trocha opatrnostiPepoFenomeno napísal:skôr som mal na mysli niečo čo sa vôbec nerozbije. nejaký kov alebo tvrdšia syntetika ako plast.
Vodné fajky
Re: Vodné fajky
Brno v http://www.veselacajovna.cz/index.html budú medúzy za pol milióna

kto ste tam závidím..
/myslím že začneš robiť doktorát
//keď aj tie sahary tam to by bol na slovensku uplne luxus a je* medúzy nonsens tu
kto ste tam závidím..
/myslím že začneš robiť doktorát
//keď aj tie sahary tam to by bol na slovensku uplne luxus a je* medúzy nonsens tu
tak ja stade odídem a oni idú kúpiť medúzy? pche...
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Poobzeraj sa po SheeCool - plastová váza s chladiacim gélom.PepoFenomeno napísal:no už druhú som rozbil takže chcem predísť rozbitiu tretej
Ahojte vodníci , chcem sa opýtať , že či môžem aj obyčajný cigaretový tabak , kúpený v takom sáčku v trafike zaliať melasou a použiť normál do vodnej , lebo sa mi už minul Fakher 
Môžeš ale aké to bude to neviem, cigaretový je príliš nasekaný. Mal som cigarový s bisan melasou ale bolo to príliš nevýrazné a ten cut mi proste vadil. Nesprávalo sa to ako klasický do vf.
-
javatar
Hardcore addict
ja by som to neskusal - nie je na to vhodny rez (zhori ti to behom chvilky) a tie aditiva chuti asi tiez nepomozu - to skor fajkovy tabak
keď sa ten cigarový pripálil to stálo za to
ty merco.... vysvetli mi poriadne ako funguje badcha a na čo je to dobré? ... nejako som z toho ja vodnicový dedko mimo
ako jo, to som samozrejme čítal... chcel som niečo viac k tomu... ale budiž... tak šup sem s návodom ako podomácky spoľahlivo vyrobiť... podľa čoho vytvarovať? ... skúsim, aj keď odkedy používam ten setup ktorý používam, tak sa mi tiež nepodarilo tabak pripáliť ani nič... rád vyskúšam zasa niečo nové... 
No ja to robím tak že preložím dva alobaly (v celku) aby to malo preložené dlžku zhruba 35cm. Do stredu pichneš pero a tvaruješ komín. Potom vycentruješ na kotlíku, všetko dorovnáš, napicháš dierky a voila! badcha hotová. Ale vačšinou ešte pritvarujem kúsok alobalu na ten komín nech je to vyššie lebo býva malý touto metódou. Samozrejme sa to dá spraviť aj inak. Viď odkaz. Velmi jednoducho a ako tak pozerám moja metoda je zbytočne dlhá
ale ako kukam tak pouzit to na klasicku korunku je blbost, vsak by som pri tahani nasaval aj cast vzduchu cez komin ktory by sa nezohrial pridenim cez uhliky
alobal - mám
fumari pichátko - mám
pero - mám
saphire no.5 - nemám.... nevadí, zajtra testnem ak nezabudnem
fumari pichátko - mám
pero - mám
saphire no.5 - nemám.... nevadí, zajtra testnem ak nezabudnem
Ja to používam na klasickej korunke a nemám s tým problém.
-
Silmer
Darca
da sa to pouzit aj na vortex?, resp funguje to aj s vortexom?
a vie mi niekto presne uzrejmit, ze aku to ma vyhodu?
tabak sa mi nezvykne pripalovat..
a vie mi niekto presne uzrejmit, ze aku to ma vyhodu?
tabak sa mi nezvykne pripalovat..
mám kaya vortex 2.0 ...wladas napísal:nemas vortex?
mal som skor na mysli ze Saphire No. 5 je skoro to iste ako klasicky vortex
-
Soviet
Darca
Hmm ked pozeram tu badchu, tak funguje tak, ze uz ten vrch, kde su dierky je vlastne na tabak a zakryje sa alobalom? Alebo nato idu uz priamo uhliky?
Lebo ak tam ma ist tabak, tak dost male mi to prijde.
http://www.badchashop.de/epages/6335905 ... s%20set%22
Lebo ak tam ma ist tabak, tak dost male mi to prijde.
http://www.badchashop.de/epages/6335905 ... s%20set%22