Skontaktovat dievca alebo nie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ultimate222
Light Star
Light Star

Skontaktovat dievca alebo nie?

Príspevok od používateľa ultimate222 »

Mam jeden problem, spoznal som dievca ked som bol na kratkom vylete. Brigadovala tam. Ked som isiel okolo nej, prehodili sme par slov lebo robi tam aj jedna moja kamaratka, tak ked som sa bavil s kamaratkou, tak som par slov prehodil potom aj s nou. Fakt len par slov o brigade a tak, lebo ked som sa chystal s nou ist zoznamit, aj kus pokecat, tak akurat vtedy dostala nejaku robotu, cize musela ist prec. No a to dievca bolo strasne mile, usmievala sa, proste bola zlata ku mne, tak som si povedal, ze ju skusim nejak skontaktovat. Zistil som si jej meno cez kamaratku, tak som ju chcel skontaktovat cez FB, ale neschvalila mi ziadost o priatelstvo (uz presli 4 dni). Kaslat na to alebo skusit jej nieco napisat ako spravu ? Lebo ked neschvalila ziadost asi nema zaujem o kontakt so mnou, alebo myslite ze to skusit nejak ?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Skontaktovat dievca alebo nie?

Príspevok od používateľa audiotrack »

páni, to bola asi tá najdlhšia veta akú som kedy čítal. A dalo mi to zabrať. Ak si jej niečo napísal týmto štýlom, možno to ešte lúšti po tebe. To že ti nepotvrdila 4 dni žiadosť môže aj znamenať, že nebola 4 dni na facebooku
ultimate222
Light Star
Light Star

Dobre, tak som to kus porozdeloval aby sa to lepsie citalo:D ... no nenapisal som jej este nic, len som poslal ziadost o priatelstvo

Je mozne, ze tam nebola 4 dni, ale v dnesnej dobe je to malo pravdepodobne.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

tak jej to facebook nemusel vyhodiť, aj to sa mi už stalo, že som mal žiadosť ktorú som si našiel až náhodou, lebo mi facebook nič nevyhodil. Skús jej napísať správu, či si ťa pamätá a či by si ťa nechcela pridať
ultimate222
Light Star
Light Star

Počkám teda ešte jeden deň, v nedeľu možno nerobí, tak keď náhodou nebola fakt na FB, možno v nedeľu sa tam pozrie.

Mne sa zas viackrát stalo, že pri správe, ktorá prišla od niekoho, koho nemám v priateľoch sa nezobrazilo upozornenie, že prišla, zato som nechcel nič písať kým ju nemám medzi priateľmi ... ale má dosť málo ľudí medzi priateľmi, tak možno si tam nechce pridávať takých, ktorých veľmi nepozná, ktovie ...
enterprise
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa enterprise »

Sak pockaj a skontaktuj. Zato nic nedas, maximalne ta odignoruje a ides dalej.
ultimate222
Light Star
Light Star

hej skusim potom, len som myslel nato, ze keby som sa jej aspon trochu pacil tak snad by potvrdila ziadost a neignorovala by to
enterprise
Medium Expert
Medium Expert

Ved jasne. Ale okolnosti moze mat ona vseliake. Nevies ako casto ho pouziva... a etc. Napis, uvidis. Ziadne strachy :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...možno je na dlhšej dovolenke...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Preco by si mala pridat niekoho za priatela, koho ani poriadne nepozna a videla ho len na dakej brigade? Keby mi poslala ziadost aj daka modelka, tak ju odmietnem a hotovo, lebo ju nepoznam a nemam potrebu si pridat niekoho neznameho. Ak by napisala, tak je to ine, nemam dovod jej neodpisat.
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Však choď za ňou do tej roboty a vypýtaj si číslo, lepšie ako to robiť cez fejsbruk.
enterprise
Medium Expert
Medium Expert

hojko napísal:Preco by si mala pridat niekoho za priatela, koho ani poriadne nepozna a videla ho len na dakej brigade? Keby mi poslala ziadost aj daka modelka, tak ju odmietnem a hotovo, lebo ju nepoznam a nemam potrebu si pridat niekoho neznameho. Ak by napisala, tak je to ine, nemam dovod jej neodpisat.
Hojko...tak to ta potom zacinam uznavat :smt006 :lol: :roll: Ked by si dokazal smahom ruky odmietat modelky ....
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

A čo by si mal z toho, že si ťa pridala modelka? To je akože nejaký extra úspech? :D Pokiaľ ju nepoznám a chce si ma pridať, pričom mi k tomu pošle nejakú zmysluplnú správu, prečo si ma chce pridať, tak porozmýšľam, ale normálne si cudzích ľudí nepridám. :)

K téme: Ja som síce na nete každý jeden deň, no na fb niekedy úplne bez problémov zabudnem. Keď je veľa roboty, som rád, že prídem domov, oddýchnem si a nemám chuť čítať, ako si niekto dal hrozno a je mu zle. :) Každopádne ju skús kontaktovať priamo v robote, oťukaj si ju trochu a keď bude vyzerať, že má aspoň aký taký záujem, tak pýtaj číslo, icq, skype... :wink: Alebo ju v lepšom prípade rovno niekam pozvi osobne.
enterprise
Medium Expert
Medium Expert

Ked bola baba pekna, pridala si ma, tak som si ju pridal tiez...ked som bol nezadany... Napisal som, odkial ma pozna atd. Vyklulo sa z toho par kamaratiek a diskotekovych afer :D
ultimate222
Light Star
Light Star

Tak jej skusim napisat a dam vediet ako to dopadlo keby to niekoho zaujimalo. Ta robota je mimo mesta kde byvam a vykecavat sa s nou neda furt, cize by som musel nejak vediet kedy bude mat pauzu, co je prakticky nemozne, takze skusim nieco poriesit cez fb, ci by sa nechcela stretnut. Aj ked lepsie by to bolo osobne tam u nej, ale je to tam blbe aj v tom, ze ked ma pauzu tak tam je malokedy sama. Su tam dalsie minimalne dve zamestnankyne, tak nato sa necitim, ze ist tam s nou vykecavat a pytat cislo ked tam pri nej su dalsie dve a tiez pocuvaju rozhovor. Vtedy ked som tam bol, ked som ju stretol som mal stastie, ze tam bola sama, tak som sa rozhodol, ze idem nato ... no stihol som s nou prehodit len par slov a hned prisiel niekto za nou a musela ist prec ...

Grim: na dovolenke urcite nie je

enterprise: mne kebyze sa niekto fyzicky paci, tiez by som schvalil ziadost aj ked by som dotycnu osobu nepoznal, vsak zistim aspon co chce a ked nic tak si ju vymazem ... ale dievcata asi takto nerozmyslaju
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Daj vediet ako co, sam som zvedavy
ultimate222
Light Star
Light Star

len si musim premysliet, ze co jej napisat
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Ak jej napises a nie ste priatelia, tak to aj tak neuvidi, pretoze taketo spravy chodia do messages -> others a z toho nie su notifikacie...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

TommyHot, to je blbosť. Ja si s bývalou občas na fb prehodím pár správ (nie sme tam teraz priatelia) a vždy sa mi to ukáže normálne.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

TommyHot napísal:Ak jej napises a nie ste priatelia, tak to aj tak neuvidi, pretoze taketo spravy chodia do messages -> others a z toho nie su notifikacie...
do messages -> other chodia správy, čo ti ľudia pošlú na mail [email protected]. Ak ti to pošlú ako správu z facebooku, tak ti to príde medzi správy
Napísať odpoveď