Chorvatsko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Zorg
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Chorvatsko

Príspevok od používateľa Zorg »

Kazdemu vyhovuje nieco ine, ja som si posledne 3 leta ani raz nic nerezervoval a zohnanie ubytka nie je absolutne ziadny problem. S kamosmi si vsak vyberame mensie dedinky kde nie je zrovna ruch, ale zohnat ubytovanie boli vzdy otazka hodinky max. dvoch. Hlavne z toho netreba mat stresy a strcit hlavu do hocijakych dveri, domaci su mily a pomozu.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

My dnes odchadzame na Zrce :lol:, potom dam vediet ako bolo... do tejto casti Chorvatska idem prvy krat a to som sa tam uz cosi nachodil...
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

A mate rezervovane ci idete bez ?
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Zorg: nj, to je pravda, netraba zobrat hned prve co ponukaju pri ceste :D
Bobr
Guru
Guru

TomAss napísal:A mate rezervovane ci idete bez ?
Mame zaplatene ubytko uz hadam od aprila, lebo nas ide skoro 20 takze to by sa tazko narychlo zhanalo...
A aj cenovo to bolo znacne vyhodnejsie...
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

ja už inak ako na blind do chorvatska ani nejdem. Všade je kancelaria turist biro kde sa musia turisti prihlasovať a tam vybavuju aj ubytovanie podľa kritérii aké chceme takže vôbec žiadny problém.Ked sa nam nepáčilo išli sme ďalej. Tento rok sme začali v Biograde na moru, odtial sme išli dole do Pakoštane, Drage, Pirovac, Vodice, Šibenik a skončili sme v malej dedine pred Primoštenom. V tejto lokalite odporúčam navštíviť aj nacionalny park Krka či už autom, lepšie ísť lodou/cca 350 Kun vratane vstupenky, vína, rakije, ryby a mäso .../
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Tak všetko má svoje výhody. Kto rád spoznáva nové miesta tak blind je pre neho ako stvorený. Výhodu istého ubytovania máš v tom že dorazíš a do 15 minút už sedíš na terase s pivom :) Nehovoriac o domácich ktorý sú priateľský a opätovný návrat na to isté miesto = zľava.
Bobr
Guru
Guru

Zrce, jednoznacne najlepsie party miesto v Chorvatsku... vsetci co maju radi zabavu a nocny zivot mozem len odporucit a buduci rok sa tam snad vidime znova :smt039
čabajka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa čabajka »

Chystáme sa dnes večer na ostrov Rab - len tak, na predĺžený víkend.
Našla som recenzie na nete na toto miesto a boli skvelé, tak dúfam, že sa nesklamem.
Ideme na slepo, ubytko nemám zabezpečené, spolieham sa, že niečo nájdeme.
Jediné, čoho sa obávam je fakt, že " musíme " so sebou brať aj psa a to ma desí. So psami v zahraničí nemám skúsenosti, vôbec netuším, či sú domáci dogfiendly naklonení.
Neviete mi niekto poradiť prosím ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

čabajka: Sused a zena sli v piatok na Rab, ze tam idu uz 4x po sebe, lebo sa im tam neskutocne paci. Zohnat ubytovanie aj so psom je castokrat problem, o to horsie, ze neznesitelne teplo znasa pes horsie ako clovek. Na plazi so psom bude problem - kupat sa v mori zrejme kvoli slanej vode nebude chciet, cistit ho po piesku nebude tiez to prave orechove. Osobne by som so psom bez rezervovaneho ubytovania nesiel.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Na budúci rok ideme s mladou do Chorvátska a tam som bol naposledy pred 3 rokmi...
Koľko teraz vyjde kuča (spáľna + kuchynka) pre dve osoby na deň v júli, auguste? Takých 8-10 dní by som chcel a ceny sa isto odvtedy pomenili :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

begbeee napísal:Na budúci rok ideme s mladou do Chorvátska a tam som bol naposledy pred 3 rokmi...
Koľko teraz vyjde kuča (spáľna + kuchynka) pre dve osoby na deň v júli, auguste? Takých 8-10 dní by som chcel a ceny sa isto odvtedy pomenili :)
zavisi od lokality. mozes ratat od 15 do 30E za apartman (ale samozrejme aj viac :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Bol som v Dubrovniku, Zadare, Trogire a Vodiciach. Najväčšia pálka bol pochopiteľne Dubrovnik, tam sme platili 20€ osobu a deň. V Trogire sa mne osobne najviac páčilo, tam sme našli za 12€ na osobu. Boli sme 4, čiže to bolo 80 resp. 50 za štvor miestny apartmán na deň.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Tak 20€/osoba/deň nie je žiadna závratná cena. Také ceny nájdeš všade. Kuče sa ti tak pohybujú aj v severnej časti jadranu. By som skorej povedal že na Dubrovník ešte lacné :mrgreen: By som povedal že tých 15-20€ je štandard. Samozrejme ako kde a pokiaľ nemáš už stále ubytovanie.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Tyzden super relax v Chorvatsku, male mestecko v strednej Dalmacii - Rogoznica. Kulturne vyzitie skoro ziadne, ale okolite vacsie mesta autom cca pol hodinky, tam uz to viac zilo.
Nadherna cista plaz, na zaciatku betonove plochy,v strede drobne kamienky a asi po kilometri uz vacsie kanene. Miesta dost, ticho a klud, uplny opak preludnenych plazi, kde lezi lehatko na lehatku, dalo sa tam kludne po tazkej noci aj pospat :D
Co sa turistov tyka, prevazne Cesi, potom dost Nemcov a obcas padla aj slovencina.
Cena za apartman 70e na noc - 4 postele, uplne nove, moderne zariadenie, vsetko ciste, uteraky, osusky, utierky na riad, kompletne zariadena kuchyna s mikrovlnkou a kavovarom, klima v kazdej izbe a samozrejme LCD+satelit a velky balkon. Cca 100 metrov od plaze.
par foto:
Prílohy
pohlad z okna.jpg
cesta na plaz.jpg
plaz.jpg
more.jpg
kamenista plaz.JPG
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Keby som sa zajtra/pozajtra vybral na pár dní do Chorvátska kam by som podľa vás mal ísť ? ... už niekam južnejšie kvôli teplu ? ...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lubenečko: Podla vcerajsieho pocasia je tam teraz chladnejsie, tusim davali len 24-17 stupnov. Mozno do vikendu tam bude cez 30, kto vie, treba pozriet pocasie. Ak je teplo hore a chces tam ist na 4 dni, tak nema vyznam chodit stovky kilometrov niekde dole ku Dubrovniku. Takze pozri pocasie a podla toho sa rozhodni.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

To som sa fakt, že rozhodol z hodiny na hodinu ... len tak vypadnúť. Auto žerie málo ... pôjdeme aspoň traja, takže pri jazde sa prestriedame.
Kukol som Pag a pravdepodobne zakotvíme tam :) ..cca 26-28 hlásia od soboty do stredy. + výlet na Plitvičky cestou, ... je to kúsok :)

//autoeditácia príspevku (12 Sep 2012, 23:32)
K- "Bodaj by ta zralok do hlavy uhryzol, aby si nepisal tolko kravin na fore!"

Prosím ? ... celé leto som nemal čas nikam ísť. Preto chcem ísť teraz aspoň na chvíľu.
Čo z toho je kravina ?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Akoze priat niekomu, aby mu na dovolenke zralok odhryzol hlavu, to uz aky bordel musi mat niekto v hlave. :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Žraloky v Chorvátsku nie sú, tak bez obáv :D
Napísať odpoveď