Vyhra Apple nad Samsungom (august 2012)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Pascalwb
Addict
Addict

Re: Vyhra Apple nad Samsungom (august 2012)

Príspevok od používateľa Pascalwb »

To ale neznamena ze nebyt apple tak by to neprislo, mozno o pol roka, mozno o rok neskor, ale prislo by to. Niekde by museli tie nove technologie pchat. Nokia zaspala dobu davno, stale bola zaspata aj ked bol uz boj medzi apple a androidom.

Apple to len priniesol medzi ludi, teraz vsak nema co priniest, kedze vzdy konkurenciu len dobieha, cize, namiesto aby nieco vymyslali sa s konkurenciou sudia.
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Síce nemám čas na spam, ale Samsung telefóny nevyrábal? Prosím ťa, ja som mal smartphone od Samsungu už v roku 2005, http://www.gsmarena.com/samsung_i300-1104.php tento bežal na WinMo 2003 a už vtedy dokázal to, čo dnes nedokáže nič od Applu - Mass Storage, s plnou podporou DivX a iných kodekov, plus prehrávanie mp3, so slušným media playerom, pocket Internet Explorer, BT, USB 2.0, 3GB disk vnútri a MicroSD. Okrem toho, v tom čase mal môj spolubývajúci HTC Orbit, ktorý mal slušný touch screen, hoci rezistívny, malo to GPS s CoPilotom, rozoznávanie rukopisu, wifi, BT 2.0, USB 2.0, microSD. Nie, neboli to iPhone, ale boli to smartphony, ktoré v mnohom predčili dnešné stroje od Apple.

Takže nepreháňať, prosím. Mimochodom, Samsung F700 a LG Prada neexistovali? Prada mala ako prvý telefón na trhu kapacitný dotykový display.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

A HTC si kde nechal?

/ale to uz je fakt na inu temu, sem to nepatri/
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Pascalwb napísal:Apple to len priniesol medzi ludi, teraz vsak nema co priniest, kedze vzdy konkurenciu len dobieha, cize, namiesto aby nieco vymyslali sa s konkurenciou sudia.
Co prinasaju android vyrobcovia? Zobrali to co ma iPhone a zvacsili tomu parametre a robia to tak kazdeho pol roka. Za chvilu budeme nosit v ruksakoch pridavne autobaterie. Ano samsung do galaxy S3 dal odomykanie tvare (na moj vkus dost pomale, rychlejsie napisem odomykacie heslo), vypnutie telefonu ak mas dlhsie zavrete oci (ale nikdy nezaspis s telefonom v ruke tak, ze ho mas pred ksichtom) a par dalsich ficur, ktore su ako marketingovy tah pekne, ale v skutocnosti nie velmi pouzitelne. Hral som sa s kolegovym telefonom a proste to nebolo to prave orechove, tak ako nam to ukazovala reklama.

Seth a ostatni: ano vyrabal, vcera/dnes ked som to pisal som bol trosku ehm :smt039 tak som uplne zabudol, ze vyrabali nejake telefony. Kazdopadne v tom case velmi nefical ani samsung, ani LG (to je skor americka zalezitost), toboz nie HTC, ktore sa povacsinou nachadzal len vo vreckach podnikatelov. Proste tu vtedy bola Nokia a SE, ktora luskala jeden telefon za druhym, tak ako to dnes robi samsung.
Pascalwb
Addict
Addict

Oh, cize to co dnes prinesu vyrobcovia je na nic a nepotrebne, ale ked to prinesie apple tak je to najlepsi pokrok na svete. (To iste sa da aplikovat na apple, co priniesol, zobrali to co bolo, zmiesali to a priniesli iPhone)
Naco je potom kazdy rok novy iPhone, ked je to take nepotrebne. Odomykanie tvare je blbost ma to aj cisty android 4.0 ako je to pekne ale na nic. Nove procesory, nemaju len vacsi vykon, ale aj mensiu spotrebu. Tak isto, netreba kupovat kazdy rok novy telefon, kludne 2-3 tomu komu ide o najnovsie hry, os atd.

jojinkho: Co tym chcel basnik povedat? :roll:
jojinkho
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojinkho »

26010715.jpg
26010715.jpg (80.57 KiB) 1089 zobrazení
Yr 2005
n70.jpg
VS
sgh-i300.jpg
YR 2006
samsung-d900i.jpg
VS (Legend)
n95.jpg
Samsung da best :lol:
Prílohy
samsung-d900i.jpg
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

