Skontaktovat dievca alebo nie?
-
ultimate222
Light Star
Re: Skontaktovat dievca alebo nie?
mne appka v mobile pise len, ze kedy bola sprava odoslana, nemam tam ci bola precitana ... mozno pod inym OS to ide, u mna nie (nemam Android ani Windows Mobile)
Problemy kazdeho cloveka su vzdy tie najdolezitejsie iba pre jednu osobu - seba sameho. Nikto tym problemom nezije tak ako ty, lebo je Tvoj.
Takze z tohto pohladu Ta chapem.
Na druhej strane, tato tema mi pride ako celkom blbost a nedokazem poradit. Ved len ty dokazes zvazit vsetky pre a proti. My Ta nepozname. A radit v tom, ci mas niekomu napisat alebo kaslat na neho, sa fakt z mojho pohladu neda.
Na druhej strane, tato tema mi pride ako celkom blbost a nedokazem poradit. Ved len ty dokazes zvazit vsetky pre a proti. My Ta nepozname. A radit v tom, ci mas niekomu napisat alebo kaslat na neho, sa fakt z mojho pohladu neda.
-
ultimate222
Light Star
zalozil som tuto temu preto, aby som zistil co si myslite o tom, ak dievca nepotvrdi ziadost, ci uz to automaticky neznamena, ze nema zaujem
Ale tak uz to nerieste, napisal som jej, uvidim co odpise, ak odpise.
Ale tak uz to nerieste, napisal som jej, uvidim co odpise, ak odpise.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja si v tom pripade myslim, ze by dany clovek mal zacat zit v realnom svete a nie virtualnom. Lebo riesit ked taketo kraviny a trapit sa prene? 
cize nebola precitanaultimate222 napísal:mne appka v mobile pise len, ze kedy bola sprava odoslana, nemam tam ci bola precitana ... mozno pod inym OS to ide, u mna nie (nemam Android ani Windows Mobile)
bud od teba nechce citat, alebo len nevie ze jej prisla (ako som ja nevedel do dnes).
nemas dovod na paniku a podobne, ved si nic nestratil
-
ultimate222
Light Star
nie, ja mam pri vsetkych spravach len cas kedy bola sprava odoslana ... aj pri tych, na ktore mi uz bolo odpisane (nie od nej)
napis kamaratovi, nech si to len precita a uvidis to
na odpisanych cas precitania nie je. len pri poslednej, ktoru si niekomu poslal a nedostal si na nu odpoved
na odpisanych cas precitania nie je. len pri poslednej, ktoru si niekomu poslal a nedostal si na nu odpoved
-
maciatko99
Medium Star
Vzťahy sa neriešia cez Facebook a je nezmysel si na tom zakladať. Nechcem ti dávať zlú nádej, ale to, že či si správu prečítala alebo neprečítala a zároveň to, že či ti odpísala alebo nie, tak to nehrá žiadnu rolu. Mohlo byť veľa faktorov pre ktoré si to prečítala a neodpísala, preto sa tým zbytočne trápiš. Ak ju chceš kontaktovať, tak sa to dá aj bez žiadosti o priateľstvo, stačí jej napísať správu, predstaviť sa a napísať niečo normálne, nie otázku "Ahoj, ako sa máš?". Správy od cudzích ľudí mi chodia normálne medzi správy, tak ako väčšine. Ešte som sa nestretla s tým, aby mi správu dalo medzi ostatné položky. Ak ti neodpíše, tak čakaj, netlač na pílu, možno ani nechodí na Facebook, možno je mimo, možno jej nejde internet alebo čo, počkaj aspoň do konca týždňa.
-
ultimate222
Light Star
no ludia, hlasim uspech
Odpisala mi, ze nebola na FB, a ze moju ziadost by prijala aj bez spravy, ktoru som jej napisal ... plus dodala, ze by ma rada spoznala
tak uz len musim vymysliet nejake originalne prve rande a nepokazit ho, kedze tam zjavne sympatie su aj z jej strany
Odpisala mi, ze nebola na FB, a ze moju ziadost by prijala aj bez spravy, ktoru som jej napisal ... plus dodala, ze by ma rada spoznala
tak uz len musim vymysliet nejake originalne prve rande a nepokazit ho, kedze tam zjavne sympatie su aj z jej strany
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tromfy si nechaj na neskor
prve rande/stretko/whatever by som riesil normalne niekde v kaviarni (idealne kde chodis casto a citis sa tam dobre). To je podla mna idealne miesto na socializovanie sa.
Super som rad ze sa Ti podarilo 
-
enterprise
Medium Expert
Vyborne... Tak teraz na vec ! Ocakavania vsak nemaj velke... Vo vete : Chcem ta spoznat... Tam moze byt zabalene hocico.
