Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa seth82 »

Pretože oficiálne releasy a scene releasy sú dve dosť rozdielne veci. Napríklad - The Avengers majú na DVD a BD release až koncom septembra, pričom dobre vieme, že dvdripy a bd ripy, vrátane H.264 HD verzií, sú na Internetoch už nejaký ten týždeň. Takže odhadovať, kedy majú prístup k "ukradnutým" verziám ľudia zo scény, je ťažké - niekedy je to s veľkým náskokom pred oficiálnym release, niekedy je to iba niekoľko dní alebo hodín pred ním. Závisí od toho, ako si to štúdiá strážia. A keďže napríklad Avengers boli obrovským kinohitom, ktorého predaj sa očakáva vo vysokých číslach na digitálnych nosičoch, štúdiá a továrne museli začať disky hromadiť pred oficiálnym releasom dostatočne skoro na to, aby sa na konci septembra nestalo, že v obchode bude 100 kópií, ktoré sa vypredajú za hodinu. Takže možno preto je to tak.

//MiB III má byť von až na konci novembera. Neviem prečo tak neskoro...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Brave 84 minut (pre mna) nadhernej skotskej angliny, akcna zrzka... 9/10
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Chernobyl Diaries - 6/10
Tak tento film som mal v nb uložený nejaký ten piatok a asi som vedel prečo. Nápad by to aj mohol byť slušný, ale určite sa z toho dalo vyžmýkať viac. Chýbalo mi tam viac priamej akcie, vždy, keď sa niečo malo zomlieť, tak to bolo asi pol sekundy a potom už len záber na následky danej situácie. Čakal som možno viac krvi, mäsa, taký tvrdší horor. No oproti iným hororom, aké pre mňa boli či už Rec alebo Wrong Turn, je toto len slabší odvar.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Diktator
jedna velka neskutocna pecka, ani som len nedufal ze dalsi film bude taky dobry (Bruno :? ) neskutocne som sa z chuti a nahlas niekolko krat nasmial, proste Sasha Baron Cohen v plnej parade, odporucam :)
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

jackb: Kde si to videl v originálnom znení? Všade je len dabing...

Aby som nebol OT:
Salmon Fishing in the Yemen: Slušná oddychovka s Emily Blunt :) 7/10

Snakes on a Plane: takú kravinu som už dlho nevidel... nezáchnil to ani S.L. Jackson. 1/10
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

jackb napísal:Brave 84 minut (pre mna) nadhrejnej skotksej angliny, akcna zrzka... 9/10
tiež som to včera videl, ale v slovenskom dabingu v 3D. Príbeh sa mi páčil, zrzka a malé medvedíky nemali chybu :) (moje hodnotenie 9/10)
jackb
Redeemer
Redeemer

sarger, vysiel relativne pozeratelnejsi rip :)
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

CheZteR napísal:Diktator
jedna velka neskutocna pecka, ani som len nedufal ze dalsi film bude taky dobry (Bruno) neskutocne som sa z chuti a nahlas niekolko krat nasmial, proste Sasha Baron Cohen v plnej parade, odporucam :)
Uplne suhlasim , bol som na tom v kine a bola to pecka.. bavilo sa cele kino.. Aladeena som si zamiloval, jeho hlasky boli genialne.. btw mne sa Bruno vobec nepacil
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Po dlhom case na disku a obchadzania som si dnes pozrel 12 nahnevanych muzov a to bola fantazia, film v jednej miestnosti a ani chvilu som sa nenudil, dialogy realne, nic ma cely film nenasralo nic ani len jedna vec, to sa mi dlho nestalo. 10/10

http://www.csfd.cz/film/6178-dvanact-rozhnevanych-muzu/
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Soviet napísal: The Raid 9/10 IMDB | CSFD
Ako si predstavujem akcny film? Asi nejak takto. Od zaciatku do konca akcia a akcia. Indonezia sa tento krat vyznamenala. Sice to malo dake muchy hlavne co sa tyka krvy, ale to bolo nie az tak velmi podstatne v tomto momente. Vysoko odporucam pre tych, ktory si radi pozru akciu.
Teraz som to dopozeral, ale ten film mi prisiel totalne blby... Neviem ci sa mam nad tym az tak zamyslat alebo pri takomto druhu akcneho filmu to mam nechat plavat... Proste po scene s chladnickou mi to prislo ako keby to natocila banda retardov... Komando tam nechalo vsetky zbrane a zlakli sa ludi s macetami? WTF.. potom tipek zbije 10-15 ludi na chodbe , zaujimave ze ani jeden nema zbran iba hole ruky alebo macety , wtf?! Policajt sa po bitke spamata a nie aby si zobral aspon tu macetu alebo ten nozik co mal predtym , ale on si proste odide , zobere kolegu a skryje sa za stenu :D. Potom aj tak nakoniec ide na chodbu a zacne sa s nimi bit :D.. to je co za nonsens?! Este aj ta scena pred bitkou ako ide po chodbe a na zemi ma nozik a absolutne toho hlupaka nenapadne ho zobrat... a mohol by som tu tie nelogicke sceny pisat az do konca filmu... este aj tie bitky boli dost nepresvedcive a tie zvuky stale rovnake.. ako z filmu z 80 rokov, ked sa bil bud spencer a terence hill (bum, tresk, pac, puf...) Zaverecna scena s bossom, samozrejme bez ochranky, cakal do poslednej chvile ako trt bez zbrane a zrazu, coze prisli policajti? :roll: FAIL 5/10
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

