staronove na obzore (rozchod a dozvuky-prazdnota)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Son-Gohan
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: rozchod a dozvuky (prazdnota)

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

alebo som dnes zostal verny joisticku :smt067 :smt068 :smt071 :smt043
mozno nabuduce :samovrazda:
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Ono mali ste pravdu s tym dievcatom co si dopisujem tri mesiace :) proste ona sa jednoducho nechce stretnut :) nepriznala sa mi s tym ale aj ked je na ICQ vobec nikdy nenapise ani neda vediet :) len raz dala ale to sa asi sakramensky nudila :)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Uh, tak pokiaľ ti za 3 mesiace napísala 1 krát (slovom jeden krát) ako prvá ona, tak niekde bude chyba. To už je zrejme ťažký friendzone a na tvojom mieste by som siete rozkladal niekde inde.
bucuresti
Light Star
Light Star

Jasna vec uz to tak beriem :) Skusim stastie niekde inde :)

//autoeditácia príspevku (10 Sep 2012, 16:28)
+ este taky dodatok raz mi pisala ze ju ziaden chalan nechce... tomu som sa troska cudoval ked vyzera celkom v pohode ta baba ale ked som ju ja volal von pokecat to nikdy nemala cas :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

bucuresti

vies to je tak> ked sa bavi chalan s chalanom tak su k sebe priamy a povedia si narovinu co a ako, mozno niekedy az moc tvrdo ale aspon nehraju pred sebou divadielka.
U zien to funguje uplne opacne. Bezproblemov sa budu na seba usmievat a tvarit ako najvecse kaamosky a akonahle ide kazda svojou stranou tak bezmihnutia oka sa navzajom poohovaraju alebo rovno podrazia. Takze v komunikacii s babami su smerodajne len činy. Hlavne si dievcata prilis neidealizuj. Vzdy si priebezne analyzuj ako ten ktory vztah s tou ktorou babou stoji: nedavas donho vyrazne viac ako druha strana? /cas,city,peniaze atd/.Dodrziava co slubuje? Je po erotickej stranke primerane povolna? A ak sa ti po objektivnom zvazeni zda ze rovnovaha chyba, tak ziadaj napravu a ak nepride naprava tak skonci to. Zachovas si hrdost sam pred sebou a zbavis sa buduceho trapenia, ženy tototiz akonahle zistia ze si slaby hrac, tak to zacnu zneuzivat..
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

bucuresti napísal:Jasna vec uz to tak beriem :) Skusim stastie niekde inde :)

//autoeditácia príspevku (10 Sep 2012, 16:28)
+ este taky dodatok raz mi pisala ze ju ziaden chalan nechce... tomu som sa troska cudoval ked vyzera celkom v pohode ta baba ale ked som ju ja volal von pokecat to nikdy nemala cas :)
Tak možno vyzerá na pohľad odmerane, príp. namyslene alebo má vysoké nároky. Ja som si napríklad tiež dlho analyzoval, prečo ma ženy nechcú, moja predchádzajúca priateľka mi povedala, že ani neverila, že ja som schopný sa jej ozvať, že som pôsobil maximálne odmerane. Toto som zmenil a dávam si viac pozor na to, ako sa kedy tvárim a čo spravím, čuduj sa svete, nejako sa to teraz pretrhlo. :)
Každopádne niekedy ženy neberú mužské komplimenty a vety, ktoré im muži povedia, až tak vážne, ako by mohli. Už x krát sa mi stalo, že som žene povedal niečo, čo som v tej chvíli myslel vážne a ona mi po čase povedala, že to tak vôbec nebrala (nesmial som sa pri tom). Čiže môže to byť aj kombináciou toho, že neberie mužské narážky a komplimenty vážne + môže mať vysoké nároky a týmto spôsobom je asi prirodzené, že si myslí, že ju nikto nechce. Nepoznám ju, mal by si ty vedieť po čase posúdiť. :wink:
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

rada do zivota: v pripade ak balis zensku a este si ju nepobozkal/nefukol, tak jej never ani nos medzi ocami :)
bucuresti
Light Star
Light Star

Mate vsetci pravdu :) ale uz som myslim aj tu spominal ze ja ju beriem v pohode :) a uz postupne o nu javim menej zaujem :) dokonca vcera sa ozvala sama od seba :) ale to len kamaratsky :)