Nevymyslaj nejake originalnosti, zaujmi ju svojim spravanim, tym ako a co hovoris, a pritom si zachovaj svoju tvar... Ale tak to hadam vies. Viel Gluck 
-
maciatko99
Medium Star
No tak vidíš, chcelo to len trochu času a počkať, zbytočne sa nehrnúť. Odpísala ti, potvrdila ti priateľstvo a napísala ti, že ťa chce spoznať. Netlač do ešte do roviny rande, pár krát si s ňou normálne popíš a až potom ju zavolaj von, nepoužívaj slovo rande, neuvažuj nad kinom. Normálne sa jej len spýtaj, že či by nešla von na prechádzku, pokecať, na kávu alebo kofolu a uvidíš potom. Hlavne sa neboj toho, že niečo pokazíš, pretože ak tam budú sympatie z jej strany a niečo by si aj pokazil, tak ťa bude chcieť vidieť opäť. Hlavne buď sám sebou, nepretvaruj sa a správaj sa prirodzene.
Potom napíš, že ako to prebieha s ňou a či sa niečo zmenilo. Držím palčeky nech ti to výjde!
Potom napíš, že ako to prebieha s ňou a či sa niečo zmenilo. Držím palčeky nech ti to výjde!
ahoj, chces so mnou chodit ? anoultimate222 napísal:zalozil som tuto temu preto, aby som zistil co si myslite o tom, ak dievca nepotvrdi ziadost, ci uz to automaticky neznamena, ze nema zaujem
super, potvrdila mi spravu na FB, su tam zjavne sympatie
Ako sa to za par rokov zmenilo.. Hlavne bud sam sebou, nerobis zazitkovy den, je to len rande, a ked bude prilezitost, poriadne ju vypras.
-
ultimate222
Light Star
nemyslel som to doslova tak ...
Cez FB to uz riesit nejdem, ani chatovat ked tam nechodi, rovno ju niekam pozvem a uvidime ci si budeme rozumiet.
Cez FB to uz riesit nejdem, ani chatovat ked tam nechodi, rovno ju niekam pozvem a uvidime ci si budeme rozumiet.
jj len som sa pousmial nad dobou aku zijeme.
Inak usiel mi vek, ci si ho nenapisal ? bud mas prazdiny, alebo sa blizi volny den, takze prve stretnutie je uz coskoro, ze ?
Inak usiel mi vek, ci si ho nenapisal ? bud mas prazdiny, alebo sa blizi volny den, takze prve stretnutie je uz coskoro, ze ?
-
ultimate222
Light Star
20 rokov mam.
A hej mam prazdniny, aj ona .. len ona brigaduje, no urcite ked bude chciet, tak este tento tyzden by som niekam s nou skocil, najlepsie na prechadzku asi
A hej mam prazdniny, aj ona .. len ona brigaduje, no urcite ked bude chciet, tak este tento tyzden by som niekam s nou skocil, najlepsie na prechadzku asi
ultimate mozem sa opytat co si jej ako prve napisal na FB? sa musim ucit od druhych ked mi to samemu nejde
a co Ti ona presne odpisala? dik
-
ultimate222
Light Star
neviem ci som ten spravny od koho sa ucit ...
V prvej sprave som sa jej pripomenul, aby som sa ubezpecil ze urcite vie kto som a plus som jej napisal, ze aj napriek tomu, ze sa takmer vobec nepozname som jej poslal ziadost o priatelstvo, nakolko mi bola sympaticka a ze by som bol rad, keby som ju mohol spoznat.
Ona mi nato odpisala, ze prijala by ziadost aj bez tej spravy lebo spoznala ma podla profilovej fotky a ze som jej tiez bol sympaticky + ze mozne zmenit to, ze sa nepozname.
Takze asi tak v skratke, samozrejme nie je to presny prepis, ale tak priblizne.
V prvej sprave som sa jej pripomenul, aby som sa ubezpecil ze urcite vie kto som a plus som jej napisal, ze aj napriek tomu, ze sa takmer vobec nepozname som jej poslal ziadost o priatelstvo, nakolko mi bola sympaticka a ze by som bol rad, keby som ju mohol spoznat.
Ona mi nato odpisala, ze prijala by ziadost aj bez tej spravy lebo spoznala ma podla profilovej fotky a ze som jej tiez bol sympaticky + ze mozne zmenit to, ze sa nepozname.
Takze asi tak v skratke, samozrejme nie je to presny prepis, ale tak priblizne.
ultimate222: cital by som medzi riadkami..
"som jej tiez bol sympaticky + ze mozne zmenit to, ze sa nepozname."
ak si nesadneme ako povahy, aspon si vrzneme
GL
"som jej tiez bol sympaticky + ze mozne zmenit to, ze sa nepozname."
ak si nesadneme ako povahy, aspon si vrzneme
GL