Chcem kúpiť auto
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
Kradnut sa kradnu, kedze su ich desattisice, tak sa stovky ukradnut. Mercedesov triedy S je par stoviek, tak preto sa ich ukradne len par. Samozrejme je rozdiel aj v zabezpeceni.
-
Scorpion90
King
Cize Focus je zrejme to najlepsie ,co sa da v cenovej hranici do 5000 zohnat za spomenutych podmienok?Na 30km uz sa hadam oplati aj naftak. Co vychadza za tu cenu, da sa uz slusna dvojka?
Kolega si vybral toto, ale nie som si isty spravnostou vyberu
http://land-rover-freelander.autobazar. ... 03281.html
Vsimol som si, ze niektore firmy ponukaju na objednavku dovoz aut zo zahranicia, bez toho, aby kupujuci musel prstom pohnut.. Ako to vlastne funguje? dajme tomu, ze sa mi zapacilo toto auto: http://tinyurl.com/9lz5nzr ... Firma, ktora sprostredkuva dovoz, ma poziada o zlozenie zalohy a nasledne tam vysle svoj tip top tim zlozeny z automechanika, osoby hovoriacej po nemecky a eventualne aj "vyjednavaca". Nasledne, ak vsetko "pojde ako po masle", tak mi dopravia pred dom auto, ktore je uvedene v inzerate... Spravne?
//papierovacky som vynechal
//papierovacky som vynechal
-
RATZINGER666
Darca
stoupe: ano, spravne
ak bude auto v poriadku, Ty to potom uz iba zaplatis a prihlasis...
akurat v praxi je to trochu inak, na "tim zlozeny z automechanika, osoby hovoriacej po nemecky a eventualne aj vyjednavaca" radsej velmi rychlo zabudni... vacsinou pojde o dvoch mladych chalanov, ktori sa za Teba prevezu do Nemecka a spat, k tomu vybavia par papierov a nechaju si to zaplatit
...a vyber si nejake poriadne auto, nie take, z ktoreho doslova krici, ze ma 300 000 kilometrov... ale stocenych...
akurat v praxi je to trochu inak, na "tim zlozeny z automechanika, osoby hovoriacej po nemecky a eventualne aj vyjednavaca" radsej velmi rychlo zabudni... vacsinou pojde o dvoch mladych chalanov, ktori sa za Teba prevezu do Nemecka a spat, k tomu vybavia par papierov a nechaju si to zaplatit
...a vyber si nejake poriadne auto, nie take, z ktoreho doslova krici, ze ma 300 000 kilometrov... ale stocenych...
Ten Superb som vybral len tak
A teraz ten kriticky bod: Ako mozem vediet, ze mi neprinesu domov vrak? Kupovat auto nie je ako kupovat tricko. do tricka sa len hodim a vuala, ale auto je auto ^^
-
RATZINGER666
Darca
v podstate ziadno... o technickom stave by Ta ale mali informovat... pokial spises do zmluvy vsetky poziadavky, mali by sa ich drzat... v pripade, ze nebudes chciet auto prevziat, Ti prepada zaloha...
Mate niekto skusenosti s vyssie uvedenym postupom?
-
RATZINGER666
Darca
je tu toho popisaneho dost, skus pohladat 
Jedna firma na Povazi chcela najskor zalohu 800 ci 1000 eur, po vybere presneho auta uz chceli takmer celu sumu a po dovoze ten zvysok. Auto ti najdu oni alebo si ho najdes sam, oni tak telefonicky preveria stav, ale to je tak vsetko.
my to robime tak, ze vopred zavolame predavajucemu v nemecku, pokecame, informujeme zakaznika o nasom pocite z predavajuceho a z daneho auta, ak zakaznik splati zalohu, vycestujeme.
na mieste sa sami presvedcime o stave vozidla, informujeme zakaznika o realnom stave vozidla, v mmske poslielame foto, ak je potrebnych viac foto tak mailom (sme dohodnuty o pribliznom case prevzatia auta cize zakaznik caka na nete mail) takze reakcia na fotky je velmi pruzna, ak zakaznik suhlasi, kupi sa a dovezie sa, ja som bol vacsinou ten, kto s tym autom isiel s5, ak sa bralo viac aut a nevosli vsetky na vozik, na slovensku prebehne prihlasenie a ko a potom sa doplati zvysna suma
na mieste sa sami presvedcime o stave vozidla, informujeme zakaznika o realnom stave vozidla, v mmske poslielame foto, ak je potrebnych viac foto tak mailom (sme dohodnuty o pribliznom case prevzatia auta cize zakaznik caka na nete mail) takze reakcia na fotky je velmi pruzna, ak zakaznik suhlasi, kupi sa a dovezie sa, ja som bol vacsinou ten, kto s tym autom isiel s5, ak sa bralo viac aut a nevosli vsetky na vozik, na slovensku prebehne prihlasenie a ko a potom sa doplati zvysna suma
Už len ten Rytmus v rádiu hovorí za všetko 
http://natankuj.sme.sk/c/6527032/mlcat- ... estne.html
Hľa, pekne chytili týpka za pačesy. Ale smutné je, že čo sa stalo? Nič. Každý tam kecá o trestnom čine podvodu a h...o z toho.