//autoeditácia príspevku (11 Sep 2012, 14:52)
Len som sa zamyslal nad otazkou ako je svet nespravodlivy :) niekomu nadeli krasu, rozum peniaze :D a niekomu nic :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

spravodlivost je akurat tak v rozpravkach :? ale k peniazom sa moze dopracovat kazdy ak sa bude snazit a makat na tom- vzdy sa da niekam posunut :)
Son-Gohan
Light Star
Light Star

bucuresti-hlavne sa nelutuj,maj dobru naladu,tes sa z malickosti ostatne pride samo
peniaze niesu dolezite tie budu aj ked mi nebudeme,mna tiez niekedy serie ze som momentalne sam ale vidis ako to dopadlo
ja teraz nemam velmi chut riesit akukolvek babu,vybavujem si svoje resty ako fitko,podnikatelsky plan,zamastim na konzole,zajtra idem do autoskoly urobit si motoricu ak sa podari,cim viac rozmyslas nad takymi vecami tym sa viac deptas,vypln si svoj cas nejak produktivnejsie aby si videl ze nieco po tebe zostane nie sedenim za fb ale icq

zijeme len raz tralalala :lol:

//autoeditácia príspevku (15 Okt 2012, 16:37)
no nazdar

dnes Vas pobavim dalsou pataliou,ozvala sa mi dalsia ex(ta ktoru som opustil pre tu o ktorej bola tema doteraz)
respektive sme sa ozvali nejak spolocne a nechcem hovorit o nejakej slabej chvilke ale vypadlo zo mna ci sa nedame znova dokopy,najprv to brala ako for(zije v zahranici je tam zabyvana ma aj dakeho budzogana s ktorym je pohadana uz im to nefunguje dlhsie) neskor mi volala ze na mna casto mysli,ze ako jediny chlap v jej zivote som sa ako chlap spraval teda az na ten nestastny rozchod(pre jej jesitnost a ziarlivost) ze som vzdy pri nej stal aj ked sme sa hadali dlho do noci atd,ma sa na tyzden vratit a sme dohodnoty na stretnuti,kolegovci mi radia aby som si vzal dovolenku a skusil ten tyzden stravit pri nej co znie ako fajn rada ale ona bude hlavne chodit po rodine takze cas na nejake otukavanie nebude aj tak(si myslim)Kedze ma nadalej ten jej vztah neukonceny pride mi to o to sprostejsie,rozpravala mi ze by sa aj chcela vratit na sk pretoze uz tuzi po normalnom vztahu,rodine,bábu.Po 5rokoch sa vidime asi tym padom druhy krat,statisticky by sa mal clovek aspon v niecom zmenit len ja hlavne nechcem skoncit tak ako ked sme boli spolu samozrejme stalo sa vela peknych veci ale tie zle boli stale a hlavne vzdy tie iste jesitnost a ziarlivost,viem aka je zena vie milovat,byt oporou,je starostliva,pracovita ale ako sama priznala je s nou niekedy tazko.Nechcem hlavne aby to dopadlo tak ze ona tu zostane pride o dobru pracu zazemie v zahranici a vydrzime spolu mesiac,tiez mi dala otazku ci som schopny sa zbalit a ist za nou ale zas tak mozem skoncit ja.Najhorsie je to ze z tych par dni toho vela o sebe nezistime ale moze sa stat ze sa stretneme a nic,neviem pomali zacinam citit potrebu zalozit si rodinu a tak.

a hlavne som aj tak trochu sokovany myslel som si ze zo zenami si dam nacas pokoj,teraz neviem ako sa mam zachovat
na jednej strane k nej aj po takom case nieco citim resp bola to jedina zena ktoru som naozaj miloval(nie mal rad,lubil a ine)
ale ak sa ci uz ona alebo ja popalime prideme o vela(ona asi o viacej) a tomu sa chcem vyhnut nakolko som jej rozchodom s nou
velmi ublizil a dodnes ma to trapi ako som sa zachoval aj ked si vlastne o take nieco koledovala.Dnes teda mame o 5rokov viac par nevydarenych vztahov(ona asi 3 ja teda 1dlhodoby).Ju kedysi dokazal malokto skrotit (teda ja) ale vekom moj prah flegmatizmu a chuti riesenia niekedy aj zbytocnych a vynutenych problemov dost klesol a ak sa nezmenila co vsak urcite nezistim za tych par dni( skor mam strach ze nezmenila ale tak vacsina by sa mala) a neskor moze byt :samovrazda: a zbytocne zabity cas
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Dvakrat do toho isteho hov..rieky nestupis.
Son-Gohan
Light Star
Light Star

