eBay.com
Re: eBay.com
to zalezi na predajcovi ako sa balik poslal, prihlas sa do ebayu - my ebay - summary - pri objednavke by si mal mat tracking number
ak mas tak sa sledovat da
ak mas tak sa sledovat da
hmm nemám 
čiže to znamená ze nemozem sledovat, cize ako ten balik poslal?
ak by som tracking number mal, ako by bol balik poslany?
čiže to znamená ze nemozem sledovat, cize ako ten balik poslal?
ak by som tracking number mal, ako by bol balik poslany?
Nemas tracking, tak to poslal normalnou druhou triedou ako listovu obalku.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
iba ak si priplatis drahsie postovne /ak ho predajca poskytuje/
objednaval som uz vela veci, ale ani pri jednom sa nedala sledovat zasielka
, ale mam este otazku mimo, mate nejake skusenosti s Bill me later?
-
hojko
Site Admin
buddy180: Priplat si za expresne dodanie a bude sa ti to dat sledovat.
to hojko: rad by som, ale nikde nevidim u predajcu ponuku, aby sa to dalo priplatit
pri iteme pod cenou mas cenu za shipping a malym pismom see other services
Stalo sa vám niekedy, že keď sa balík posielal cez USPS tak sa jednoducho stratil?
-
bb5unlock
Light Professional
ak mas pocit ze sa balik zo zahranicia stratil
tak vacsinou skoncil na colnici odkial ho nechu prepustit dalej
uz mi zo 8-10 veci islo z USA cez USPS a zatial vsetko prislo v poriadku, niektore zasielky boli uz po expedicii za tyzden doma
pochybujem ze sa len tak stratia, cakaj urcite pridu.. kolko to uz trva?

//autoeditácia príspevku (10 Aug 2012, 11:53)
Zdravim, aj ked som to sice nekupoval z ebayu pisem sem s prosbou o radu. Objednal som si z Ciny nejake veci pre mna a kamaratov, boli to nejake 4 baliky. Dnes mi prisli obalky ze mi to stopli na colnici a mam predlozit fakturu.. pisal som to cinanom a ti mi poslali nejaku pochybnu fakturu vo worde kde deklaruju polovicnu sumu, teda by by som za to nemal platit DPH. Co si o tom myslite? Da sa to takto oklamat? Nemam z toho dobry pocit, radsej by som im poslal klasicku fakturu od paypalu.. myslite ze s tym budu nejake problemy? Za rady sa odmenim
dakujem
pochybujem ze sa len tak stratia, cakaj urcite pridu.. kolko to uz trva?
to by mu ale prisiel papier z colnicebb5unlock napísal:ak mas pocit ze sa balik zo zahranicia stratil
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2012, 11:53)
Zdravim, aj ked som to sice nekupoval z ebayu pisem sem s prosbou o radu. Objednal som si z Ciny nejake veci pre mna a kamaratov, boli to nejake 4 baliky. Dnes mi prisli obalky ze mi to stopli na colnici a mam predlozit fakturu.. pisal som to cinanom a ti mi poslali nejaku pochybnu fakturu vo worde kde deklaruju polovicnu sumu, teda by by som za to nemal platit DPH. Co si o tom myslite? Da sa to takto oklamat? Nemam z toho dobry pocit, radsej by som im poslal klasicku fakturu od paypalu.. myslite ze s tym budu nejake problemy? Za rady sa odmenim
dakujem
Posli tam vypis z PayPal-u ak mas zly pocit. Ja som to tak tiez robil, mozno sa dalo usetrit niekolko € ale takto mas ciste svedomie a pokojny spanok.
-
Andi_Cibula
Addict
Zdravim vas, nevedel by mi prosim niekto povedat, preco sa mi neda zmenit krajina ked pozeram cenu postovneho ?
Mam tam zamknutu Slovakiu ale ja by som si chcel pozret este napr. USA, Nemecko, Cesko atd.
Dakujem
Mam tam zamknutu Slovakiu ale ja by som si chcel pozret este napr. USA, Nemecko, Cesko atd.
Dakujem
Skús sa odhlásiť zo svojho účtu. Potom ti to možno pôjde rozkliknúť.
-
Andi_Cibula
Addict
Ani ked som sa odhlasil to nejde, ale prisiel som na to, ze ked si tu aukciu pozrem napr. cez nemecky eBay, tak si uz mozem zmenit krajinu.
Celkom srandovne, nie ?
Celkom srandovne, nie ?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Skús vymazať cookies/cache v prehliadači.
Kupili by ste su takuto baterku do noteboku? Trocha sa bojim ze to je nejaky cinsky smejd s malou kapacitou.
http://www.ebay.com/itm/New-2600mAh-Bat ... 4845b3fb8e
a tato ma 6 cell (neviem urcite co to znamena)
http://www.ebay.com/itm/Laptop-Battery- ... 3f189e66fc
Jasne, ze je to Cina. Ja by som siel vyhradne len do origo.
-
audiotrack
VIP
tieto baterky do netebookov, sú vpodstate iba spojené "tužkové" baterky a v púzdre. Tužkové je preto v úvodzovkách, lebo nie sú tužkové ale sú podobné. I keď väčšie a s väčšou kapacitou. Ale pointa je v tom, že baterka do netebooku je do serie zapojených viac menších bateriek. A tie sa volajú bunky. 6 cell ich teda obsahuje 6, 4 cell ich má 4. Viac bunková = väčšia kapacita batérieskkiller2 napísal:Kupili by ste su takuto baterku do noteboku? Trocha sa bojim ze to je nejaky cinsky smejd s malou kapacitou.
a osobne by som to kľudne kúpil. Pri mobile by som už pochyboval, ale pri baterke ani nie je o čom moc pochybovať
Nazdar.. Aj vam meskaju baliky z Ciny ? Jeden mi prisiel po mesiaci a dalsie tu nie su ani po 20 dnoch.. -_-"