Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Návrat Temného rytiera - uplna pecka, a ze to malo skoro 3 hodiny? ani som si to neuvedomil, lebo ma to stale drzalo v kresle, urcite tato 3 bola najlepsia zo serie novodobeho batmana. Tom Hardy bol peckovy, urcite sa oplatilo do kina. 10/10

Iron Sky - tak k tomuto filmu sa ani nejdem vyjadrovat, pretoze takuto mega hovadinu som nevidel davno, pozeral som to rozkuskovane, pretoze sa to nedalo ani pozriet naraz. 2/10, 2 body davam za sexy hitlerku

Let’s Dance: Revolution - vcera som na tom bol v kine s priatelkou, moc som na taketo filmy neni, ale tak dalo sa, dobre tanecky, jedine minus hadam za to zbytocne 3D a pokazene 3D okuliare, no tazilo sa mi ich ist vymenit:D, hodn 5/10
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Chronicle 4,5/10 - fanúšikov fantasy možno poteší, pre mňa to bol krok vedľa
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Battleship - tak na jedno pozretie z nudy to bolo akurát. Viac krát si to určite nepozriem. 5/10
American Pie: Reunion - bolo to presne podľa mojich očakávaní. Účel ten film splnil. Dobre som sa na tom pobavil. 10/10
Avengers - nie som fanúšikom fantasy/sci-fi filmov, ale rozhodne som sa pri tomto nenudil. 9/10
ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Raid: Redemption, The (Serbuan maut) tak toto bol indonésky masaker, naozaj som nečakal že to bude taký kvalitný film, pre mňa jeden z top film aké som tento rok videl 10/10

Reader, The na tento film som pred pár dňami narazil v tv a v skutku to bol velice zvláštny ale napriek tomu zaujímavý film 8/10
Mirush76
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mirush76 »

Neskrotná / Brave pekná rodinná rozprávka, má hlavu aj pätu a miestami je to aj vtipné. 8/10
Havran / The Raven zaujimavá detektívka, ja veľmi niesom na takéto filmy, ale toto sa oplati zhliadnúť 9/10
Hry o život / The Hunger Games od tohto filmu som čakala viac 6/10
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

21 Jump Street: asi som videl iny film alebo co... ako moze mat toto 72%?! priserne debilny film, stupidne dialogy prespikovane nasilu napchanymi vulgarizmami, hrozny klisovity scenar, na zopar vynimiek (blame glee) trapne vtipy... jedno ale treba uznat, dvojica Tatum-Hill funguje celkom solidne a sequel na univerzite moze byt len lepsi... pre mna 3/10
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Men in Black III Velmi som sa na to tesil, no bol som sklamany :P. Nebolo to zle , ale cakal som viac. Malo vtipnych scenok 3/5 (6/10)
Hry o život / The Hunger Games Presne ako na Men in Black som sa na tento film tesil, nestihol som ist na to do kina, ale som rad.. taky priemerny film. Bolo to dost hlupe tie hry, ten vyznam - povod vzniku atd 3/5 (6/10)
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Twin Peaks - 6/10 - Dafuq did I just see? Isiel som do tohoto serialu po samej chvale a porovnavani s The Killing, cakal som starsi kriminalny serial. Zaciatok dobry, mesto, postavy vsetko super rozvynute. Potom sa to zacalo d*bat. Az to vyvrcholilo pri poslednej casti. Ten co to pisal fetoval nieco? Pol hodinu sa tam prechadza medzi zavesmi az je konec. 30 casti sa tam rozvyjaju postavy az to skonci tak, ze nijak. Strasny nezmysel. Nechapem, preco dotoho museli davat nejakych duchov a rozne psycho sprostosti. Dalej neviem co to malo s The Killing, som to videl vsade provonavat, ci imdb ci csfd. Najvacsie sklamanie za poslednu dobu.

Avengers - 7.5/10 - Klasicky akcny blockbuster, nic vynimocne, 2x som sa zasmial, akcia pekna, ale nejak ma to nechytilo, nwm preco bolo take halo okolo toho, na Dark Knight sa to ani nechytalo

Five Year Engagement - 7/10 - Romanticka komedia od Jason Segela + on v hlavnej ulohe, trochu prdlha stopaz, ale zasmial som sa, cize dalo sa.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pascalwb: Tu sa docitas dovody: http://cs.wikipedia.org/wiki/M%C4%9Bste ... Twin_Peaks

