Co by ste si o tom mysleli vy?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Marinak
Expert
Expert

Re: Co by ste si o tom mysleli vy?

Príspevok od používateľa Marinak »

maciatko 99- Diki za napad s fb a celkovo za pekne zhodnotenie, urcite vyskusam :) (K+)

Parkrat som ich potajme sledoval (i ked ona o tom vedela) a ako frajeri mi velmi nepripadali. S frajerom 2 a 3 kontakt neudraziava, iba s frajerom 1.

SRneC- Ja ze som vyrovnana osobnost?? Hehe, dakujem, to mi polichotilo. :D Ale preco si myslis, ze ona je rozorvana osobnost??

Dakujem za opakovane K- :smt098
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

srandista :D
Marinak
Expert
Expert

Ano, to mi hovorieva aj ona, ale preco si to myslis Ty?? :D
meteor123
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa meteor123 »

sak si precitaj co si tu pisal o nej a pochopis!
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Ja si myslím, že ona rozdvojená osobnosť je, keď to hrá na viac strán a mení názory častejšie ako počasie. Ty rozdvojená osobnosť nebudeš, ale v hlavičke to asi tiež nemáš úplne v poriadku a zaľúbenosť s tebou robí veci, ktoré by si nemal robiť a najhoršie na tom je, že si to uvedomuješ a nebrániš sa voči tomu. Čo je to za nápad ju sledovať, veď to je nepredstaviteľné a robíš veci silou mocou, odpusti si sledovanie, tlačenie na ňu, tým nič nedosiahneš a nezískaš, len ju tým ešte viac odpudíš a stratíš. Dva roky sa o ňu snažíš, ale nič sa za tie dva roky nezmenilo, len tvoje trápenie sa prehĺbilo a tvoje šance sa znížili. Má priateľa, prečo sa chceš tlačiť medzi nich a chceš byť tretím do partie? Teraz píšem z vlastnej skúsenosti a viem ti povedať, že to nie je nič príjemné a doplatíte na to všetci traja.

Kašli na ňu, nechaj to tak, nekontaktuj ju. Ak jej budeš skutočne chýbať, tak sa ti ozve aj sama a vtedy ti stúpnu šance. Ale tým, že ju budeš sledovať a budeš sa jej vnucovať, tak to len sám sebe zhoršuješ a obávam sa, že za chvíľku už nebude čo zhoršiť.
Ikovec
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ikovec »

Osobne si myslím, že to dievča bude veľmi inteligentné a rafinované ak dokáže oblbnúť 3(4) volov naraz. Je to pomerne bežné, že pekné kočky to hrajú na viac strán aby mohli získať výhody od všetkých kancov ktorí sa uchádzajú o priazeň.

Takýto materiál je napriek prvému skeptickému pohľadu veľmi vhodný na určité aktivity.

1. Vieš aká je čo sa dá využiť.
2. Nevhodný materiál na vzťah partnerský
3. Výborný materiál na vzťah "milenecký" - ak nemáš nič lepšie na práci a dokážeš sa nezaľúbiť nakoľko je jasné, že sa s tebou (a ostatnými) len zahráva vhodná na príležitostné intímnosti, bowling, zábavu, úplne vhodné je takýchto samíc mať v zálohe viac v prípade, že dotyčná má v tvojom volnom čase už vyčlenený čas na samca 1-3.
4. Ak veríš že ťa ľúbi a chce len teba ale...má X dôvdov prečo rieši aj iných tak si hlupák :( No offense.
enterprise
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa enterprise »

Ikovec : Co ty vies... Asi si vybera lahke obete :D
Marinak
Expert
Expert

Doplnim sem dianie za poslednych par dni:

V piatok mala narodeniny. Presne o polnoci som jej SMSkou poslal blahozelanie. Velmi ju to dojalo a potesilo. Pekne ma oslovila a slubila objatie a napisala mi, ze sa na mna tesi. Bol som velmi stastny a tesil som sa na dnesny den. Medzi tym sa udialo, ze si vymazala frajera 1. s fb. Lenze vzapati sa stala necakana vec- dala si tam, ze je s inym.

A co dnesny den?? :cry: BIG FAIL :cry: Asi tak by sa dal pomenovat. Cez cele prazdniny som sa na dnes tesil a takto to dopadlo?? Pridem do triedy a co nezistim- ona uz nesedi so mnou, ale s kamaratkou. Tak som si pomyslel na vas a ze urobim, co ste mi radili (ignorovat ju). Ono sa mi to aj chvilu darilo, ale nakoniec som sa aj tak priplazil. :? Aj som zas u nej loboval, aj som na nu nakrical aj vsetko mozne. Nakoniec ma aj tak obmakcila. S tym frajerom 1. to je tak (ako mi dnes povedala), ze chcela ho len vyprovokovat, a preto si to tam dala. Su sice stale spolu, ale je to velmi krehke, lebo on ma svoje nalady, ktore mu ona nemieni tolerovat.

