Vyhra Apple nad Samsungom (august 2012)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Vyhra Apple nad Samsungom (august 2012)

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

U nás dome je to tak, že máme pár androidov a aj pár apple produktov, ale vážne si neviem predstaviť mojho otca ako robí s Androidom, na iPade si surfuje topky a maily aj moja babka a malý 4 ročný bratranec .. (viem, porovnávať tablet a mobil je blbosť, ale bolo by to to isté pri Android tablete) .. sám vlastním Android, ak by som mal peniaze, tak neváham a idem do iPhonu jednoznačne ..
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

TommyHot napísal: Applisti vas androidakov maju u prdele, rovnako ako windowsaci lunexakov, ale vy stale spoza plota budete vykrikovat a potom nam este nadavate, ze sme namysleni, ked sa branime :) kur*a, tak ked na to nemas, tak si to nekupuj a hotovo.
tak ty si to zaklincoval chlapce... ked tak vzdy vykrikuju applisti, ale nejde o to, ci so to niekto moze dovolit a niekto nie. ti, co vykrikuju su vacsinou zasoplene deticky, ktore iPhone/iPad a i. dostali od tatka za ciste stvorky na vysvedceni.

a ako fakt porovnavat ludi podla toho, kto ma aky mobil a kto si aky moze dovolit a kto nie, tak to je dost ubohe a pripada mi to skor, ako keby si sa ty potreboval pochvalit
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Soviet ja sa rozculujem nad ludmi co rozpravaju o veciach, ktore videli ledva na obrazku. Nemyslim si, ze clovek co ma apple je nadclovek, ja len hovorim, ze nas androidisti nezaujimaju, nepotrebujeme ich neustale riesit a nadavat im, tak nechapem preco musia za kazdu cenu prudit :) predpokladam, ze aj tato tema vznikla len na to, aby sa trosku koplo do Apple (tuto firmu sice nemusim, radsej mam MS, ale technologie od nich su paradne a ci sa to niekomu paci, alebo nie, vdaka nim tu mame pekne kusky HW).

Fiju cim by som sa mal chvalit? Ze som si kupil elektroniku? Lol nebud smiesny.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

TommyHot: Tak teraz si nam ukazal ako to mas u p*dele :). Tento argument o cene citam stale. Ale preco by niekto kupoval mobil za 300/400/500 € ked tak tuzi po iPhone, stacilo by prihodit par €, proste to je nezmysel.

Tie pekne HW kusky myslis apple?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ano myslim Apple. Ved si pozri ako HP, ci Lenovo kopiruje iMac. Alebo ako Samsung, ci dokonca Dell robi doslova klony macbookov. Android je tu v osekanej verzii uz pomaly 10 rokov, ale vyliezol von az ked Apple prisiel s iPhonom a ked ho vsetci zacali kopirovat. To iste s iPodom, iPadom, ci multitouch myskou atd. Ked robi Apple take shity, preco sa po nich vsetci opicia?

Ci chces alebo nie, Apple udava trend, tam kde su ostatni vyrobcovia bud bezradni, alebo posrati.
Pascalwb
Addict
Addict

To, ze apple to dostane medzi obycajnych ludi nic neznamena, aj keby zacali predavat iWater predava sa jak diva. Pozri si to video na prvej strane.
Ale to, ze iOS kopiruje z Androidu, to uz nenapises.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Klasicke predsudky, presne o takychto androidakoch som hovoril ;)

A co take iOS kopiruje z androidu? Pocuvam.
Pascalwb
Addict
Addict

Taka notifikacna lista ci centrum ci jak sa to tam vola, tiez velky vynalez apple co.

Mne je jedno pouzivaj si co chces, len mi leze na nervi, ked niekto tu ospevuje apple jak panov sveta, co vynasli pomaly aj elektriku. Dobre, ze Jobsovi sochu nepostavili.

Na svoju dobu ked prisiel iPhone to bolo super, ale dnes.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Rovnako tak ani vynalez androidu ;) ak ti nieco hovori SBSettings, tak jeho predchdoca (naozaj si nespomenim na nazov to bolo hned jak vyliezla von Cydia) to mal davno predtym, nez to predstavil Android, akurat ze tam neboli notifikacie, ale rychle nastavenia mimochodom dalsia vec, ktoru android opajcol :)

//autoeditácia príspevku (31 Aug 2012, 17:22)
Uz som si spomenul, BossPrefs sa vola ta appka.
Pascalwb
Addict
Addict

Tak to sa da povedat na vsetko, tak isto v iOS neni nic nove, co predtym nebolo. Notifikacia mal uz android 1.0.
Tato debata aj tak nema zmysel. Ty mas nazor ja mam nazor, ja by som iOS nechcel, ty zas by si nechcel android, cize kde je problem :D

//Kukol som si to BossPrefs a nejak tam nevidim podobnost.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Notifikacie mal v 1.0, ale spominany bossprefs na iPhone tu je uz od konca roka 2007, kedy android 1.0 este nebol na svete (september 2008) ;) tak nehovor, ze iOS ma nieco opajcnute od androidu (ano Apple pajcoval iPhone appky na zaklade requestov od userov, ale urcite nie od androidu), ked evidentne o tom nic nevies. Btw ja narozdiel od teba mam iOS aj android (HTC Desire S) a teda viem o kladoch a zaporoch jednotlivych systemov, zatial co, ty si pravdepodobne jeden zo systemov videl len na obrazku a taku vypovednu hodnotu maju aj tieto tvoje prispevky postavene na blate.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

TommyHot: Napríklad Okrem toho na predchádzajúcej strane máš môj obrázok, čo Apple potiahol.

