DOTA 2
Re: DOTA 2
jasne ma tam 27 doporuceni od kupcov ze to prebehlo rychlo a bez problemov za par eur ale prave teba oklame http://www.dota2.cz/forum/viewtopic.php?f=23&t=857
inak za 10 minut zacina mouz vs WE BO5. http://play.gosugamers.net/dota2/stream ... i2-tobiwan
inak za 10 minut zacina mouz vs WE BO5. http://play.gosugamers.net/dota2/stream ... i2-tobiwan
V dote2 maju hrdinovia aj 15 minut hlasok, reaguju na situacie v hre, na kupene predmety, na nepriatelskych hrdinov, na spolubojovnikov a kadeco ine. Dabing jedna z najuzasnejsich veci ktore ta pri prechode na dotu 2 ohuria, teda pokial vies anglicky.Zajačik napísal:Hrdinovia v Dote 2 sú predpokladám rovnako tak nadabovaný? To znamená, že keď na neho kliknete tak trepe tie svoje "off topic" vecičky?:))
Pýtam sa len preto, lebo ja môžem pozorovať dotu len cez spectacor client a tam nemám prístup k záležitostiam vzťahujúcim sa k hre samotnej. btw ta kúpa tých beta kľúčov je dôveryhodná? Keď im človek pošle peniaze, tak sa môže spoľahnúť že mu skutočne zato dá pravý, originálny - nepoužitý - beta key?
No jasné...viem anglicky;) No nič teda...tak si počkám na invite (aj keď v to veľmi neverím) ...možno to aj zakúpim...uvidím...ak by sa našla nejaká dobrá duša, ktorá má jeden kľúč navyše, nenahneval by som sa 
-
D4V1D57
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ak by som mal dalsi tak by som ti ho urcite dalZajačik napísal:No jasné...viem anglicky;) No nič teda...tak si počkám na invite (aj keď v to veľmi neverím) ...možno to aj zakúpim...uvidím...ak by sa našla nejaká dobrá duša, ktorá má jeden kľúč navyše, nenahneval by som sa
ked mam dotu2 v item inventory a ked ju niekomu poslem, tak moze bez problemov zacat hravat? asi blba otazka, ale teraz ma zneistil ten invite o ktorom tu pisete.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Áno môže
aj vam mrzne alebo vypne hra ked sa date do winu?alebo ci to robi len mne windows..
-
Sphinx
Addict
Ak mas ati a najnovsie catalisty tak v tom je prob. Robilo to aj mne vratil som na 12.4 a uz je to ok
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ja som mal tiez rozne problemy so switchovanim do winu, ale staci si to v options nastavit na borderless window a bude to ok. ked si v hre, budes to mat ako fullscreen, ale v skutocnosti je to iba okno, cize switchovanie do winu a spat je takmer instantne.
hero myslis bezokrajove okno?
na borderless mi to ide horsie ako na fullscreen. Mas dve moznosti priamo v dote das shifft+tab a tam najdes view browser a mozes cez to surfovat po nete alebo staci ze das watch game na uplne random hru alebo na kamosa a potom ides do winu.
vies ako si natrvalo nastavit kameru aby ukazovala na mojho champa?staci ze pohnem mysou a uz sa kamera s nim nehybe
toto nie je lol
. Tu to tak nefunguje
skoda,zbytocne stale hybat mysou.btw reporty nieco riesia?chcel som reportovat leavera ale tam je len feeding,nadavky a zneuzitie schopnosti a hlasita komunikacia
-
Kok
Light Professional
reporty riesia vsetko a uz nespocetne mnozstvo krat moj report pomohol
Ja mám takú otázočku. Na mojom Steam účte som si prezeral Dotu2, cena okolo 70€ ale keď som sa pozrel pod trailer, napísalo mi to, že tu hru vlastním ale nekúpil som si ju. Mám ju teda či nie? 
-
Geogomeogo
Light Professional
No, áno, ale môžeš len spectatovať, nie hrať. Pred nedávnom vydalo Valve len Spectator Launcher, pretože prebieha Dota 2 Internationals turnaj. Ak to chceš hrať, musíš si to aj zakúpiť. Ak sa mýlim, tak ma opravte 
Ale že by ten launcher mal 4Gb?
Btw tu je screen. Som z toho zmätený 
Naposledy upravil/-a audiotrack v 01 sep 2012, 20:15, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: obrázky patria do prílohy, prečítaj si pravidlá
Dôvod: obrázky patria do prílohy, prečítaj si pravidlá
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nemôžeš hrať a kúpiť sa dá po spustení hry v store