hahah, WUT? mozes kludne spat, take nieco sa nikdy nestane. ci mas pocit, ze tato tema je inteligentna (o tom, ze ju on berie seriozne nepochybujem)SchYzo napísal: on keby tu uz zalozil HOCIJAKU temu, hoci aj tu najserioznejsiu najinteligentnejsiu temu |
UCHYL-dedko
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: UCHYL-dedko
tak sa sleeecny pobili ktora bude mat deda a ktora qwertyho
http://tivi.azet.sk/video/1377993/marti ... entku.html
http://tivi.azet.sk/video/1377993/marti ... entku.html
Si robíš srandu??? Mám pocit, že to je dnes nový zvyk - strašne nerád riešim nepríjemné situácie. Bohužiaľ, aj také život prináša. Ak by ste plavčíkovi viacerí potvrdili, že starý pán bol otravný, musel by konať. Ak by nekonal, už nikdy na to kúpalisko nepôjdem / podám sťažnosť.
Chcem sa spýtať, čím by tých pár viet a privolanie plavčíka pokazilo výlet na kúpalisko?
Ešte odporučím takú rovnicu:
človek je slušný = som slušný aj ja
človek je drzý = som drzý aj ja
Chcem sa spýtať, čím by tých pár viet a privolanie plavčíka pokazilo výlet na kúpalisko?
Ešte odporučím takú rovnicu:
človek je slušný = som slušný aj ja
človek je drzý = som drzý aj ja
-
Hotwire
Addict
hovoril som o teoretickej situaciiaxxis napísal:hahah, WUT? mozes kludne spat, take nieco sa nikdy nestane. ci mas pocit, ze tato tema je inteligentna (o tom, ze ju on berie seriozne nepochybujem)
edit: hughito - epic drawing skills
-
Bushido
Medium Professional
bajkar 
Ked si predstavim ako rovesnikovi plavcikovi hnedemu a mozno aj svalnatemu qwerty natrety nerozotretou 50tkou vysvetluje smutny, ze mu kamosky obtazuje 70rocna polomrtvola a dam si to do korelacie s jeho majtrosvetskymi prispevkami tak sa musim smiat 
V takychto pripadoch je uprimnost najlepsia a nemusis byt ani drzy, povies dedovi co si o nom myslis co sa ti nepaci a uz sa nevrati a nie ze na tobogan pojdeme neskor. Keby si jednu desatinu tvojho virtualneho sebavedomia pretavil do reality zilo by sa ti lahsie. Ja tiez niesom nejaky konfliktny drzy frajer co vyhladava kazdy problem a mlati kazdeho co ma trochu nasere, ale ist za plavcikom s tymto ctjb?
V takychto pripadoch je uprimnost najlepsia a nemusis byt ani drzy, povies dedovi co si o nom myslis co sa ti nepaci a uz sa nevrati a nie ze na tobogan pojdeme neskor. Keby si jednu desatinu tvojho virtualneho sebavedomia pretavil do reality zilo by sa ti lahsie. Ja tiez niesom nejaky konfliktny drzy frajer co vyhladava kazdy problem a mlati kazdeho co ma trochu nasere, ale ist za plavcikom s tymto ctjb?
Osobne by som to riešil podobne, ako písal tommyhot,
1. poslať do do preč slušne, ale dôrazne
2. poslať do do riti + spomenúť políciu, ak sa ukáže znova
3. postaviť sa, vyprevadiť ho a ak nespolupracuje, zavolať políciu
-
maciatko99
Medium Star
Prečo sa mi po prečítaní prvého príspevku zdá, že qwerty-xyz bol na kúpalisku sám a našiel si tam vhodného partnera?
