Mate Tattoo?
Re: Mate Tattoo?
co pises za somariny ?
napisal som co , radsej sa ty vyser na primitivne odpovede
Tak nevies ani presne ako to bude vyzerat, ani kolko datumov a ani nevies kde si to chces
... Tak chapes ako ti maju poradit, ked si ani neukazal/nepovedal, ze ako to bude vyzerat atd ... milion moznosti a kazdemu sa paci daco ine 
Tak na co si sem pisal a co si cakal od tvojho prispevku? Chcel si sa len pochvalit alebo si chcel radu? Aky datum si tam chces dat, ci tak ako vacsina ludi bez kusku originality, tak aj ty si tam das datum narodenia? Dalsi datum bude aky?
"presne miesto nemam urcene", "uplnu predstavu ako by to malo vyzerať tiež nie" ... neviem ako ty, ale väčšina ľudí čo poznám a má tetovanie ho má také, aby z nich niečo vyjadrovalo a dáva si ho po dobrom premyslení, že čo a kam, kedy a u koho ... a keď, tak sa poradia s niekým kto sa do toho vyzná => s tatérom a nie na diskusnom fóre...
Neviem ci som tu tu uz daval, ale ja mam tetovanie asi 3/4 roka, vzdy som vedel, ze chcem tetovanie LEVA , ale nevedel som kde a aky presne... Bol som pol roka v afrike a spoznal som tam jedneho tipka , ktory mi povedal , ze si to mam dat na nohu (najlepsie na tu "silnejsiu"), takze na pravu.. Je to znak sily , som znamenie LEV, ktore ma plne vystihuje, takze preto prave LEV a na pravej nohe... tip LEVA sa vam samozrejme nemusi pacit , ale nechcel som nic farbne a chcel som , aby to bolo jednoduche, tak som si proste vybral tohto LEVA 
V prvom rade by si si mal prečítať to, čo si sem napísal ty. Sám ani nevieš, čo vôbec chceš, ale ľudia ti tu majú pomáhať? Ja som premýšľal skoro celý rok ako by malo vyzerať moje tetovanie. Išlo mi hlavne o to, aby v ňom boli zakomponované všetky črty a dôvody, ktoré malo to tetovanie vyjadrovať. A bingo, po tom celom roku sa podarilo a dal som si to spraviť. Nad miestom som neuvažoval, nakoľko tetovanie je veľké a mal som na výber z dvoch miest. Chrbát, alebo hrudník s bruchom. Nakoniec to skončilo na chrbte a vôbec to neľutujem. Teraz uvažujem o tom, že si do toho dám dorobiť ešte ostatné veci, ktoré charakterizujú mňa a môj život. Pokiaľ si chceš dať tetovanie len kvôli tomu aby si bol medzi babami COOL super macho, tak ti odkážem len jedno. Si totálny looser.J10 napísal:co pises za somariny ?napisal som co , radsej sa ty vyser na primitivne odpovede
to chcem cez cely chrbat. Planeta s velerybou je z coveru albumu gojira - from mars to sirius, po upravach, toho havrana som zhanal dlho.. len neviem ci to chcem z tym textom (ktory je uryvok z pesnicky na tom albume), pripadne to este dajak vycancat, alebo to nechat tak ako to je...
Plánujem si dať v decembri tetovanie. Neviete kto robí v Košiciach fakt dobré tetovania ? Čo sa týka ceny, je mi to jedno, za kvalitu si zaplatím 
musim uznat ze sa mi to velmi paci ako napad, fakt super. ale principialne by som si nikdy nedal nic s priatelkou 
Podla mňa to je fajn nápad, zase nie až taký hardcore že meno priateľky alebo také niečo, pekné 
to hej, ale cloveku sa to vzdy bude vnutorne spajat s tou osobou co nosi druhy par tejto kerky a akurat okoliu mozes tvrdit, ze to snou nic nemaDEVZYO1G napísal:Podla mňa to je fajn nápad, zase nie až taký hardcore že meno priateľky alebo také niečo, pekné
Tak tak, síce tam stále bude to spojítko, ale stále lepšie ako srdiečko prepichnuté šípom a meno frajerky.DEVZYO1G napísal:Podla mňa to je fajn nápad, zase nie až taký hardcore že meno priateľky alebo také niečo, pekné
Ja si plánujem dať na ľavý cecek toto: „Die Lust der Zerstörung ist zugleich eine schaffende Lust.“
ja len doplnim, aby si autor nemyslel ze len kritizujem, fakt sa mi to strasne paci, mozno pri manzelke by som zvazil 
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ak dačo tak pretetovať to je to najmenej... Ale to sa nestane 
Uvažuješ dopredu a racionálne. Treba. 
A ty chces ten citat preco v nemcine, len aby si nebol tuctovy, alebo sa ti ten jazyk aj paci, alebo je to citat nemca?
Preto, lebo daná esej, ktorá bola zakončená týmto citátom, bola napísaná originálne v nemčine - Rusom. Po slovensky a anglicky to znie otrasne, veľmi sa mi to páči po česky, ale to by bolo čudné, takže som zvoli takýto postup. 
-
VishkaVishkovski
Amateur
Ja mam skor problem najst niekoho kto mi pomoze s vyrobou mojho dalsieho tetovania. Ja neviem pekne kreslit ale mam predstavu, uz ju len dostat na papier. Neviete nahodou o niekom ? 
VishkaVishkovski napíš odkiaľ si. V Bratislave mám ja svojho tatéra a ten vie naozaj veľmi pekne kresliť. Vedel by som ti ho vybaviť.