Tatra Banka - diskusia/rady/problemy
Re: Tatra Banka - diskusia/rady/problemy
aj vám prišla krásna SMS, že SMS o pohyboch na účte budú posielať len pri pohyboch nad 10€?
Mne zatiaľ nie, a popravde by ani nemusela.
hej, teraz mi to prislo, je to blbost, zaujimal by ma dovod tejto zmeny
http://www.tatrabanka.sk/cms/page/sk/fy ... bmail.html
takže už len zistiť, či sa za to platí...Tip pre vás: Nastavte si e-mail pre detailné informácie o pohyboch.
V prípade, že máte záujem získať podrobnejšie informácie o práve zrealizovanom pohybe na účte alebo kreditnej karte, odporúčame vám zmeniť si typ doručovania b-mailu z formy SMS na e-mail. E-mail je doručovaný rovnako rýchlo ako SMS. A v prípade, že máte mobilný telefón s dátovými službami a nastaveným prístupom k e-mailovej schránke, budete dostávať notifikácie o pohyboch na účte a vašich kreditných kartách rovnako komfortne ako pri SMS. Navyše pri e-mailoch nie je obmedzenie dĺžky správy, takže detail transakcie je popísaný podrobnejšie ako pri SMS správach.
-
mirak2
Hardcore addict
emailovy bmail je zadarmo, mam ho rozbehany uz niekolko mesiacov...ale toto ma nepotesilo... v smartphone je pomerne narocne na baterku mat zapnuty push na mailserver kazdu chvilu...
Praveze push notifikacie ti setria baterku. Nekontroluju maily kazdych x minut a dojde ti prakticky okamzite. Extremne ti to vybija baterku len ak ti chodi fakt vela mailov.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...mne to dnes prišlo...nedávno som u nich jeden účet zrušil...asi zruším aj ten druhý...
-
Soviet
Darca
Zmenili aj format danej SMSky ako som si vsimol. Mne to az tak nevadi. Platby pod 10eur velmi malo vyuzivam. Co sa tyka ale bezpecnosti, tak to moc prospech nieje, ked platime za ucet nemale prachy.
-
Point
Professional
tiez ma to moc nepotesilo..aj ked vacsinou platim nad 10e..bol to taky vacsi prehlad nad tym uctom..zmena textu spravy mi vyhovuje..rychla a jednoducha sms.
tých 10€ sa dá v internet bankingu prestaviť s5. Suma sa tam dá zvoliť
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2012, 12:48)
používate niekto aplikáciu čítačka? ako sa dam dpc mení heslo ak som zabudol staré? aj keď dám deaktivovať, tak furt chce po mne staré heslo. A to mám iPhone po restore
//autoeditácia príspevku (22 Aug 2012, 12:48)
používate niekto aplikáciu čítačka? ako sa dam dpc mení heslo ak som zabudol staré? aj keď dám deaktivovať, tak furt chce po mne staré heslo. A to mám iPhone po restore
-
Soviet
Darca
Fuuha..asi uninstall a nanovo instal. Lebo menit sa da asi az po prihlaseni so starym..
aj to som skúšal 
-
Soviet
Darca
tak zavolaj na dialog
Asi nic ine ti neporadime 
Pripadne popozeraj IB, ci tam sa neda vyresetovat to heslo a nanovo dako zosynchronizovat.
Pripadne popozeraj IB, ci tam sa neda vyresetovat to heslo a nanovo dako zosynchronizovat.
ta suma sa da zmenit na akukolvek je to v tom novom ib dnes som to nastavoval
-
Soviet
Darca
http://dsl.sk/article.php?article=13036
No a mozem menit banku. Mozem kaslat cely flash. Nepochopim tym ich zmenam.
No a mozem menit banku. Mozem kaslat cely flash. Nepochopim tym ich zmenam.
Čo je na ňom také zlé?
-
Soviet
Darca
Flash, ktory upada a oni ho zacnu nasadzovat, nie aby to zabudovali rovno v HTML5. Uz ma sere, ze robia zmeny, ktore sa zakaznikom povacsine nepacia a vobec ich to neserie. A tu ich android aplikaciu im strcim aj s citackou asi do prdele. Nepouzitelna vec, cela ta aplikacia.
Hej, flash ide dole... ale stále to je použiteľné. Mne ten nový flash IB príde lepší ako starý. A či to už je flash alebo html5 mi je jedno. Čítačku by som m strčil do prdele aj ja. Čo je zlé na mobilnej aplikácii? Popravde ja som ju použil na poslanie € asi 2x.
iPhone Appka funguje super, je tam daky velky rozdiel od android ? Kedze asi prejdem s mobilom.
No a taka vec, bezkontaktne platby. Po novom uz nedostanete smsku ak platite bezkontaktne. Cize bud pinom, alebo srat na nich. Toto je fakt krok k horsiemu. Ani som nevedel, nedali vediet nic, iba vsimame s priatelkou, ze chybaju smsky a nesedi nam obcas stav. Tak aby ste aj ostatni vedeli.
No a taka vec, bezkontaktne platby. Po novom uz nedostanete smsku ak platite bezkontaktne. Cize bud pinom, alebo srat na nich. Toto je fakt krok k horsiemu. Ani som nevedel, nedali vediet nic, iba vsimame s priatelkou, ze chybaju smsky a nesedi nam obcas stav. Tak aby ste aj ostatni vedeli.
ja som minulý mesiac platil a SMS prišlaIndigo napísal: Po novom uz nedostanete smsku ak platite bezkontaktne.