Marinak ty si debil. Ale to nie je hanba, to je len nepríjemné.
Pre teba to určite nepríjemné je. Pozri sa na seba, jeden človek ti ovláda život a ty mu na to dávaš plné právo a príležitosti. Vážne si myslíš, že takto budeš šťastný? Že toto je tvoj životný údel? Naháňať sa za jedným jediným človekom a robiť zo seba šťastného otroka?
Ja som sa na tomto tých 5 strán pekne zabával, ale toto je už moc aj na koňa a nejak sa mi ani nechce veriť, že ty a tento problém ste skutoční. Jedna arogantná, namyslená a sakra vypočítavá ženská sa hrá s niekoľkými chlapmi naraz. Takto reprezentuješ(te) náš druh. Potom sa čudujme prieskumom, že chlapi sú oproti ženám takí a hentakí, slabí, hlúpi...
Takto sa ťa spýtam: Nemáš čo robiť? Nemáš koníčky? Nemáš kamarátov? Veľmi sa nudíš, že jediné, čo v živote riešiš, je nerozhodná ženská? Čo keby si si konečne povedal, že takto žiť nechceš a začal pekne robiť niečo zmysluplné? Veríš tomu, že v 17ke si stretol tú pravú a chceš s ňou byť dlhé roky? TAKTO?!
Začni sa trochu zaujímať o svoju budúcnosť, nie prítomnosť. Veď budúcnosť je to miesto, kde chceš stráviť zvyšok svojho života.
(Sakra, kto to povedal? : D)
Ak nevieš pochopiť takéto argumenty, existuje už asi len jeden liek - potrebuješ sa s ňou vyspať. Opi ju a vyspi sa s ňou. Z toho, čo som prečítal ti garantujem, že už na ňu ani nepomyslíš