tak radšej ďalšia smrťRetsko napísal:To je nic, ale co by bolo este horsie? Keby tam bolo plno nahych chlapov s erekciou!!! A este by aj zazerali po tebe... Tam by nebolo pomoci, resp. jedina pomoc by bola indulona, ci kvalitna vazelina...
Smrť
haha, nebudem ti to vyvracat, takto je to lepsie pre tvoje ehm dusevne zdravie..tomexx napísal:Zivot bude pokracovat ale inou formou, takze ja sa nebojim...
Aky dalsi zivot? Pokial nieco dosiahnes pre ludstvo budes v niecom vyznamny budes zit navzdy v mysliach ludi pokial nie (ako vacsina ludi) tvoj zivot moze pokracovat v zivote tvojich deti, deti ich deti, atd..spiderman_2 napísal:Ked bude dalsi zivoz naco sme zili tento?
Preco vsetci ocakavate nieco viac? Na druhej strane chapem, fantaziou sa snazite vysporiadat so smrtou.. ci je to nabozenstvo krestanske, islam, budhizmus, duchovia alebo ten tunel..
-
mastermind
VIP
-
scortyak47
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
haliegro
Medium Star
no mne by sa take peklo plne nahych chlapov celkom paciloRobcsi napísal:
na tých chlapov radšej nemyslite, lebo to by bolo peklo a nie nebo. A s tym šetrením ďakujem
je skutocne velmi pekna predstava ze nieco bude nasledovat po smrti a aj myslim ze v to mnohi veria ale ci to tak skutocne bude...to nemoze zistit nikdo na tomto svete ani to potvrdit ani vyvratit...je to vec nazoru kazdeho cloveka ale myslim ze po smrti bude nasledovat nieco co skratka ludsky mozog nedokaze vysvetlit...
-
johnykilla
Light Star
No..Nazor na smrt mam jednoduchy..ked pride taq pride, nebudem sa branit.
Ale skor zastavam nazor ze sa treba orientovat na tento zivot a uzit si ho naplno..lebo co ak po smrti nic nepride? Potom sme mozno premarnili jedinu sancu co sme mali...ale vzdy je tu to carovne 'CO AK'....ide o vec nazoru...pevne dufam ze po smrti nasleduje 'nieco'...mozno reinkarnacia, mozno nebo/peklo, mozno vecnost (cital som jednu brutal poviedku ak zozeniem link hned tu bude)...fakt neviem...dozviem sa ked zomriem..nie?
Ale skor zastavam nazor ze sa treba orientovat na tento zivot a uzit si ho naplno..lebo co ak po smrti nic nepride? Potom sme mozno premarnili jedinu sancu co sme mali...ale vzdy je tu to carovne 'CO AK'....ide o vec nazoru...pevne dufam ze po smrti nasleduje 'nieco'...mozno reinkarnacia, mozno nebo/peklo, mozno vecnost (cital som jednu brutal poviedku ak zozeniem link hned tu bude)...fakt neviem...dozviem sa ked zomriem..nie?
Ked som mal asi tak 17 , predstavoval som si, ze ked pride smrt, boh mi prepozicia schopnost pozriet sa na svoj zivot objektivne. Nie zo svojho pohladu ale objektivne bez svojho ega, premietne sa mi moj zivot pred ocami a spoznam, ci som konal viac dobreho, alebo zleho. Teda ,ze ma neodsudi on ,ale ja sam. Boha som si predstavoval ako absolutnu lasku a dobro. Keby prevazovali v mojom zivote dobre veci, tak by som s nim splynul. A keby prevazovali zle, tak by ma to od neho odpudilo ako magnet. No a peklo by spocivalo v tom ,ze som na malu chvilu okusil absolutnu lasku boha a nemohol s nim splinut.. No a potom som sa stretol s Nietzschem a Klimom..
-
johnykilla
Light Star
no hej..ale nezaujima ta co pride po smrti?? ale zivot si uzivat treba...to je fakt!!Sheep napísal:OMG to je tema![]()
ano uz hej ale to je blbost lebo nikdy nevies kedy zomries mozno dnes, mozno zajtra a mozno o 100 rokov
a ak to pride tak si to ani nevsimnes a uz niesi medzi zivimi
zivot je krasny, kratky a je len jedentakze vyuzit by to mal kazdy jeden zivy tvor
![]()
-
Nymphested
Zablokovaný
Samotna smrt ked pride necakane nieje to najhorsie. Podla mna je najhorsie to, ked uz nevies ako stary clovek mysliet tzv. normalne a uz sa len pozeras na stenu cely den v dome dochodcov. To je hotove peklo. Nic ta nebavi, tv, casopisy (na tie uz poriadne nevidis) a predstav si, ze ta ON povola k sebe o 15 rokov. V takom pripade by som za ziadnu cenu uz nechcel zit dalej. To vlastne nieje uz zivot, len velke utrpenie cloveka.