Ale k veci: http://www.telegraph.co.uk/technology/a ... ology.html Som pôvodne čakal, že Samsung počká na release nového iPhone, ale predpokladám, že to majú zjavne na háku a nasrali sa...Možno je to aj tým, že oni už vedia (vzhľadom na to, že pre Apple vyrábajú vecičky), že nový iPhone bude mať LTE a preto idú na istotu. To bude rehotu...
Prílohy
haha
haha
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

seth s tym obrazkom na 2. strane si robis srandu? :) termostat (ci co to je) vs vyber datumu v kalendari? :) ok tak to sa podme rovno bavit o chladnicke od samsungu vs. barokova skrina zo 16. storocia a pod. :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

To môžeme riešiť v inej téme, toto je o súdoch Apple vs. Samsung. A skús si niečo vygúgliť o tom obrázku, plus pozri si to video, ktoré som poslal..
Pascalwb
Addict
Addict

tak design je design :D, ked niekomu vadia "okopirovane" oble rohy, tak kludne sa moze pouzit design termostatu.

seth82: Dobre video :D, kym som si vsimol, ze tie tutulky su neni to co hovoria, a celkom funny.

Inac ten obrazok, to som uz vela krat cital, a to by bola aj celkom dobra reklama.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Video som videl. Riesi sa tam okrem ineho aj ten notification center, ktory bol v iOS svete skor nez v androide (akurat nebol standardnou sucastou iOS). Dalej sa porovnava 20 rocny tablet ktory vedel kreslit a nieco napisat s dnesnymi tabletmi, ktore si vies napojit na telku a cez telefon na nich hrat hry a kopu dalsich veci, o ktorych sme predtym ani nesnivali? Potom sa tam porovnava slide to unlock s windowsom, ktory ho mal az od verzie 6.5, ktora ako iste vies vysla von 2 roky po prvom iOS a podobne veci. Kazdopadne uznavam, ze Apple zobral nieco co existovalo a nikto to nepouzival a spravil z toho nieco z coho ludom padla sanka a nie len ludom ale aj vyrobcom, kedze sa zacala kopirovacia horucka. Ak by to vsak nespravil Apple, tak by to nespravil nikto, alebo si fakt myslis, ze ten tablet z devedesiatich rokov by sa zazracne po 15 rokoch dostal na trh a ludia by si ho masivne kupovali, ked doteraz 15 rokov o nom takmer nikto ani netusil? :)
Pascalwb
Addict
Addict

Ak by to vsak nespravil Apple, tak by to nespravil nikto
Cize nebyt apple stale mame 3310. Ake mi mame stastie.

//:D Tak tomu absolutne neverim, ako potom, ze apple teraz kazdy rok konkurenciu dobieha, ked je taky inovativny.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nebyt Apple, tak su smartphony urcene vyhradne pre biznis sferu a technologicky vrchol by bol windows CE na nejakom tlstom HPcku s rezistivnym displejom a my vsetci ostatni by sme si nadalej tukali do nokie na t9 klavesnici. Takto vyzeral rok 2006 a nic nenasvedcovalo tomu, ze by sa na tom v blizkej buducnosti malo nieco zmenit.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

TommyHot tak ty si tu nakladas posledne hodiny riadne :D :D :D Kto to pisal, ze applisti maju androidistov u prdele? A ohanas sa tu za kazdou jednou ciarkou vo vete prave ty? :D
/mimochodom ja som ani v jednom poste nenapisal co pouzivam a na ktorej strane som, poviem tolko, ze mam k mobilom blizsie, ako by si si mohol mysliet, takze to hodnotim naozaj z nestranneho uhla/

No a ten posledny post... Ano, pravda je to, ze Apple tu bol prvy so skvelym tlakovym displejom... Ale to neznamena, ze by sme doteraz tukali po displejoch so stylusmi... To ako keby (tusim) Nokia neprisla s prvym integrovanym fotakom (ak si dobre pamatam, bola to 7650, ale mohol to byt aj iny vyrobca, nehadam sa), to akoze by sme doteraz nemali v mobiloch fotaky, keby nebolo ich? Nebud smiesny...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A kto by s tym prisiel ked nie Apple? Nokia sa zamerala na lacne telefony. Samsung telefony ani nevyrabal. SE sa hrali na piesocku s telefonmi ktore maju akoze dobru hudbu a akoze dobry fotak. Tak kto by prisiel so smartphonom pouzitelnym pre masy? Nebola tu jedina firma co na to mala gule. Vsetci mali patenty na kadejake eno nuno technologie, ale vsetci boli posrati vyjst s tym na verejnost. Jediny RIM sa ako tak odlisoval, ale ani ten sa neodvazaili riesit masovice. Proste tu do prichodu Apple nebol potencial a ak tvrdis, ze hej, tak mi povedz, preco nikto s nicim dovtedy neprisiel?
Napísať odpoveď