu isto by si sa v nej ohanal rieseniami a radami
qwerty-xyz

ale zalozil som taku ja a taka tu nie je ... divne co?
enterprise
Medium Expert
Medium Expert

Este tu neni ani tema, ze sa niekto zalubil do susedovej kozy.... Mal by si porozmyslat o zalozeni. Bolo by to skutocne obohacujuce :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to ze sam dava rady (nech uz su akejkolvek kvality) nemoze znamenat ze sam niekedy potrebuje poradit? :roll:
lol btw akurat som sa po dlhom case pozrel na svoju karmu a vidim ze za posledne temy co obhajujem qwertaka som nachytal dost cervenej :lol: a vidim ze najviac sa cini ujo Uplink :D , vies co ujo uplink aj tak si pre mna nula co sa tu navaza do ludi ktorych ani nepozna, a musi ta dobre srat ze k- je to "najhorsie" co mi mozes urobit :lol: kludne si posluz aj nabuduce :smt006
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

schyzo, je vidno ako ocividne pises vsetko na ochranu qwertyho a ako qwerty pise ze ti moze poslat svoje foto.. ma vobec vyznam aby si sem pisal ked vsetky tvoje prispevky su subjektivne? to je akoby som si pisal do svojej temy z 2 uctov :aasmile10:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zda sa ti zeby som ho obranoval vo vsetkom? :) obranujem ho v tych veciach v ktorych sa mi zda ze mu krivdite a v tych veciach ktore mozem dokazat ze su pravdive, nic viac ;)
Napísať odpoveď