postni niečo sem, bez toho sú to len kecy. Kecy kecy kecy. Tá štúdia je pomerne nová. Zajtra sa na to pozriem a postnem to tu lebo zatiaľ som nemal ešte čas.gogo956 napísal:homosexualita ma jednoznacne geneticky zaklad to sa vie v medicine uz relativne dlho. Prosim vas ludia, kde na tie svoje nazory chodite? to mate z nejakych pochybnych kniziek z roku 1960? ani sa necudujem ze to tu vyzera ako vyzera ked relativne inteligentni ludia siria take bludy.. liecenie gayov??
cim dalej tym mam silnejsi pocit, ze nic viacej nenapachalo v dejinach ludstva skody ako cirkev s jej nazormi.
Ja mám zase tan názor, že v dejinách ľudstva napáchali najviac zla tí, ktorí boli tak pyšní, že si nevedeli uznať, že nie sú stvoriteľmi sveta a že ľudstvo je samo o sebe tak dokonalé, že vlastne ono sa stvorilo samo. čudné je, že takíto ľudia požadujú vedecké fakty, ale keď sa im nejaký vedecký fakt poskytne (napr. výpočet pravdepodobnosti), ohŕňajú nad tým nos že z akého je to nedôveryhodného zdroja a že ten tým vedcov bol stopercentne zaujatý nasilu ľudí presvedčiť, že Boh existuje. Akonáhle to potvrdí aj nejaký ateistický vedec (myslím správnosť vedeckého výpočtu) čušia ako voš pod chrastou. Ale to je už OT.
Daný človek nemá dobrú výchovu v tom zmysle, že o homosexualite sa doma rozpráva ako o niečom úplne normálnom, na čo má právo každý človek. Rodičia nemajú problém svojim deťom problém propagovať homosexualitu ako niečo prirodzené, žiadané, módne, in. Prípadne to nemusia byť rodičia, ale kolektív, reklamy, spravodaj alebo iné veci ktoré denno-denne ovplyvňujú našu mienku a vytvárajú obraz toho čo je a nie je správne - podsúvajú subjektívny názor nejakého vysokopostaveného človeka (najčastejšie majiteľa TV, rádia, firmy etc) ľuďom ako objektívne. Máš slobodu, ale len vtedy keď to budeš robiť tak alebo tak.Numline1 napísal:
Ale oni ich majú rovnaké.Aj práva aj možnosti. Neviem, kde je napísané, že homosexuál platí v obchode viac alebo že nemôže chodiť do školy.Keby sme išli do detailov, tak zistíme, že každý má nejakú "odchýľku od normálu." Vlastne ani neviem, prečo sa zrovna homosexualita tak rieši a nenecháme žiť takýchto ľudí v pokoji s rovnakými právami a možnosťami ako majú všetci ostatní.