The Man On A Ledge
Takých 6 - 6,5/10 aj to len vďaka krásnej Elizabeth Banks. Vedlajšie postavy vyznievajú amatérsky, polovicu filmu sa nič nedeje a keď to dostane spád, tak to zaklincujú tak debilnou scénou, že to pokazí dojem celého filmu.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Cabin in the woods 5/10, skoda tej poslednej polhodiny, ta to strhla strasne dole :(
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

The Dictator 7/10 IMDB | CSFD
Dalo sa zasmiat, sem tam aj schuti, ale nieco stale tomu chybalo. Na jedno pozretie ale super :)

The Visitor 8/10 IMDB | CSFD
Krasny snimok, ktory donuti cloveka sa aj zamysliet nad urcitymi vecami. Film sa zameriava na pribeh spisovatela, ktory ide na prednasku do New Yorku, kde mu apartmane byvaju dvaja ludia.
jackb
Redeemer
Redeemer

Dark Shadows vela ludia sa v poslednej dobe snazi zmrsit vampirsku tematiku. nikdy by som vsak nepovedal, ze medzi nimi bude aj Tim Burton. ale aspon je to vtipne. 5.5/10
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

We Bought a ZOO / Kúpili sme ZOO

Veľmi príjemný film, odkladal som ho dosť dlho a neľutujem že som pozrel (:
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

The Dictator 10/10
Perfektné hlášky, nasmial som sa :lol:

The Avengers 9,5/10

Proste marvelovka, kvalitné spracovanie, super efekty, pár hlášok ktoré stáli za to, ale stále mi tam niečo chýbalo .. Konečne som sa dočkal 1080p BRRipu :)

Battleship 8/10

Celkom fajn, perfektné efekty, aj napriek tomu že tam bolo pár nezmyslov v pohode film .. (potešil aj bonus po záverečních titulkách, žeby náznak pokračovania?)
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

teraz tu so mnou nebude suhlasit asi vela ludi...

50 / 50
4,5 /10

Niekto tu pisal, ze to bolo sice fajn, ale tomu chalanovi ten pribeh neuveril. Tak presne s tym sa stotoznujem. Mozno mam take kriticke hodnotenie aj preto, ze som to pozeral par dni po The Intouchables (9/10 mimochodom) a toto na mne neurobila ziadny dojem a ze by som sa na niecom zasmial sa neda povedat uz vobec. Na to, aka bola myslienka toho filmu to malo daleko od toho, aby som tomu uveril.
hd_
King
King

[REC]³ Génesis - 6/10
Po zhliadnutí Rec 1 a 2 som od 3ky očakával naozaj veľa, no očividne som sa len zbytočne namlsal. Dúfam, že 4ka už nebude. Jediné plus celého filmu bola Leticia Dolera.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

ROME (TV seriál) - všetky (2) série 5/5
Po dlhej dobe som zhliadol seriál. GoT jednoznačne vychádza z formy a ľatky, ktorú nasadil Rome. Prekvapila ma historická presnosť. Viackrát zaznelo slovo vlčica v správnom kontexte (termín vlčica sa používal v starovekom Ríme na označenie prostitútky, napokon aj celá legenda o Romulovi a Removi, ktorých zachránila vlčica tak dostáva reálnejší obraz. Možno drobnosť, ale poteší.)

Battleship 4/5
Páčilo sa mi to napriek niektor...ehm..častým nelogickým momentom. Rihanna poteší :)
______
Avengers - remeselne na úrovni, ale mňa jednoducho tieto filmy neoslovujú. Celý príbeh aj dej mi pripadal strašne infantilný, detinský... Po cca 40 minútach sledovania sporov o to, kto ďalej dociká, som zaspal.
hd_
King
King

Insidious - 8/10
Tak po dlhšom čase som si pozrel trošku viac psycho. Myšlienka veľmi zaujímavá, príbeh ma milo prekvapil, čakal som od toho celkovo menej. Takže celkom dobré spríjemnenie večera, ale som rád, že som to pozeral s kamarátmi a nie sám, lebo by mi asi nebolo večer vonku všetko jedno. :lol:
Napísať odpoveď