Sleeping Dogs
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sleeping Dogs
Na telke sa mi to nepáči, nie len kvôli tearingu, ale mám z toho zvláštny pocit, možno len vec zvyku, ale ten ovládač 100% odporúčam. V Brlohu je za 29 evri.
skúšali ste niekto aj iný gamepad ako xboxový? Na mojom speedlinku mám úplne rozhádzané ovládanie a nedá sa nastaviť. Máte niekto podobný problém?
-
uplink
VIP
Shwollo - vzhľadom na to že Sleeping Dogs je originálne xbox 360/PS3 titul a je navrhnutý na komplet celé spektrum funkcií týchto ovládačov, tak je to veľmi nepravdepodobné
ovládanie hry využíva dokonca také finesy ako je citlivosť analógov v minihrách, stlačenie analógu a iné, ktorými mnohé ovládače mimo tých od MS a Sony, nedisponujú.
Ja mám Speed Link SL-4441-SSV. (napr. to stlačenie analógu má). Jediné, čo ma štve je, že sa nedá prestaviť ovládanie (ako to šlo napr. na Assassins Creed). Nedá sa to nejak obísť? 
Skus: http://code.google.com/p/x360ce/downloa ... ip&can=2&q
Ale ja mam Logitech rumblepad 2 tak neviem ci to bude fungovat aj na Speed Link.
Ale ja mam Logitech rumblepad 2 tak neviem ci to bude fungovat aj na Speed Link.
-
uplink
VIP
Takže Ti všetko funguje, len to nejde prekonfigurovať?
ako to funguje? stiahol som, ale netuším, čo mám robiťAxon281 napísal:Skus: http://code.google.com/p/x360ce/downloa ... ip&can=2&q
áno, tlačidlá fungujú. len inak ako je na tom obrázku v nastaveniach. Napr. v aute ide dopredu keď pravým analógom otočím doľavauplink napísal:Takže Ti všetko funguje, len to nejde prekonfigurovať?
-
uplink
VIP
Takže je to na šrot, má to úplne inú interpretáciu, ako xboxový ovládač. Hmm, myslím že pokiaľ nevýjde nejaký mod ktorý povolí menenie ovládania, tak to asi nebude fungovať.
Shwollo
Nakopirovat do: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\SleepingDogs spust a nastav a budes tam mat subory(x360ce a xinput1_3.dll)
Nakopirovat do: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\SleepingDogs spust a nastav a budes tam mat subory(x360ce a xinput1_3.dll)
teraz mi už nejde vôbecAxon281 napísal:Shwollo
Tak zmanz tie tri subory. Mne na Logitechu to funguje bez problemu.
Aký je princíp hackovania tých kamier? Lebo na to nejak neviem prisť, iba tam tie čísla búcham aké chcem.
červené - zlé číslo
žlté - správne číslo na zlom mieste
zelené - správne číslo na správnom mieste
žlté - správne číslo na zlom mieste
zelené - správne číslo na správnom mieste
-
Kayo
Light Expert
chcem prekonfigurovať klávesy. Namiesto WASD chcem šípky. Prišiel niekto na to, ako to spraviť ?
Inak prvá hra ktorá mi seká. Buď zlá optimalizácia hry alebo mám už slabý komp.
Inak prvá hra ktorá mi seká. Buď zlá optimalizácia hry alebo mám už slabý komp.
-
palciii
k tomu programiku x360ce by to malo ist, ja to pouzivam na vacsinu hier kde sa hodi gamepad a funguje to super. pointa je v tom ze to emuluje xbox ovladac pomocov tych kniznic
-
uplink
VIP
Trošičku mimo hlavnej témy. Konečne mám voľno v nedeľu, tak pokračujem v sleeping dogs. Mám [asi] najrýchlejšie auto v hre a zistil som že na xboxovom ovládači rozlišuje až 7 druhov "stlačenia" plynu. Tzn. že sa nemusím stále rozbíjať na každom rohu. To len pre tých čo hrajú na gamepade, aby vedeli že nemusia ísť vždy na plno.
Hej, takisto ako hlasitost radia, ma niekolko stupnov, dpadom sa to ovlada doprava dolava