Tatra Banka - diskusia/rady/problemy
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tatra Banka - diskusia/rady/problemy
SMSky iba od vysky 10eur chodia. No uz sa mi par krat stalo, ze ta mobilna APP mi generovala zle kody a teda blokol som si par krat za sebou IB na 5min+. Potom zazracne vygeneroval jeden kod, ktory isiel, potom zas nic (skusane aj QR kodom). Zbytocne som sa vytocil a na podpore vedeli velke H o tom celom. Reku kaslem uz nato, vytacaju ma strasne uz. Najlepsie natom, ze ta citacka pevna nici kartu bankomatovu a teda ked si ju vyziadam skorej, lebo je znicena, ako ma koniec platnosti, tak si este zanu schuti zaplatim dalsich 5eur.
Ako za taketo sluzby uz fakt nemienim platit 5eur/mes.
Ako za taketo sluzby uz fakt nemienim platit 5eur/mes.
tie SMSky si môžeš prestaviť v IB. ja som si dal na 0,01€. Mne mobilná app (iOS) generovala správne zakaždým. (ale ja to zas až tak často nepoužívam)
-
Soviet
Darca
No vidis. Mne to viac nejde ako ide. Vsetko nanucuju ludom aj ked to nechcu. Pekne cez vikend ich pojdem navstivit a zamavam na dialku.
Niekedy minuly mesiac bol ten prelomovy den. Tusim ku koncu. Akoze nic nechodilo a na dialogu povedali toto, tak snad to tak aj bude. Viem si predstavit, ze ma zas oklamali na Dialogu, lebo tam maju neschopny personal, ale kedze nechodili ani sms, tak to asi bude.Shwollo napísal:ja som minulý mesiac platil a SMS prišla
Skus teraz niekedy zaplatit a uvidis. Vyber z bankomatu, rovnako aj platba pin kodom by mala stale chodit.
-
mirak2
Hardcore addict
to neposielanie sms pri bezkontaktnej platbe som celkom nepochopil, prave tam by to malo ostat kvoli bezpecnosti...
v telefone pouzivam iba citacku, aplikaciu skoro vobec, kvoli tomu, ze pri kazdom prepnuti z app do citacky (prepnutie do onPause stavu appky) ma odhlasi z appky... co je trochu nedomyslene
v telefone pouzivam iba citacku, aplikaciu skoro vobec, kvoli tomu, ze pri kazdom prepnuti z app do citacky (prepnutie do onPause stavu appky) ma odhlasi z appky... co je trochu nedomyslene
android citacka je velmi dobra, ako vysla tak normalnu citacku uz nepouzivam, vzdy mi vygenerovala dobry kod a nebol s tym ziadny problem, ani s novym internet bankingom a konecne nemusim nic prepisovat, vsetko cez QR, len skoda, ze sa v novom ib neda zmenit denny limit, iba na pobocke za 5€
-
Soviet
Darca
Ale stale je to vnutenie citacky. Sa cudujem, ze ste s tym spokojny, ze vam nieco nasilu banka da a este za taky pristup ma clovek platit mesacne 5eur? A pritom bezpecnost sms kodom bola uplne v pohode.
-
mirak2
Hardcore addict
kto a za co plati mesacne 5 eur? lebo ja neplatim nikomu za nic
ja mam citacku od zaciatku, zvykol som si na to otravne prepisovanie kodov a este otravnejsie prepisovanie pri platbach, takze s appkou je to super, aspon pre mna
mirak, poplatok za bezny ucet v TB je 5€, ja mam este studenstky ucet tak platim o dost menej
mirak, poplatok za bezny ucet v TB je 5€, ja mam este studenstky ucet tak platim o dost menej
-
Soviet
Darca
Za vedenie uctu. Ovsem ak tam nemas uver a neplatis vkuse kartou..mirak2 napísal:kto a za co plati mesacne 5 eur? lebo ja neplatim nikomu za nic
-
mirak2
Hardcore addict
som student a mam tam peniaze nad ten ich limit, takze mam vedenie uctu zadarmo
bezny ucet je 5 evri mesacne
ak zaplatis kartou aspon 10 krat mas to za 2,5 evri mesacne
aspon takto to mam ja nastavene
ak zaplatis kartou aspon 10 krat mas to za 2,5 evri mesacne
aspon takto to mam ja nastavene
Takto. Ja mam este sms kody a na appku pouzivam priatelkinu citacku. Je to fajn, lebo v tej appke to vydrzi asi mesiac.