Myslel som si, ze dnesny den vlozi trochu svetla do tejto polemiky, ale je to este horsie ako doteraz. Mal som pocit, ze ma zase zvadzala, aj mi dnes zase povedala, ze ma lubi (a boli aj ryhy do chrbatika :oops: ). Ale preco toto vsetko... Ja uz neviem, co bude dalej. Som taky zmateny a zaroven aj smutny....
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tak pekne sa s tebou hra...
si jej zvieratko pre pobavenie
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Marinak ty si debil. Ale to nie je hanba, to je len nepríjemné.
Pre teba to určite nepríjemné je. Pozri sa na seba, jeden človek ti ovláda život a ty mu na to dávaš plné právo a príležitosti. Vážne si myslíš, že takto budeš šťastný? Že toto je tvoj životný údel? Naháňať sa za jedným jediným človekom a robiť zo seba šťastného otroka?
Ja som sa na tomto tých 5 strán pekne zabával, ale toto je už moc aj na koňa a nejak sa mi ani nechce veriť, že ty a tento problém ste skutoční. Jedna arogantná, namyslená a sakra vypočítavá ženská sa hrá s niekoľkými chlapmi naraz. Takto reprezentuješ(te) náš druh. Potom sa čudujme prieskumom, že chlapi sú oproti ženám takí a hentakí, slabí, hlúpi...

Takto sa ťa spýtam: Nemáš čo robiť? Nemáš koníčky? Nemáš kamarátov? Veľmi sa nudíš, že jediné, čo v živote riešiš, je nerozhodná ženská? Čo keby si si konečne povedal, že takto žiť nechceš a začal pekne robiť niečo zmysluplné? Veríš tomu, že v 17ke si stretol tú pravú a chceš s ňou byť dlhé roky? TAKTO?!
Začni sa trochu zaujímať o svoju budúcnosť, nie prítomnosť. Veď budúcnosť je to miesto, kde chceš stráviť zvyšok svojho života. (Sakra, kto to povedal? : D)

Ak nevieš pochopiť takéto argumenty, existuje už asi len jeden liek - potrebuješ sa s ňou vyspať. Opi ju a vyspi sa s ňou. Z toho, čo som prečítal ti garantujem, že už na ňu ani nepomyslíš :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Marinak napísal:(a boli aj ryhy do chrbatika :oops: ).
...to náhodou neznamená že si sa s ňou vyspal???...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Tiež to bola prvá vec, čo ma napadla. :D Ryhy do chrbátika behom bežného dňa v škole, hm, proti gustu žiaden dišputát. :D Keď to skúsi pri sexe, tak potom už nebude chcieť takéto ryhy bez sexu ani cítiť, lebo mu to akurát spraví chuť. :lol:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...takže s objatím tu Marinak machrovať nemusí...objatím sa ryhy do chrbta nerobia...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

A ja že ryhy do chrbátika znamenajú, že ho poškriabkala na chrbátik :smt081

Ani neviem, či sa k tomuto dá ešte nejak vyjadriť, to už vyzerá ako paródia na teen filmy.
No a ak tie ryhy znamenajú naozaj sex, tak ona má "priateľa" a spala s tebou? Ako vážne? Stále premýšľaš, či s ňou chceš niečo mať?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

zda sa vam, ze sa s nou vychrapal? lebo mne ani trosku, to by inak lietal...
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Samozrejme, že spolu nespali, len sme tu tie ryhy do chrbta tak kvetnato vykreslili. Keby spolu niečo mali, tak to napíše, že mali sex a nie metaforickými srákotami. :)
Marinak
Expert
Expert

Vobec nechapem odkial ste nabrali, ze sme spolu spali. :D Samozrejme, ze nie. Ryhy do chrbatika znamenaju, ze mi skrbkala chrbatik nechtikmi a ja som sa pri tom roztapal... :oops:
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Marinak: ty si úplný ***** a dehonestuješ celé mužské pokolenie. Mal by si sa hanbiť. Kde máš hrdosť ? Je z teba len sračka a handra s ktorou ona zametá a ty si tak sprostý a naivný, že to nevidíš. Za čo máš však u mňa veľké :plus: , je fakt, že sa na tebe skvelo zabávam.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...škrabkala po chrbátiku? A s tým tu machruješ a rozplývaš sa???... :hmm: :nono1:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Marinak ty si obycajny puk, ludia ti tu radia a ty sa aj tak riadis podla teba, ma z teba zabavu a jedna veta ako ta lubi, tak ta obmakci z toho a zmenis nazor na vsetko. To, ze chodi inym ta asi moc netrapi a staci ti jedno lichotive slovo, aby si podlahol. Zobud sa!
Napísať odpoveď