nechraneny pohlavny styk
-
lady_camde
Novice
nechraneny pohlavny styk
vcera som mala nechraneny pohlavny styk teda dnes rano uz ale o 3...a dostala som svoje dni dnes teraz poobede mozem to mat ako poistku ze sa nic nestalo ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: nechraneny pohlavny styk
za posledne 4 dni je to druhýkrát. Vo štvrtok si založila tému o tabletke po, a teraz zase toto. Ak nechceš dieťa, používajte ochranu
-
PhYs0c
King
koľko máš rokov? mala by si vedieť, že svoje dni môžeš dostať aj 3 mesiace po nechránenom pohlavnom styku a stále to nemôžeš brať ako poistku, je to neobvyklé ale stáva sa to
-
enterprise
Medium Expert
Najlepsia poistka je vedomie, ze si schopna niest zodpovednost za svoje ciny...
-
qwerty-xyz
Vela parov funguje na nechranenom sexe tesne pred menzesom, pocas neho a tesne po nom. JASNE!!! vynimky potvrdzuju pravidlo, a ?
Zapamataj si jednu dolezitu vec, ked pouzivas antikoncepciu NEMALA by si otehotniet (to slovicko nemala je velmi dolezite), ked mas nechraneny pohlavny styk za tychto podmienok tiez by si NEMALA otehotniet (znova nemala je klucove, sanca je tam VZDY)
A teraz na zaver prva perlicka, ..... PANNA MARIA otehotnela z ducha svateho, z toho vyplyva ze v dnesnej dobe ked mas otehotniet tak aj z myslienky na chlapca mozes, kazdopadne ked niekolko stovak milionov ludi veri tomu ze henta otehotnela z ducha tak podla mna sa da uz byt tehotna z hocicoho.
DRUHA PERLICKA : nerad sa na internetovom fore ktore pozostava z psychopatov ktori si honia svojich vtakov nad suciastkami do pocitaca. MOJ text ber s rezervou a ako vidis je dvojmo mysleny, mozes, a nemusis. ZOZEN si profesionala na telefon. Ja osobne sa v takychto veciach radim s gynekologom po telefone, a s jednou farmaceutkou.
-
audiotrack
VIP
mhm, čiže si nenapísal nič nové. Môže otehotnieť. To tu padlo už aj pred tvojím siahodlým urážlivým príspevkom v ktorom si sám protirečíš
-
qwerty-xyz
--- na google najst vynimky kedy holka otehotnela je to najjedoduchcsie, ale tebe idu ciselka, tak to skus vyjadrit, podla mna je totiz sanca ze pri skutocnom menzese ktory ak by holka mala, je moznost otehotnenia velmi mala. Kazdopadne jej vsak mozme poradit nech si po 4 dnoch spravi tehotensky test ktory ani nemusi pytat v lekarni ale staci ho kupit v drogerii a uvidi sa, vsak?
-
enterprise
Medium Expert
qwerty-xyz : Udivuju ma tvoje siahodlhe vedomosti z oblasti gynekologie, sexuologie a teologie.
Skutocne mozem povedat, ze sa vyznas... Len nechapem, ze taky guru jak ty nevie odohnat dedka od deky. 

Zakladatelka : Ty si uvedom, co robis so svojim zivotom... Samozrejme, nikto ti nema pravo donho kecat. Bolo by mi len luto toho dietata, keby si otehotnela. A jeho neistou budcnostou ci by si mu vobec dovolila sa narodit. No OFFENCE.
Toto povedal ten najvacsi psychopat na fore.... A podla vsetkoho toho co on uz na hojku podaval, tak to je aj panic. Samozrejme, na panictve nie je nic zle, ale z qwertyho to krici a tvari sa jak vyskoleny prietrtnikqwerty-xyz napísal:![]()
nerad sa na internetovom fore ktore pozostava z psychopatov ktori si honia svojich vtakov nad suciastkami do pocitaca. MOJ text ber s rezervou a ako vidis je dvojmo mysleny, mozes, a nemusis. ZOZEN si profesionala na telefon. Ja osobne sa v takychto veciach radim s gynekologom po telefone, a s jednou farmaceutkou.
Zakladatelka : Ty si uvedom, co robis so svojim zivotom... Samozrejme, nikto ti nema pravo donho kecat. Bolo by mi len luto toho dietata, keby si otehotnela. A jeho neistou budcnostou ci by si mu vobec dovolila sa narodit. No OFFENCE.
-
audiotrack
VIP
ty si fakt tak blbý alebo to len hráš?
Alebo skôr zaujímavo, lebo tie drísty čo píšeš múdro nikdy znieť nebudú
lady_camde napísal:vcera som mala nechraneny pohlavny styk teda dnes rano uz ale o 3...a dostala som svoje dni dnes teraz poobede mozem to mat ako poistku ze sa nic nestalo ?
beardie napísal:nie
napísal si niečo nové? Napísal som ja alebo niekto iný o menzese, špinení či jahodvých wafle? Čo sem ťaháš takéto veci preboha? Jasne sa spýtala, dostala jasnú odpoveď. Prečo máš vždy potrebu všetko rozvádzať?qwerty-xyz napísal:Ked holka nevie ci ma menzes alebo spinenie nemozeme ani my vediet ci moze alebo nemoze otehotniet.
hej, čiže to špinenie/menzes nemôže brať ako poistku. Ale to som ti tu už napísal na predošlé citácie. Človek sa spýta, druhý mu odpovie, a ty tú odpoveď zopakuješ 4 krát v dlhom príspevku aby si vyznel múdroqwerty-xyz napísal:podla mna je totiz sanca ze pri skutocnom menzese ktory ak by holka mala, je moznost otehotnenia velmi mala. Kazdopadne jej vsak mozme poradit nech si po 4 dnoch spravi tehotensky test ktory ani nemusi pytat v lekarni ale staci ho kupit v drogerii a uvidi sa, vsak?