-
Hotwire
Addict
tebe sa zdalo aj pozvanie na kavu od predavaca ako ponuka na sex takze tym by som sa nejak neriadil 
evilbanana: to je tvoj sprosty nazor, uz som tu parkrat spominal ze ho neobhajujem vo vsetkom, a byt mod dam ti basu za toho psa, do huby si ma laskavo neber, ak mas nieco proti mne tam mas cervene tlacitko, kludne sa vybur aj tak to necitam, ale tie svoje sracky si laskavo nechaj pre seba, vdaka

evilbanana: to je tvoj sprosty nazor, uz som tu parkrat spominal ze ho neobhajujem vo vsetkom, a byt mod dam ti basu za toho psa, do huby si ma laskavo neber, ak mas nieco proti mne tam mas cervene tlacitko, kludne sa vybur aj tak to necitam, ale tie svoje sracky si laskavo nechaj pre seba, vdaka
-
evilbanana
Medium Star
shyzo, ten verny qwertyho pes
-
qwerty-xyz
ty vole aky pes? schyzo nie je moj pes ani ziaden iny pes. Ale tak kua schyzo vie ako veci su nie ? tak preco by tvrdil opak ked vie co a ako ?
Kazdopadne v teme vidno ze si prisli niektori ludia rypnut, a nic ineho, typicka ludska blbost. Od stredoveku sa nic nezmenilo a lincovanie kadekoho slovakom vzdy slo skvelo, nedelu nezabudnite chlapci a dievcata do kostola odmodlovat a hrat divadlo pred fararom ako chcete byt ludia namiesto svin ktorymi ste. . . . Proste to je tutovka, slovensko ma svoje povahove vlastnosti ako stat uz dlhe starocia, a vsetky staty naokolo sa zn as mozu pekne krasne smiat. Blbost prekvita.
Kazdopadne v teme vidno ze si prisli niektori ludia rypnut, a nic ineho, typicka ludska blbost. Od stredoveku sa nic nezmenilo a lincovanie kadekoho slovakom vzdy slo skvelo, nedelu nezabudnite chlapci a dievcata do kostola odmodlovat a hrat divadlo pred fararom ako chcete byt ludia namiesto svin ktorymi ste. . . . Proste to je tutovka, slovensko ma svoje povahove vlastnosti ako stat uz dlhe starocia, a vsetky staty naokolo sa zn as mozu pekne krasne smiat. Blbost prekvita.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
qwerty, doteraz som sa na tebe len smial ale nedalo mi toto neupravit,
presne mi to sedelo na teba...
"Proste to je tutovka, qwerty ma svoje povahove vlastnosti uz dlho, a vsetci naokolo sa z neho mozu pekne krasne smiat. Jeho blbost prekvita."
trosku sa zamysli, v jednej teme si najvacsi hrdina co vsetko vie najlepsie, a v druhej riesis totalne trapne veci...
presne mi to sedelo na teba...
"Proste to je tutovka, qwerty ma svoje povahove vlastnosti uz dlho, a vsetci naokolo sa z neho mozu pekne krasne smiat. Jeho blbost prekvita."
trosku sa zamysli, v jednej teme si najvacsi hrdina co vsetko vie najlepsie, a v druhej riesis totalne trapne veci...
Seba. Zjavne nie si úplne v poriadku. A to nemyslím ako urážku, to je čisté skonštatovania na základe empirického pozorovania. Hneď dodám, lebo už tu čakám príspevok grima - ak sa niekto správa v realite normálne, ale na internete ako totálny idiot, tak aj to svedčí o tom, že čosi v poriadku nebude.
hughito: niet čo dodať. Tiež sa mi nechce veriť že by bol taký rozdiel medzi qwertym tu a vonku. Niekto to tu už ale raz písal, neviem či gangy alebo kto, že sú ľudia čo majú potrebu byť rozdielnymi osobnosťami vonku a v anonymite. Ale prečo vlastne ?
-
PhYs0c
King
qwerty k nim nepatrí, on má potrebu zo seba robiť debila všade
ospravedlňujem sa, ak to nie je pravda a toho debila zo seba nerobí ale ním je naozaj
-
qwerty-xyz
PhYs0c --- aspon nevyzeram ako čurák ako ty. teba aby do kondomu nemusime navliekat aby sme videli ze si proste kkt.
-
PhYs0c
King
zaujímaš ma ?