Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
ale coby daj si huawei ascend, priplat si 25-30 eur a to ams paradu za tu cenu
mam definitivne rohodnutie len chcem vedieť ktory je stych lepši a ktory by ste si vybrali ... ?
active z tych ale do 150 eur zozenies aj hodnotnejsie kusky
mate niekto skusenosti s kupou vysokokapacitnych baterii ? Mam Samsung Galaxy Ace 2, je tam 1500mAh baterka, no chcel by som nieco vacsie.
mam zlaty paušal v o2.chcem si zobrať nejaky fonik ,čo budem doplacať do 50eur.
v ponuke maju
HTC DESIRE C
Nokia Lumia 610
Samsung Galaxy Ace
Samsung Galaxy Xcover
Sony Xperia U ? 71je doplatok,ale ak by sa mi to velmi oplatilo,tak doplatim.
pozeral som recenzie,ale kazdy z nich ma nejake pre a proti..uvazoval som medzi tou nokiou a HTCckom.
uprednostnujem skor android,ale s tou nokiou nemam ziadne skusenosti.
co by som od neho ocakaval?aby tam sli plynule aplikacie a aby dobre fotil.vdaka
v ponuke maju
HTC DESIRE C
Nokia Lumia 610
Samsung Galaxy Ace
Samsung Galaxy Xcover
Sony Xperia U ? 71je doplatok,ale ak by sa mi to velmi oplatilo,tak doplatim.
pozeral som recenzie,ale kazdy z nich ma nejake pre a proti..uvazoval som medzi tou nokiou a HTCckom.
uprednostnujem skor android,ale s tou nokiou nemam ziadne skusenosti.
co by som od neho ocakaval?aby tam sli plynule aplikacie a aby dobre fotil.vdaka
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Xperia U, je najsilnejšia z nich. Desire C má len single core CPU a k tomu ešte takt o 40% nižší. Čo sa týka fotiek, tak sú biedne. Proste z tých čo si napísal je flagship Xperia U, aj keď nevyzerá nič moc.
Xcover je paródia na telefón v tej kategórii, v akej vystupuje a Ace to isté. Takže máš víťaza.
Xcover je paródia na telefón v tej kategórii, v akej vystupuje a Ace to isté. Takže máš víťaza.
-
krankenwagen
Professional
Zdravim,
mam moznost kupit bud HTC Titan (novy) alebo Samsung Galaxy SII (takisto novy) v rovnakej cene 250€. Mohol by som poprosit niekoho znaleho, aby mi poradil? Nejake plusy, minusy.
Doteraz som mal Galaxy S a iPhone 3Gs.
Dakujem
mam moznost kupit bud HTC Titan (novy) alebo Samsung Galaxy SII (takisto novy) v rovnakej cene 250€. Mohol by som poprosit niekoho znaleho, aby mi poradil? Nejake plusy, minusy.
Dakujem
titan je wm a s2 je android, ak chces vyskusat aj posledny system, ktory ti ostal z troch, ber titan, ak nie bral by som s2, su to dve odlisne systemy
ja by som zobral s2
ja by som zobral s2
-
krankenwagen
Professional
Ako je to so slovenskou lokalizaciou vo WP7.5? Videl som, ze je cestina, ale o slovencine si nie som isty..
Ktory telefon ti vyhovoval viac ? Ak iPhone tak zober Titan, ak SGS tak zober SGSII.krankenwagen napísal:Zdravim,
Dakujem
-
krankenwagen
Professional
Jednoznacne mi viac vyhovoval iPhone, tusim, ze Galaxy S som vymenil prave kvoli softwareovym problemom.
Titan ma principialne rovnaky, obmedzeny a intuitivny system ako iOS. Avsak je problem ze nedostane aktualizaciu na Windows Phone 8. Na co chces primarne vyuzivat telefon ?
SGS2 je aj napriek jeho veku spickovy telefon. Tiez je mensi. Nie kazdemu sadne obrovsky rozmer Titan-u. Keby som rozhodoval na tvojom mieste tak zoberiem SGS2. Vydrzi ti dlhsie.