Hľa, pekne chytili týpka za pačesy. Ale smutné je, že čo sa stalo? Nič. Každý tam kecá o trestnom čine podvodu a h...o z toho.
Stocene km ma nezaujimaju, to je realita, ktora sa deje iba kvoli mentalite SR naroda. Mna skor zaujali ine veci v tom clanku a to:
1, co chcel BA servis servisovat v hodnote 4000€ len na zaklade km?
2, preco v BB a Nitre nic nezistili?
3, technik iba odhadol 200tis km, pochybujem ze by najazdil vyse 80tis km za rok a pol
A hlavne preco nepisu v clanku aky to je rok auta a za kolko ho kupil.
1, co chcel BA servis servisovat v hodnote 4000€ len na zaklade km?
2, preco v BB a Nitre nic nezistili?
3, technik iba odhadol 200tis km, pochybujem ze by najazdil vyse 80tis km za rok a pol
A hlavne preco nepisu v clanku aky to je rok auta a za kolko ho kupil.
-
RATZINGER666
Darca
ja som chcel tiez na tento clanok reagovat, ale mulatt to presne vystihol, nebyt Slovakov a ich zmyslania a "odbornosti", nic by sa tu stacat nemuselo...
za 4000e tiez neviem, co by chcel servisovat (este k tomu asi v autorizaku), ale za tie peniaze ma dalsieho focusa...
odhadom pojde o rocnik +/- 2006...
...heh, vraj "bez servisnej knizky auto nikdy nekupujte"
za 4000e tiez neviem, co by chcel servisovat (este k tomu asi v autorizaku), ale za tie peniaze ma dalsieho focusa...
odhadom pojde o rocnik +/- 2006...
...heh, vraj "bez servisnej knizky auto nikdy nekupujte"
mna hlavne zarazila tato veta " Z takmer nového auta tak bol zrazu voz, do ktorého by bolo treba investovať až 4000 eur za servis." cize autu nic nebolo ale preto ze ma 200tis vyzaduje 4000€ na servis.
Tiez co to musi byt za cloveka co si nevie vymenit ziarovku ale ide do autorizaku. Potom sa necudujem, ze mu chceli dat servisovat pol auta ked videli ze ho nachytaju na hocicom.
Kupujme auta z AAA, darexu
Tiez co to musi byt za cloveka co si nevie vymenit ziarovku ale ide do autorizaku. Potom sa necudujem, ze mu chceli dat servisovat pol auta ked videli ze ho nachytaju na hocicom.
Kupujme auta z AAA, darexu
Cely ten clanok stoji za hovno a tie rady co dali stoja za este vacsieKde by mala byť kúpa najbezpečnejšia?
„Vo väčších autobazároch a to hlavne tam, kde k autám dávajú potvrdenie o kontrole stavu tachometra a zároveň sú majiteľmi automobilov a nie sú len sprostredkovateľmi predaja. V takých bazároch je omnoho ľahšie manipuláciu s tachometrom reklamovať, a preto si dávajú väčší pozor a pri výkupe autá viac kontrolujú. V ideálnom prípade je dobré kupovať auto tam, kde pri zistení manipulácie s tachometrom automaticky vracajú peniaze alebo aspoň poskytnú výraznú zľavu.“
-
RATZINGER666
Darca
ono je to mozno aj tym, ze kvalita clankov na sme.sk v poslednom case dost kolise, clanky su nepresne, zle prebrate, o tych bulvarnych titulkach ani nehovoriac...
nad tymi velkymi autobazarmi som sa presne tiez pozastavil... ako keby to mala byt nejaka znamka kvality...
nad tymi velkymi autobazarmi som sa presne tiez pozastavil... ako keby to mala byt nejaka znamka kvality...
-
evilbanana
Medium Star
Ked pises o ich "recenziach" minule som pozeral video na recenziu jedneho auta. Samozrejme auto vypozicane od AAA a stazoval sa chlapik ze uz nieco po 100k kilometroch je hrdzavy podvozok. Bodaj by nie ked AAA .... A islo o nemecku premiovku
Co sa pise v tom clanku o pretacani kilometrov, ze to stoji 35 eur, tak by som sa pozrel kde. Jedna vec je pretocit kilometre vizualne a teda cez VAG Tacho upravit napriklad na Fabii palubny pocitac, aby ukazoval ine cislo. Druha vec je preprogramovat riadiace jednotky v ktorych to je ulozene. Ked jeden znamy riesil kilometre z S triedy u Mercedesu, tam chcel macher za to 500 eur, aby to vyzeralo vsetko tip-top.