Multimedialny prehravac k TV
Re: Multimedialny prehravac k TV
no a sme doma
bezny smrtelnik zosedivie kym sa nauci ovladat linuxove stb
bezny smrtelnik zosedivie kym sa nauci ovladat linuxove stb
Bezny smrtelnik ani nezisti, ze tam linux je. Preboha ved sa to ovlada cele dialkovym ovladanim, co moze byt na tom zlozite. Dreambox ma praveze velmi dobre ui.
jasne, bezny smrtelnik spojazdni Skylink kartu v UNI citacke...to rozhodne 
nevravim ze to neviem ale nie kazdeho bavi citat milion navodov a stravit hodiny na nete ucenim
nevravim ze to neviem ale nie kazdeho bavi citat milion navodov a stravit hodiny na nete ucenim
Neviem co to ma spolocne s nahravanim, ale budis. Ja v nom kartu ani nemam, vsetko ide cez emulator a je to jednoduche spojazdnit... Okrem toho, su na to manici co to robia. Poznam ludi co sa do toho vobec nevyznaju, daju to spravit takemuto manikovi a maju pokoj. Ved to treba spojazdnit iba na zaciatku. Na obsluhu uz einstein byt nemusis...
co to ma spolocne s nahravanim? ako nahras napr Markizu bez nacitanej pristupovej karty? Alebo chces nahravat TA3?
No ja ti neviem, ja som tam kartu iba vlozil aj s modulom a hned to fungovalo nic som nenastavoval. A aj keby nieco trebalo nastavovat, tak to je taky problem to nejakemu odbornikovi dat spravit? Ved by to trebalo nastavit len pri kupe toho pristroja, tak neviem co riesis...
ja hovorim o uni citacke a ty o CAM module
sry nevyznam sa do toho tak presne a z akeho dovodu tam chces uni citacku a nie cam modul?
Ahojte.Plánujem kupiť MMC LG SP 820.Vie mi niekdo poradiť,alebo ak ho už niekdo má,dať do pléna jeho klady,poprípade nedostatky.Vopred ďakujem.
Velmi sa v tom nevyznam, vedel by mi niekto vysvetlit ako toto zariadenie funguje? Pripojim ho k TV a ked k nemu zapojim USB alebo ext. HD s nejakym filmom tak mi ho v TV prehra? Prehra to v pohode stiahnute HD filmy, takisto aj nejake dvdripy a pod.? Nikde som nenasiel nejaky podrobnejsi clanok.
Popripade vedeli by ste mi nejaky do 60-70 € odporucit, ak to funguje tak ako si myslim, dal by som to priatelke k vianociam
Popripade vedeli by ste mi nejaky do 60-70 € odporucit, ak to funguje tak ako si myslim, dal by som to priatelke k vianociam
@Deco
funguje to rovnako ako volakedy VHS, DVD alebo teraz BluRay
akurat ze neprehravas film z VHSky, DVDcka alebo BluRayka, ale z HDD, USB
ta krabicka to spusti a obraz posiela scartom, cinchom alebo HDMI
TV prijma uz hotovy obraz a zvuk takze nepotrebuje NIC specialne podporovat
/ prvy
funguje to rovnako ako volakedy VHS, DVD alebo teraz BluRay
akurat ze neprehravas film z VHSky, DVDcka alebo BluRayka, ale z HDD, USB
ta krabicka to spusti a obraz posiela scartom, cinchom alebo HDMI
TV prijma uz hotovy obraz a zvuk takze nepotrebuje NIC specialne podporovat
/ prvy
-
Ryan Giggs
VIP
V TV ti neprehra nič. Prehra ho prehravač (prekvapivo preto sa to vola prehravač), TV ti to len zobrazi. Tak ako by si k TV pripojil napr. PC, NTB, dvd player... a pustil film.
Ano zvlada to veľke množstvo formatov vratane HD či tie drahšie aj 3D.
Napr. Asus O!Play Mini, Umax Xtreamer Elvira, WD TV Live, ASUS O!Play HDP-R1... Čokoľvek z toho bude ok.
Ano zvlada to veľke množstvo formatov vratane HD či tie drahšie aj 3D.
Napr. Asus O!Play Mini, Umax Xtreamer Elvira, WD TV Live, ASUS O!Play HDP-R1... Čokoľvek z toho bude ok.
wladas, Ryan - takze viac k tomu nic nepotrebujem? Proste zapojim USB s filmom, pustim a prehra mi to? Ma to v sebe software, ktory automaticky tie filmy prehrava? Zapojim to na akykolvek TV?
-
Ryan Giggs
VIP
Maš to napisane vyššie 2x. Koľkokrat to ešte potrebuješ zopakovať? Funguje to ako akykoľvek DVD prehravač, Blue ray, VHS prehravač atd. akurat tam nepchaš žiadne kazety či disky ale subory na HDD, fleške. Tak isto ako by si k tv či monitoru pripojil PC. Neviem ako inak to ešte potrebuješ vysvetliť.
Ryan: este otazocka, myslis, ze je mozne zohnat do 70 € nejaky s pristupom na net?
Vies mi povedat aky je rozdiel medzi tymito dvoma?
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_multime ... 56373.html
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_multime ... 43621.html
Vies mi povedat aky je rozdiel medzi tymito dvoma?
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_multime ... 56373.html
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_multime ... 43621.html
-
Ryan Giggs
VIP
Rozdiel tam nie je žiadny, je to ten isty. Neviem prečo je tam 2x. Je len OPlay mini a Oplay mini plus (cca 80€). Ten mini plus ma prave aj lan konektor.
Na čo konkretne chceš ten pristup na net využivať?
Na čo konkretne chceš ten pristup na net využivať?
Ludia a co vravite na Egreat EG-R160?
-
Ryan Giggs
VIP
Keď Egreat, tak to už prihoď tych 5 eur na eGreat EG-R6S. Ten je podstatne vykonnejši. A zvlada už aj 3D.
No len ten r6s nema miesto pre 3.5" disk
-
Ryan Giggs
VIP
A co externy?