za prve zle sformulovana otázka,.. to že si mala menštruaciu ako poistka že sa nič nestalo,.. že sa nestalo čo? že sa nestal nechraneny sex? aj keby si prešla stratou pamati tak sa tak či tak stal
a tiež nechápem ludí čo nejdu za profesionálom a svoje problémy riešia na diskusných fórach... chod za gyndou a ta ti povie!
a tiež nechápem ludí čo nejdu za profesionálom a svoje problémy riešia na diskusných fórach... chod za gyndou a ta ti povie!
co ty vies mozno zije v horach daleko od "civilizacie" a nechce sa jej cestovat za gyndou
to uz aspon do lekarne skusit zavolat,spytat sa..
zachvilu tu bude tema ako si vyoperovat slepe crevo na divoko
to uz aspon do lekarne skusit zavolat,spytat sa..
zachvilu tu bude tema ako si vyoperovat slepe crevo na divoko
-
marek carey
Medium Star
Povedzte, ze toto sa mi len sniva.
K teme sa uz ani nedokazem vyjadrit, kvoli nabehu na mrtvicu, ale niektore nazory tuna su este horsie ako tema samotna. V pripade zakladatela clanku, pochybneho pohlavia, primarne zlyhala vychova, v dalsich pripadoch asi vzdelanie.
-
Janette
Expert
Kondomy su pridrahe, ci co?
Mam znamu, co az v 3. mesiaci zistila, ze je tehotna, ... bola silnejsej postavy, cize si to nevsimla ani z fyzickej stranky. Dovtedy kazdy mesiac mala normalne kramy/spinenie ...
Navrhla by som tabletku PO, avsak vzhladom na to, ze autorka uz uzivala jednu a to nedavno ... No ... Mozno predsa lepsie ako tehotenstvo.
Mam znamu, co az v 3. mesiaci zistila, ze je tehotna, ... bola silnejsej postavy, cize si to nevsimla ani z fyzickej stranky. Dovtedy kazdy mesiac mala normalne kramy/spinenie ...
Navrhla by som tabletku PO, avsak vzhladom na to, ze autorka uz uzivala jednu a to nedavno ... No ... Mozno predsa lepsie ako tehotenstvo.
Takito primitivi ako autorka temy vzdy vykorculuju bez problemov 
-
Shark NX
Addict
Re: Odp: nechraneny pohlavny styk
Ach qwerty ... vyprasil si nejaku spatnu vorvanu (videl som fotky - sorry bracho, mas divny vkus) a teraz tu rozdavas rozumy jak promovany sexuolog.
Utekaj k vode ohurovat kamartky a plasit dochodcov.
Na otazky dostala jasnu odpoved, nic viac nebolo treba riesit. Nemusis sa tu hrat na pana lebo tvoje reci tu aj tak nikto nebere vazne.
Utekaj k vode ohurovat kamartky a plasit dochodcov.
Na otazky dostala jasnu odpoved, nic viac nebolo treba riesit. Nemusis sa tu hrat na pana lebo tvoje reci tu aj tak nikto nebere vazne.
Re: Odp: nechraneny pohlavny styk
Viem, že toto nepatrí k téme, ale nedá mi to...lol chudák qwerty...vytvorí tému o tom, ako ich otravuje dedko na kúpalisku a teraz mu to každý plieska o hlavu kdekoľvek je len nato príležitosť 
-
uplink
VIP
qwerty-xyz - radíš 16 ročnej naivnej a veľmi jednoduchej babe z azetu, len aby si bol v obraze. A btw. áno si v lige, tu sa my honiči grafických kariet fakt nechytáme, ani nik, kto má niečo iné v hlave ako seno. Keep it up, s ňou si budeš rozumieť, ver mi. A dokonca je aj k svetu.
P.S.: Keďže sa tu navážaš do audiotracka, vyzerá tak 10x lepšie ako ty, jeho priateľka tak 20x lepšie ako tá čo si s ňou na fotkách, have fun
P.S.: Keďže sa tu navážaš do audiotracka, vyzerá tak 10x lepšie ako ty, jeho priateľka tak 20x lepšie ako tá čo si s ňou na fotkách, have fun
-
audiotrack
VIP
chlape, ty si slabý qwertyolog. Keby si mal naštudované jeho témy tak ako ja, tak by si vedel že kým nie je 2-metrová žirafa ktorá okrem iného musí splňať aj 150 pravidiel tak sa na ňu ani nepozreuplink napísal:qwerty-xyz - radíš 16 ročnej naivnej a veľmi jednoduchej babe z azetu, len aby si bol v obraze. A btw. áno si v lige, tu sa my honiči grafických kariet fakt nechytáme, ani nik, kto má niečo iné v hlave ako seno. Keep it up, s ňou si budeš rozumieť, ver mi. A dokonca je aj k svetu.
každopádne qwertymu bol zablokovaný prístup do tejto témy, kvôli tým drístom čo tu písal, offtopicu ktorý vyvolával a podobne. Takže zbytočne na neho viac reagovať, je to nefér keď sa nemôže brániť. Diskutujme teda na tému, a nevšímajme si viac qwertyho
-
p4ra
Redeemer
Ja viem, ze som OT, ale mohol by niekto dat source na qwertyho fotky a jeho mladu? Aspon do SS?
Dik.
K teme: Je problem skocit do lekarne a kupit si tu tycinku a vycikat sa na nu, pockat 3 minuty a na 99% vediet pravdu?
K teme: Je problem skocit do lekarne a kupit si tu tycinku a vycikat sa na nu, pockat 3 minuty a na 99% vediet pravdu?