Městečko Twin Peaks se stalo jedním z nejlépe hodnocených seriálů 90. let s příznivými kritickými ohlasy na národní i mezinárodní úrovni. Seriál si získal širokou základnu fanoušků. Stal se součástí popkultury. Na seriál existuje mnoho odkazů v jiných televizních seriálech, reklamách, komiksech, videohrách, filmech a textech písní. Snižující se divácká sledovanost vedla ABC k nátlaku, aby totožnost Lauřina vraha byla odhalena již uprostřed druhé série. Toto odhalení však v kombinaci se střetem s jinými seriály vysílanými ve stejný čas vedlo k ještě většímu propadu ve sledovanosti a ke zrušení celého seriálu. V roce 1992 byl natočen celovečerní film Twin Peaks, jenž tvoří prequel k seriálu. Film však v Americe nebyl komerčně úspěšný.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

No ani ta jej vrazda nebola nejak extra vyriesena, ...
Spoiler
kedze vsetko to bol ten bob.
Na tu dobu to mohlo byt super, ale pre mna opadlo akekolvek napatie, lebo proste stat sa tam mohlo hoci co, aj tak to nedavalo zmysel.

Homer to vystihol

ExtrA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ExtrA »

Sherlock Holmes Perfetkná mysteriózna detektívka, Robert Downey Jr. ani v tomto filme nestratil svoj zmysel pre humor, dlho som sa tomuto filmu vyhýbal a bola to chyba 9/10

Sherlock Holmes 2: Hra tieňov Tak hned po jednotke som si pozrel aj dvojku a mal som zmiešané pocity zdalo sa mi to trocha nudné oproti jednotke možno to bolo aj tým že som to videl hneď po jednotke ale každopádne udržalo si to kvalitu 8/10

LOL Za toto sa budem asi navždy nenávidieť, prečo som si to vlastne pozrel?! asi ma upútal ten popis: "Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu". Pre mňa film absolútne bez pointy, radšej sa pozerajte 97minút cez okno a bude to väčší zážitok..
Ak má niekto na tento film nejaký iný (kladnejší) názor nech ma prosím poučí rád si to prečítam.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

posledný čas som sa zameral na filmy s Johny Depp-om, je to dobrý herec a po filmoch ako:

Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street
Rumový denník
Tajomné okno
Kokaín
Z pekla
Deviata brána

som zistil, že on do takýchto žánrov ako mysteriózny, thriller, dráma je ako stvorený

zaujal ma aj Turista, spolu s Tajomným oknom to boli presne tie dva filmy kde na konci filmu príde ten zvrat, kedy zistíme, že (v turistovi) bol ten, ktorého by nikdy nikdy netipli na toho, o koho sa vlastne jedná celý film a v prípade tajomného okna, že ten, ktorý sa mu vyhrážal bol on sám...

ale to isté komédia v podobe Pirátov z Karibiku

skládam klobúk pánovi Deppovi, obdivujem ho a sklaniam sa jeho hereckým schopnostiam :D
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Dark Shadows: Najhorší film od Burtona. Dej o ničom a ten wtf záver... dúfam, že dvojke sa vyhneme... 3/10
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Intouchables: 10/10, najlepsia komedia za poslednu dlhu dobu
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Sarger napísal:Dark Shadows: Najhorší film od Burtona. Dej o ničom a ten wtf záver... dúfam, že dvojke sa vyhneme... 3/10
tiez som si to dnes pozrel, co ja viem, trailer dobry, cize asi preto som cakal od filmu viac, bol cas ked som si musel dat pauzu a vratit sa k filmu o 10 minut, nebol to najlepsi film ako od Burtona, tak ani od Deppa, no bol to taky priemer, za mna 5/10, tiez dufam ze 2 nebude :)
pfeiffer, eva green :smt049
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

CheZteR: ten film nie je určite zlý celý... ale u Burtona je to strašný podpriemer. Jo a Eva :smt007
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Expendables II: Teraz som prišiel z kina, mega vec, neukarmujte ma, ale mne sa to páčilo, pre mna to bol oddychovy film a tak som ho aj bral, do kina som išiel s nulovými očakávaniami a odchádzal som neskutočne nadšený a so slovami, že takých filmov chcem viac. Oni si preboha robili paródiu sami na seba. Niekomu to sadnúť nemusí, lebo je to predsa len tupý akčňák, ale ja som nadšený, nasmiaty, a pre mna osobne tomu filmu nič nechýbalo. S čistým srdcom...

10/10
goldenshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa goldenshit »

Expendables 2 9/10

SKVELE! Tesim sa na trojku :)

Spoiler
STALLONE: I heard you were bitten by a king cobra..
NORRIS: Yeah I was.....but after five days of agonizing pain.......that cobra died

toto ma uplne rozsekalo :D
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Ted - jedna z najlepších komédií aké som videl :)
Napísať odpoveď