Sony Xperia P (LT22i)
Re: Sony Xperia P (LT22i)
zaujímalo by ma ako tam chcete napchať tú batériu, keď máme na xperií telo z jedného kusu hliníka? ... čo pojdete do servisu?
Výrobca predsa musel nejako tú batériu dostať do mobilu, nie? Po stranách mobilu (nad priesvitným prúžkom) sú malé skrutky, ktoré držia hliníkový kryt. Tadiaľ vedie cesta k batérii.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Problém s batériou vyriešený. Na to aby šiel mobil 2-3 dni, stačí updatnúť na ICS a zapnúť Extended StandBy Mode, druhá vec je mať obmedzené tasky na 2-3 aby bežali na pozadí a tretia [trochu nepohodlná] fičať v GSM mode. To potom máte aj 4 dni. Mne stačia 2-3, takže len iCS 
Takže po celkom hardcorových [hry, internet, volanie, bt, wi-fi, žiadna hudba] vyzerá mobil takto [nedá sa mi spraviť screenshot ani cez home button, ani cez home button a volume down
]:
Takže po celkom hardcorových [hry, internet, volanie, bt, wi-fi, žiadna hudba] vyzerá mobil takto [nedá sa mi spraviť screenshot ani cez home button, ani cez home button a volume down
-
Anem
Star
Ako viacerým tak aj mne trošku vadí tá spodná časť ktorá je z plastu. Nemala by byť ľahko vyberateľná a meniteľná ako u Xperia U ale vzhľadom aj na pevnosť telefónu mi vrzganie tejto časti dosť vadilo. Tak som to skúsil obmotať tenkou lepiacou paskou a na stranách som to odstrihol a teraz to drží perfektne bez najmenšieho pohybu. Anténa
je na vrchu takže dole by to nemalo ničomu prekážať , či?
-
uplink
VIP
Otázočka na majiteľov Pčka. Ak ste v telekome, idú Vám v pohode MMSky?
-
Anem
Star
Nie, nejdú
-
uplink
VIP
Aha, to je nanič. A riešenie? Lebo som bol aj v telekom a nič...
Mozno scestna otazka - mms profil mas nastaveny? Data povolene? V nastaveniach spra nastavene automaticke stahovanie?uplink napísal:Aha, to je nanič. A riešenie? Lebo som bol aj v telekom a nič...
-
uplink
VIP
Všetko ako si napísal. Tak isto msom s tým bol v telekome, tam <> vedeli a potom som volal na tie dve linky a ditto. Mám to nastavené presne podľa flashového návodu zo stránky a nič, čaká, čaká a potom vypíše error. Internet ide super, v pohode.
-
galbavymartin
Light Professional
Nastupca Xperie P....model SP vyzera velmi dobre....uvidime ake budu prve skusenosti
-
uplink
VIP
Ow, idem ocheckovať, kiež by spravilo niečo podobné aj HTC. Ale nie SV, to je galiba totálna...
Aha, 4,6", tak tam to pre mňa končí
to už radšej Sko, ktoré má 4,3" 
Aha, 4,6", tak tam to pre mňa končí
-
galbavymartin
Light Professional
Tak velky displej je bohuzial trend...pozri este Xperiu L tam 4, 3" nevyzerá tiež najhoršie.....či max 4"?
BB Z10 ta neľaká? Alebo dačo s WP8?
BB Z10 ta neľaká? Alebo dačo s WP8?
-
uplink
VIP
BB Z10 - to je ten legendárny a drahý fón. Jasne že áno, asi doňho pôjdem. Ešte počkám kým príde do telekomu One, pohrám sa s ním, predám ho pod cenu a asi pojdem do Black Berryny. Parádne vyzerá, len čo je pravda. Super display, parametre, výborne.
WP7/8 veru nie
metro mi nevonia vôbec. Pozriem to Lko, ale tak chcel by som sa obšmietať okolo tých 4". Najviac sa mi v tomto páčil iPhone 5, ten bol fakt skvelý, len keby mal Android...
Hmm, je nejaká šanca že bude blackberry Z10 na akciu u nejakého operátora? V najbližšej dobe?
WP7/8 veru nie
Hmm, je nejaká šanca že bude blackberry Z10 na akciu u nejakého operátora? V najbližšej dobe?
-
galbavymartin
Light Professional
Mne sa prave Metro paci....akosi ma nebavi android aj ked ho vzdy kupim....BB Z10 je horuci kandidat....ako ta Xperia L nevyzera ani parametrovo zle...a cena ma byt 299€ co je tiez vcelku slusne...
-
uplink
VIP
Hmm, Pčko má 4", lepší display, lepší procák a grafika tiež
...ale díky moc za rady. Tá BB vyzerá najlepšie 
-
galbavymartin
Light Professional
Tak hej lebo L-ko má nahradit U-čko...vobec nie je zaco 
-
uplink
VIP
Heh, dnes aká haluza. Asi hodina prevolaná, hral som asi pol hoďku Cut The Rope FREE a poslal asi 20 smsiek + nejaký ten internet a 19% z batérie len dole, mám 81%, ráno zobratý z nabíjačky. Podľa mňa je Xperia P žena...
...a dnes zrovna nemala krámy
...a dnes zrovna nemala krámy
Uplink, môžeš sem prosím ťa hodiť ako máš ten mobil nastavený, čo máš vypnuté/zapnuté atď.? Nejde mi do hlavy, ako je možné, že ti mobil vydržal viac ako 2 dni pri plnom vyťažení. Ja keď som 2-3 hodiny na nete, tak mám 40% baterky a ty sa veselo hráš, voláš, surfuješ (3G, wifi) ako keby si mal 2-krát väčšiu kapacitu baterky ako ja 
Nepochopil som tie tasky na pozadí a tiež GSM mód. Díky za odpoveď.
Nepochopil som tie tasky na pozadí a tiež GSM mód. Díky za odpoveď.
-
uplink
VIP
Aj dnes sa drží potvora
a to som už absolovoval pár telefonátov, smsiek z rána a na WCku Cut The Rope 10 minút 
Ako sa ináč robia screenshoty, fotenie ma fakt už nebaví. A používam len ten šetriaci mód a odinštaloval som všetky čističe pamäte a nič iné nerobím len hrám tie tri hry, smsky píšem cez mightytext a volám cez BT vždy.
Ako sa ináč robia screenshoty, fotenie ma fakt už nebaví. A používam len ten šetriaci mód a odinštaloval som všetky čističe pamäte a nič iné nerobím len hrám tie tri hry, smsky píšem cez mightytext a volám cez BT vždy.