Smrť

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Robcsi
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Robcsi »

Retsko napísal:To je nic, ale co by bolo este horsie? Keby tam bolo plno nahych chlapov s erekciou!!! A este by aj zazerali po tebe... Tam by nebolo pomoci, resp. jedina pomoc by bola indulona, ci kvalitna vazelina...;)
tak radšej ďalšia smrť :o
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

tomexx napísal:Zivot bude pokracovat ale inou formou, takze ja sa nebojim... :wink:
haha, nebudem ti to vyvracat, takto je to lepsie pre tvoje ehm dusevne zdravie..
spiderman_2 napísal:Ked bude dalsi zivoz naco sme zili tento?
Aky dalsi zivot? Pokial nieco dosiahnes pre ludstvo budes v niecom vyznamny budes zit navzdy v mysliach ludi pokial nie (ako vacsina ludi) tvoj zivot moze pokracovat v zivote tvojich deti, deti ich deti, atd.. ;)

Preco vsetci ocakavate nieco viac? Na druhej strane chapem, fantaziou sa snazite vysporiadat so smrtou.. ci je to nabozenstvo krestanske, islam, budhizmus, duchovia alebo ten tunel.. :) ale je to tak aj dobre, ale neznamena to ze je to pravda :?
scarpo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scarpo »

neviem co bude po smrtia le neco urcite bude, nemyslim ze pretaneme existovat ako osoby, neco sakra musi byt.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ludia chcu verit tomu ze je nieco po smrti. v opacnom pripade by bol pozemsky zivot "o nicom". ja si myslim ze bude koniec.
bol by som rad keby som sa mylil :)
scortyak47
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scortyak47 »

ja sa nad tym nezamyslam, na to budem mat cas po smrti teda ak nieco po nej bude... treba zit pre pritomnost a nie rozmyslat nad smrtou :wink:
cypruss
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cypruss »

S touto predstavou o pekle.... asi budem navzdy dobry chlapec
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

Robcsi napísal:

na tých chlapov radšej nemyslite, lebo to by bolo peklo a nie nebo. A s tym šetrením ďakujem :D
no mne by sa take peklo plne nahych chlapov celkom pacilo :D :oops: , ale takto si to vlastne nepredstavujem. povedala by som, ze smrt bude asi ako ked niekto vypne svetlo. :cry: no a ked som sa sekla, tak v tom druhom pripade reinkarnacia, ale asi by som sa uz nenarodila ako cervik, skor ako clovek, alebo vyssia forma. inak by bol cely vyvoj na nic :?
jurajg
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jurajg »

je skutocne velmi pekna predstava ze nieco bude nasledovat po smrti a aj myslim ze v to mnohi veria ale ci to tak skutocne bude...to nemoze zistit nikdo na tomto svete ani to potvrdit ani vyvratit...je to vec nazoru kazdeho cloveka ale myslim ze po smrti bude nasledovat nieco co skratka ludsky mozog nedokaze vysvetlit...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Eldar9430 napísal:ja simyslim ze bude konec a potom nic a ja sa chcem dat spopolnit
a potom aky ma vyznam zit??
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

No..Nazor na smrt mam jednoduchy..ked pride taq pride, nebudem sa branit.
Ale skor zastavam nazor ze sa treba orientovat na tento zivot a uzit si ho naplno..lebo co ak po smrti nic nepride? Potom sme mozno premarnili jedinu sancu co sme mali...ale vzdy je tu to carovne 'CO AK'....ide o vec nazoru...pevne dufam ze po smrti nasleduje 'nieco'...mozno reinkarnacia, mozno nebo/peklo, mozno vecnost (cital som jednu brutal poviedku ak zozeniem link hned tu bude)...fakt neviem...dozviem sa ked zomriem..nie?
deeplook
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa deeplook »

Ked som mal asi tak 17 , predstavoval som si, ze ked pride smrt, boh mi prepozicia schopnost pozriet sa na svoj zivot objektivne. Nie zo svojho pohladu ale objektivne bez svojho ega, premietne sa mi moj zivot pred ocami a spoznam, ci som konal viac dobreho, alebo zleho. Teda ,ze ma neodsudi on ,ale ja sam. Boha som si predstavoval ako absolutnu lasku a dobro. Keby prevazovali v mojom zivote dobre veci, tak by som s nim splynul. A keby prevazovali zle, tak by ma to od neho odpudilo ako magnet. No a peklo by spocivalo v tom ,ze som na malu chvilu okusil absolutnu lasku boha a nemohol s nim splinut.. No a potom som sa stretol s Nietzschem a Klimom..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

drakeman napísal:a potom aky ma vyznam zit??
OMFG
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

OMG to je tema :!:
ano uz hej ale to je blbost lebo nikdy nevies kedy zomries mozno dnes, mozno zajtra a mozno o 100 rokov
a ak to pride tak si to ani nevsimnes a uz niesi medzi zivimi

zivot je krasny, kratky a je len jeden :!: takze vyuzit by to mal kazdy jeden zivy tvor :D :!:
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

Sheep napísal:OMG to je tema :!:
ano uz hej ale to je blbost lebo nikdy nevies kedy zomries mozno dnes, mozno zajtra a mozno o 100 rokov
a ak to pride tak si to ani nevsimnes a uz niesi medzi zivimi

zivot je krasny, kratky a je len jeden :!: takze vyuzit by to mal kazdy jeden zivy tvor :D :!:
no hej..ale nezaujima ta co pride po smrti?? ale zivot si uzivat treba...to je fakt!!
Deadly*
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deadly* »

johnykilla napísal:
no hej..ale nezaujima ta co pride po smrti?? ale zivot si uzivat treba...to je fakt!!
Co ty víš třeba se po smrti vtělíš do králíka nebo do morčete nebo jakýhokoli jinýho zvířete jak tvrdí hinduisti.
:D
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

ja som raz odpadol. a uplne haluzne veci som videl.
vsade vokol bolo biele prostredie, a ja som tam stal. zrazu sa najak zjavili daake postavy a stali vokol mna. . :) dost sranda to bola... take psychadelicke :P, bolo to vdaka tomu, ze som nedichal 8) ale stalo to zato :lol: :lol:
Dj Kuno
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dj Kuno »

Budem strašiť všetkých ktorý mi vživote ublížili :twisted:

Ale teraz vážne, no nič umriem a uvidíme čo sa bude diať dalej. Ale ak by sa prištastilo tak by som si po smrti len užíval :D
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Samotna smrt ked pride necakane nieje to najhorsie. Podla mna je najhorsie to, ked uz nevies ako stary clovek mysliet tzv. normalne a uz sa len pozeras na stenu cely den v dome dochodcov. To je hotove peklo. Nic ta nebavi, tv, casopisy (na tie uz poriadne nevidis) a predstav si, ze ta ON povola k sebe o 15 rokov. V takom pripade by som za ziadnu cenu uz nechcel zit dalej. To vlastne nieje uz zivot, len velke utrpenie cloveka.
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Sheep napísal: ...zivot je krasny, kratky a je len jeden :!: takze vyuzit by to mal kazdy jeden zivy tvor :D :!:...
zivot nieje kratky ale sklada z nmoha chvil ktore su kratke a je len na tebe ako ich vyuzijes
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Ked zomrem tak vám to prídem povedať :D len sa nezlaknite :D
Napísať odpoveď