Ale musim uznat, ze v poslednej dobe zacinaju byt s tatrou problemy, pravidelne nieco riesim a hlavne teda pre dezinformacie na dialogu, ale neschopnost zamestnancov. Nemyslim si ale, ze by sa to v inej banke zmenilo, ocakavam len, ze zmenia problemy, ktore budem riesit.
Co tak pocuvam, ma kazda banka svoje pre a proti, cize menit sa moc neoplati ...
Ale musim uznat, ze v poslednej dobe zacinaju byt s tatrou problemy, pravidelne nieco riesim a hlavne teda pre dezinformacie na dialogu, ale neschopnost zamestnancov. Nemyslim si ale, ze by sa to v inej banke zmenilo, ocakavam len, ze zmenia problemy, ktore budem riesit.
Co tak pocuvam, ma kazda banka svoje pre a proti, cize menit sa moc neoplati ...
-
Soviet
Darca
Tak jasne, ze ma. Ale naco platit x eur mesacne, ked mozem mat zdarma spolahlivejsie. Cez vikend som si porobil poriadky v TB, pomazal prikazy, povolene precerpanie. Presunul prachy na druhy ucet a na zaciatku noveho mesiaca rusim (inak by som mal este poplatky ako za bezny ucet). Vacsinou sa mi zmeny vyplacaju v zivote, tak snad aj tento bude jeden k mojej vacsej spokojnosti. Ako dovod samozrejme uvediem citacku+flash a taktiez neustale nutenie predschvaleneho uveru+kreditky na ktorejkolvek pobocke. Teda vsetky sluzby, ktore spomeniem (by) mi boli nanutene.
A kam ides? Kolko platis? Dufam ze nehovorime o studentovi (ale normalne konto) a co ta presvedcilo prejst zrovna tam ?
-
Soviet
Darca
Normalny ucet 5eur som platil (4roky som ich mal). Idem do Zuna, kde som mal doteraz cisto sporiaci ucet a som s nimi za ten rok+ maximalne spokojny. Tiez Reiffeisen v pozadi banky a ucet plus zdarma mi vychadza. Pohodlnejsi IB. Nic mi nevnucuju. A lahke a rychle pripojenie zhocikadial. Stare dobre overovanie smskou.
A nakoniec teda do roka usetrim 60eur a to sa zide
A nakoniec teda do roka usetrim 60eur a to sa zide
-
norman3138
Novice
Tatra banka, peniaze na účet
Dobrý deň...
Dohodol som sa s jedným Čechom o predaji nejakého účtu , platba mala prebehnúť cez internet banking, poslal aj screen z histórie transakcí na účtu, ale peniaze neprišli už druhý deň(+15 hodín)...viem, že peniaze už neuvidím(je to moja chyba, že som veril) a mám otázku, že ako v tomto prípade postupovať?
Priložil som aj ten fake screen...škoda no, tie peniaze som potreboval, teraz som nahraný...
Dohodol som sa s jedným Čechom o predaji nejakého účtu , platba mala prebehnúť cez internet banking, poslal aj screen z histórie transakcí na účtu, ale peniaze neprišli už druhý deň(+15 hodín)...viem, že peniaze už neuvidím(je to moja chyba, že som veril) a mám otázku, že ako v tomto prípade postupovať?
Priložil som aj ten fake screen...škoda no, tie peniaze som potreboval, teraz som nahraný...
-
typek61
Darca
Re: Tatra banka, peniaze na účet
no co ti mam na to povedat?si dilino tolko krat sa to riesilo 
-
norman3138
Novice
Tak dík...nikde som nič podobné nenašiel...škoda a tak som sa tešil 
netrva prevod z Ciech dlhsie? ale aj tak si somarik, keby to bolo fotene aspon telefonom, to by bolo relativne tazke vytvorit fake prevod, ale screenshot zvladne aj truhlik