ale napr. som cital ze ked vypnes vsetky "aktivity" tak dosiahnes nizsiu spotrebu, zle jazyky hovoria ze zasa naopak spotreba sa zvysi lebo sa vsetko musi nacitavat znova atd...
Forsaken napísal:
a mozem ten navod dat aj teraz na ICS ?
proste to je taky navod na hovno... sa tomu nerozumiem a nechcem telefon odpalit...
preco mota root s flashovanim fw ?
co to ma spolocne s tym?
aj tak su tie FW nahovno...
dneska som sa hral s telefon a dost veci seka... co nesekalo...serem na to uz...
ide o to ze ked uz mas nahodeny ICS tak sa to rootnut neda...takze musis flashnut 2.3.7 a nahrat tam nejake subory ako predpripravu na root a potom ked flashnes ics sa to s pomocou tych suborov co nahras predtym da rootnut...inak sa to spravit zatial neda na zamknutom bootloaderi
Zdravím, jedna vec ma začala štvať na mojom zariadení. Pridám si reminder do Gtasku napríklad na 19:30 a telefón sa proste neprebudí a upozorní ma až keď ho zobudím ja. To isté aj pri Double Twist Alarm a prekvapivo aj pri Smart Connect od Sony, mám nastavené nech sa dá do tichého režimu o 7:40 a zas, režim sa aktivuje, až keď mobil odblokujem. Ako keby ho nevedia zobudiť aplikácie tretích strán ale napríklad také IMO keď mi niekto pošle fb správu tak sa hneď prebudí a displej zasvieti. Vstavaný budík funguje. Je to dôvod na reklamáciu?
Treba si ale spraviť zálohu, čo si chce ponechať, lebo pri update sa doporučuje predtým spraviť factory reset a inštalovať na čisto. Pri tomto úkone sa všetky údaje a aplikácie vymažú. Netýka sa to iba pamäte, tam všetko zostane (hudba, fotky...).
korenisko napísal:Aktualizujte svoje péčka je von novy firmware, ktory odstranuje bugy a konecne sa wifi sama pripaja na ap. Dalej rychlejsi gps fix, a par veci
ideto aj cez SE Update / Pc companion ?
caute
platim si easy internet do mobilu...
skusal som stahovat nejake subory z
uloz.to
mojedata
pouzivam Firefox.
a vzdy mi stiahne len par mega nie cele, neviete ci je daky manager download? alebo co s tym?
Bez ohľadu odkiaľ máš mobil, tak je na ňom už od výroby nalepená ochranná fólia. Najlepšie je to vidieť v rohoch telefónu alebo tiež nad logom SONY (ohraničenie reproduktoru na hovory). Je len na tebe, či ti to postačuje alebo si tam pridáš ešte jednu vrstvu.