To, že Samsung telefóny/smartfóny v rokoch 05-06 a pod. nestáli za veľa, oproti iným gigantom ako bola napr. Nokia nikto nepopiera, alebo áno? Nečítal som celú diskusiu. Každopádne, že Samsung sa úspešne rozbehol a rozdrvil všetko pred sebou sa začalo až niekedy pred 2-3 rokmi.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jojinkho: Ďakujem, Nokiu si v živote nekúpim odkedy som mal (ihneď po tom, čo mi skončil paušál s tým Samsungom) E90tku. Veľkosť mi vôbec nevadila, dizajn mi vyhovoval a veľmi ma tešil aj obrovský display, ale Symbian bol FAIL non plus ultra a ten telefón, ktorý v tej dobe (leto 2007, hneď po ňom som bral iPhone z USA) nedokázal PREHRAŤ DivX film bez sekania (dokonca mal problémy aj s 80MB ripmi Simpsonovcov), pričom ten môj Samsung dokázal prehrať 1,4GB Divx bez sekania dva roky pred tou "vlajkovou loďou" z Fínska. Mimochodom, v tom čase stál ten telefón tuším okolo 25 000 slovenských korún, čo bol v roku 2007 slušný peniaz. Bol to hnoj a pokiaľ je hnojom "vlajková loď", nižšie modely ma ani nezaujímali, po 2 mesiacoch som ju predal a vzal iPhone z USA.
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Jojinko ak to beries z takeho pohladu tak samsung mal vysuvacie telefony uz v roku 2004 a nokia mala svoje prve vysuvacie telefony v roku 2006. A k tej D900 tak si pozri prechadzajuce vysuvacie telefony od samsungu skoro vsetky vyzeraju ako d900. Napr. http://www.gsmarena.com/samsung_d428-1005.php co je z roku 2004
Hensym
VIP
VIP

Nazývať N95-ku hnojom (snáď najrevolučnejší telefón v histórií telefónov v pomere na dobu, kedy bol vyrobený), a prevyšovať ju (v tom čase) nejakým Samsungom? (to hovorím ako fanúšik Samsungu)
Nazývať Symbian v tom čase FAIL-om, keď to bol snáď najlepší OS v mobile?

ZABITE SETHA! A ZABITE HO 3310-NOU! :lol:
jojinkho
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojinkho »

Walky napísal:Jojinko ak to beries z takeho pohladu tak samsung mal vysuvacie telefony uz v roku 2004 a nokia mala svoje prve vysuvacie telefony v roku 2006. A k tej D900 tak si pozri prechadzajuce vysuvacie telefony od samsungu skoro vsetky vyzeraju ako d900. Napr. http://www.gsmarena.com/samsung_d428-1005.php co je z roku 2004
Samsung prinesol vysúvačku, alebo čo si chcel povedať? DA fuq is this?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Hensym: Nekupujem telefóny podľa značky. Kupujem ich podľa toho, či mi vedia ponúknuť to, čo žiadam. Od Nokie som veľa očakával, neponúkla, vykašľal som sa na ňu a vzal iPhone, ktorý hneď po vydaní prvého JB bol jailbreakovaný, pretože tiež neponúkal všetko, čo som chcel, ale bol o 300 percent lepší ako Nokia. O N95 nepíšem, pretože som povedal, že po E90 som s Nokiou nadobro skončil.
Hensym
VIP
VIP

