Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV FILMU
Killermama2323 (ani nemusíš písať) - Hory majú oči 
-
Killermama2323
Medium Expert
toto bolo v Hory majú oči ? Že si to nepamätám
...každopádne ďakujem 
-
barbaronan
Expert
ok, takze snad spravna tema, btw offtopic pre moda co to zmazal, dik neslo na site vyhladavanie .
Moc si nepamätam, takze utrzkovito- najomny vrah co mal zastrelit odstrelovackou nejaky target z okna, asi to bol hotel. V tom ho prepadol nejaky cvok co sa chcel tusim zabit a snazil sa ho ukludnit, pretoze mu utiekla zena s nejakym doktorom. Nasledne sa to zvrtlo, zamenili si identitu ked dosiel cvoka exky priatel a pichol upokojovaciu inekciu tomu vrahovi, lenze nemohol mierit a chcel ho donutit aby mu dal nieco aby to zvratilo ten efekt. To jest asi vsetko co si pamätam, pls helpnite
.
Moc si nepamätam, takze utrzkovito- najomny vrah co mal zastrelit odstrelovackou nejaky target z okna, asi to bol hotel. V tom ho prepadol nejaky cvok co sa chcel tusim zabit a snazil sa ho ukludnit, pretoze mu utiekla zena s nejakym doktorom. Nasledne sa to zvrtlo, zamenili si identitu ked dosiel cvoka exky priatel a pichol upokojovaciu inekciu tomu vrahovi, lenze nemohol mierit a chcel ho donutit aby mu dal nieco aby to zvratilo ten efekt. To jest asi vsetko co si pamätam, pls helpnite
-
barbaronan
Expert
Nevedel by niekto poradit ako sa vola tento film? Je podla skutocnej udalost, Bol jeden Cech sa mi zda ze sa volal Patrik a siel niekde na dovolenku ale na letisku mu nieco podstrcili a dali ho do väzenia................
A hladam tiez jemu podobny sa mi zda ze je o dvoch studentoch ktori tiez niekam isli a na letisku unich nasli travu a dali ich do väzenia
Za kazdy film K
A hladam tiez jemu podobny sa mi zda ze je o dvoch studentoch ktori tiez niekam isli a na letisku unich nasli travu a dali ich do väzenia
Za kazdy film K
-
Ryan Giggs
VIP
To druhe by mohlo byť toto: http://www.csfd.cz/film/15506-temer-bez-sance/
Hladam film, -- stary, hraje tam pravdepodobne stalone, ale neviem to v jeho filmoch najst. Cervene prostredie, kopi zeleza a hlavna postava ma prezit nejake hry. Idu na neho hraci ktory ked ho zabiju tak vyhraju. Ale on je silnejsi a prezije to. (mozno je to vezen)
Ak nahodou niekto pozna
Ak nahodou niekto pozna
-
Ryan Giggs
VIP
Nepletieš si to s Arniem: http://www.csfd.cz/film/14061-bezici-muz/galerie/
Asi ano, asi to bude ono, dakujemRyan Giggs napísal:Nepletieš si to s Arniem: http://www.csfd.cz/film/14061-bezici-muz/galerie/
-
JeffHardyy
Light Professional
neviete náhodou ktorý diel zo simpsonovcov to bol kde vočko mal rande s tou malou babou a nechtiac si z nej robil srandu potom a opustila ho ? (ako každá
) k+
// Dík
// Dík
-
Permonik1998
Light Star
ahojte, chcem si už dlhšie pozrieť jeden film ale nedari sa mi ho nájsť pretože som zabudol meno filmu. Dej má asi takýto, hrá v ňom taký cca 30 ročný chlapec ktorý so svojou ženou prišiel na víkend na chatu, prepadnú ich však taká skupina ľudí s divnými maskami a asi mu unesú ženu, ten chlapec je bývalý vojak a tak sa im pomstí, finálny súboj bude medzi tým chlapcom a medzi takým tiež vojakom ktorý má blond vlasy dlhé po plecia, neviem ako sa to volá ak by ste vedeli tak mi to prosím napíšte. Boli aj recenzie na ten film asi v takomto znení: je to nereálny film, je tam veľa bitiek a krvy a reálnom živote by ten chlapec tolko nevydržal. Dakujem za odpovede. Prajem všetkým príjemný deň 
K
ak mi pomožete 
K
-
Permonik1998
Light Star
dakujem za radu ale nieje to tento film, ten film mal v názve slovo way (asi
) neviem presne vysvetliť celý dej pretože som ten film nevidel, len trailer. Viem že tie 4 postavy čo prepadli toho chlapca s manželkou mali naozaj divné masky, boli tam traja chlapci a jedna žena a oproti filmu Vojak v tomto filme boli naozaj brutálne bitky. Bližšie to už neviem vysvetliť 
Permonik1998 napísal:dakujem za radu ale nieje to tento film, ten film mal v názve slovo way
http://www.csfd.cz/hledat/complete-films/?q=way
cawte ludia... kedysi davno bol par krat v televizii jeden film.. mozno si ho budete pamatat aj vy... bol o tom ze si raz jedno dievca prialo na narodeniny domcek pre babiky ktory vypadal presne tak isto ako jej dom... ten dom aj dostala.. a cele to bolo o tom ze ti babiky v tom domceku sa nakoniec hybali a to co sa dialo v tom domceku sa dialo aj naozaj.. aspon myslim ze to bolo o takomto cosi... uz si to poriadne nepamatam...bolo to take mierne strasidelne .. ak ste niekto spoznali tento film proslim poslite mi jeho nazov... dakujem velmi pekne..
OK, ďalší film,
scifi o robotoch dieťa sa S ním hraje, robot medenej farby, neskôr získa slobodu od pána. A myslím že potom nájde roboticu a zabije sa.
Poznáte?
scifi o robotoch dieťa sa S ním hraje, robot medenej farby, neskôr získa slobodu od pána. A myslím že potom nájde roboticu a zabije sa.
Poznáte?