//niesom odbornik na Windows Phone ale tu najdes mnoho uzitocnych informacii http://smartmania.cz/forum/viewforum.php?f=177
SGS2 je aj napriek jeho veku spickovy telefon. Tiez je mensi. Nie kazdemu sadne obrovsky rozmer Titan-u. Keby som rozhodoval na tvojom mieste tak zoberiem SGS2. Vydrzi ti dlhsie.
//niesom odbornik na Windows Phone ale tu najdes mnoho uzitocnych informacii http://smartmania.cz/forum/viewforum.php?f=177
-
krankenwagen
Professional
Vyuzivat by som ho chcel na to, naco aj iPhone doteraz, cize maily, fb messenger, tapatalk, semtam nejaka hra v skole, mapy, semtam nejaka fotka. v podstate asi nic viac.
Na maily su obidve fony vyborne, fb messenger neviem ci existuje appka na windows phone (android ho ma). tapatalk tiez neviem, na android najdes viacej hier nez na winphone mapy by som povedal ze su tiez lepsie na androide (google maps) plus volitelne z play store.
Pri windows phone je problem ze tam nenajdes mnoho aplikacii. Na tvojom mieste by som rozhodoval ci ti viacej sadnu sluzby od Google alebo Microsoft (bing, internet explorer a pod.).
//zabudol som na fotal. SGS2 robi ovela lepsie snimky.
Pri windows phone je problem ze tam nenajdes mnoho aplikacii. Na tvojom mieste by som rozhodoval ci ti viacej sadnu sluzby od Google alebo Microsoft (bing, internet explorer a pod.).
//zabudol som na fotal. SGS2 robi ovela lepsie snimky.
-
krankenwagen
Professional
Zatial teda vsetko nahrava SGS2
A medzi Google a Microsoft nevaham a vyberam Google, takze je viac menej rozhodnute. Plus zavazilo aj to, ze Titan nebude mat update na WP8. Dakujem za pomoc, posielam K+
/btw, toto si budem vediet aj ja vymenit?
/btw, toto si budem vediet aj ja vymenit?
-
Arkaz
Addict
budes vediet vymenit max tak zadny kryt. nakolko sklo+lcd su prilepene spolu + prilepene k tomu ramceku chromovemu. radsej sa nato vykasli ked to je nove nerob s tym nic a zmier sa s ciernou farbou =)
-
galbavymartin
Light Professional
nemate niekto skusenosti s baterkou na xperii u hlavne co sa tyka surfovania na internete? dik
Neviem sa rozhodnuť medzi týmito mobilmi 
http://www.shoppie.sk/huawei-ascend-g30 ... /d-128474/
http://www.shoppie.sk/htc-one-v-black/d ... 3godqWgA5g
http://www.shoppie.sk/sony-xperia-u-bla ... /d-126340/
Ktorý by ste vy brali a prečo? Najradšej by som chcel tu Xperiu,ale nedá sa dať do nej pamäťovka
Síce normálne by som s tým nemal problém, lebo doma hodím do kompu fotky/videá a opäť budem mať voľnú pamäť...akurát, že kebyže niekde budem dačo fotiť alebo natáčať, tak či sa mi nemôže stať, že dojde pamäť po polhodine natáčania.Ináč jej nič podľa mňa nechýba.
U Huawei sa zase bojím, že ako to bude fotiť a či sa bude dobre bez tlačitka na boku...
http://www.shoppie.sk/huawei-ascend-g30 ... /d-128474/
http://www.shoppie.sk/htc-one-v-black/d ... 3godqWgA5g
http://www.shoppie.sk/sony-xperia-u-bla ... /d-126340/
Ktorý by ste vy brali a prečo? Najradšej by som chcel tu Xperiu,ale nedá sa dať do nej pamäťovka
U Huawei sa zase bojím, že ako to bude fotiť a či sa bude dobre bez tlačitka na boku...
-
Arkaz
Addict
Ja byt tebou skusim huawei. za tu cenu velmi kvalitne. co sa tyka fotaku huawei nikdy nebol natom s foto dobre no tento G300 uz vcelku pokrocil. ved precitaj nejaku recenziu tam mas aj fotky z neho fotene a porovnaj si =)
skus uz rovno huawei g330
// true story bro
// true story bro