Sorry sorry, celé som to pochopil, že to je písané na N95. Nemôžem reagovať keďže E90 som nemal. Z E rady som mal len 51 a 52, ale tie sa "komunikátormi" nazvať veľmi nedajú. Každopádne, N95, a neskôr jej vylepšenú 8gb verziu som používal celkom dlho, a po tej technickej stránke mi imho ponúkala viac, ako prvý iPhone. Ten foťák v N95 je perfektný aj dnes, stále myslím, že ten mobil fotí podstatne lepšie ako moje Galaxy S. Displej bol veľký a pekný, používanie pohodlné. Symbian (ak si chcel) ponúkal strašne veľa vecí, jediné, čo ma trochu odrádzalo bol jeho reakčný čas, ktorý bol naplno poznať až pri prvých dotykovkách od Nokie. Presedlal som teda na 5800, tuším ich prvá dotykovka, a bol som s ňou spokojný, no neodolal som rýchlosti iPhone, a vyskúšal som ho - až jeho 3G verziu. Vydržal som pri ňom niekoľko mesiacov, naozaj dobrý telefón, a aj keď som skôr taký typ človeka, ktorý má rád veci zložité a rád si ich vylepšuje/upravuje, nevadil mi - najmä vďaka jeho rýchlosti. Potom boli nejaké slabšie HTC-čka, zase nejaká tá dotyková Nokia (dosť dlho som strávil pri N97 - veľká spokojnosť - jediný nedostatok bol tlakový displej. Potom na veľmi krátky čas z finančných dôvodov 3Gs, ktorý som si ani nemal čas vyskúšať, a potom prišli časy, keď ostatní výrobcovia konečne iPhone snáď vo všetko prebili. Prišiel pravidelne updatovaný Android a high-end smartfóny od Samsungu či HTC, časom aj LG. Mal som HTC Desire, (chvíľu) Galaxy SII a teraz Galaxy S, a imho sa na tieto iPhone nechytá (4 a 4S som nepoužíval, iba skúšal). Samozrejme iPhone spravil takýto vychytaný (skoro) high-end pár rokov dopredu, ale stále si budem tvrdiť svoje - ostatných výrobcov brzdil iba OS.... Nokia so Symbianom, Samsung so svojim uzavretým TouchWizom, LG neviem s čím, atď.
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

Ja som myslel ze to d900 vs n95 si myslel ze samsung kopiruje vzhlad nokie ale tak asi si myslel funkcionalitu tych telefonou
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Moja história bola (tá ako-tak relevantná): SE K750i => Samsung i300 (aj Samsung D900) => Nokia E90 => iPhone => iPhone 3G => iPhone 3Gs => Galaxy S => Galaxy SII (firma iPhone 4s) => neviem, čo bude ďalej, do konca roka musím vymeniť. SGSIII sa mi veľmi nepáči, teda hlavne jej dizajn, ale ak Apple bude pyskovať s jej zakázaním (to sa dozvieme až v novembri, podľa posledných správ), tak si ju kúpim, ak nebude na trhu nič lepšie. Ak bude, vezmem to. Ja si na značkách nezakladám, hoci pravdou je, že od Samsungu som mal a stále mám viacero výrobkov a zatiaľ som bol spokojný.

Apple totiž už pridal aj SGSIII a Note do žiadosti o zákaz predaja http://www.telegraph.co.uk/finance/news ... hoice.html

A vraj sa furt dohadujú http://www.dailymail.co.uk/news/article ... talks.html
Pascalwb
Addict
Addict

Ja po skusenosti s LG supportom (vo vedeni musia mat volov) pojdem len do Nexusu, hovorilo sa, ze by ich malo byt 5 ci kolko, tak snad bude aj nejaky 4.5'' max.
Tiez sa mi samsung dizajn nepaci, celkovo, to stredne tlacitko mechanicke. L seria LG ho ma tak isto, nechapem naco to tam davaju, ked android davno podporuje onscreen tlacitka.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Hensym napísal:Nazývať N95-ku hnojom (snáď najrevolučnejší telefón v histórií telefónov v pomere na dobu, kedy bol vyrobený), a prevyšovať ju (v tom čase) nejakým Samsungom? (to hovorím ako fanúšik Samsungu)
Nazývať Symbian v tom čase FAIL-om, keď to bol snáď najlepší OS v mobile?
Áno, N95 bola revolučná, to sa musí nechať. ja som ale Symbianu nikdy nevedel prísť na chuť, je veľká škoda, že pred niekoľkými rokmi skončil UIQ. Sony Ericssny ak P1 a M600 s týmto OS boli tiež revolučné podľa mňa
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tu je inak ešte pekné porovnanie o "patentoch applu"
Prílohy
413133_4433314080213_209350720_o.jpg
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

http://www.hojko.com/post1876696.html#p1876696 :)
melonSVK napísal:Z najngegu... Zaujímavý prehľad "originality" Applu...

(veľké do prílohy)

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 0_700b.jpg
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to ja len pripomínam :oops:

//btw: ako že jemu to bolo veľké do prílohy a mne nie? Tu mi to smrdí lenivosťou, ľudia asi radšej rovno capnú link a napíšu že veľké bez toho aby skúsili
Napísať odpoveď