:smt107 toto porekadlo je scestne poznam ludi ktorym to vyslo,to ale neznamena ze do toho idem len tak vhupnut,to by som tu nezababral kyberpriestor mojimi myslienkami a bedakanim
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To je pekne, ze ste sa cez net na niecom dohodli, ale podla mna zbytocne predbiehas udalosti a pises o veciach o ktorych ani nevies ako dopadne, ani nevies ako dopadne vase stretnutie a tak...
Son-Gohan
Light Star
Light Star

cez net nie volali sme si,je mi jasne ze je to zbytocne riesit teraz ale vies ako to chodi hojko stretnes sa pospominas na pekne veci,casi
nedajboh zacne premyslat aj pindur a problem na svete alebo nie,neviem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Takze zatial nie je ziadny problem, kym sa nestretnete. A tazko ti nieco radit, najskor sa stretni a potom napis pocity ;)
Son-Gohan
Light Star
Light Star

ano,len vies premyslam aj o tom zrusit to a zist z tej kratsej cesty,ako jasne mozme si k sebe sadnut a po hodine nazdar,alebo
jeden bude chciet druhy nie,prilis premyslam ale som z toho cely nejaky divoky,nesvoj,sokovany a ine tazko vysvetlitelne pocity
este stale sa mi s nou po takom case sniva a zazivam pritom presne take silne pocity ako ked sme boli ozaj spolu(tolke stastie teda nema ziadna z byvalych aby ma matozila v snoch ) ale zas je to laska este stale?co je to?len mi z casu na cas drbe? :D
alebo co
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Asi skôr žiadostivosť než láska, resp. ak si myslíš, že ju miluješ, tak skôr miluješ len predstavu, ktorú máš uloženú v spomienkach. Veď to poznáme, časom si človek pamätá zo vzťahu len to dobré, a zrazu nevieš, prečo ste sa rozišli.
Son-Gohan
Light Star
Light Star

ale viem preco aj som o tom predsa pisal(pamatam si vsetko zle) a nechcem aby to zas slo do presne takych problemov,nieje skvela ani super nadherna
uz pred casom som sa vyjadril k zenam ze ich beriem normalne globalne maju silne aj slabe stranky tak ako muzi,kazdy sme nejaky
a ja som z toho nikdy tragediu nerobil ani sa nesnazil cloveka menit,pretoze podla mna nik nieje 100%tny ani ja samozrejme tak to nemozem cakat od inych :oops: len ide o to ci tych kladov je viac ako zaporov a tam niekde zacina delenie na dobreho a zleho cloveka,rozumeno zuzanka
sme dospely predsa a medove motuziky popod nos tahat neviem

//autoeditácia príspevku (03 Sep 2013, 13:17)
Ahojte

tak po dlhom case mam potrebu rozsirit tuto moju kedysi vyplakavaciu temu,dufam ze niekomu kto prechadza podobnymi alebo este nepresiel problemamy trochu zdvihnem naladu,tak ako mi radili viacery uzivatelia tipu Tommy,Audio atd som to pustil z hlavy a zacal sa zaoberat sebou.Z 115kg sa takym normalnym stravovanim stalo 87kg a este sa snazim nieco dat dole,pristup k zivotu som vsak az tak radikalne nezmenil,zacal som sa stretavat s ludmi a zistil ze vztah nehladam ani nepotrebujem,uzival si zivot hlavne nezavazne,stretal sa zo zenami ale ani jedna ma nejak nedokazala oslovit aj ked zaujem z ich strany by bol,nechcelo sa mi do toho...

Pred 2mesiacmi som sa vsak stretol s jednou davnou znamou len tak ako sa ma reku nejaku hodinku posedim a pojdem,z hodinky bolo 6hodin a komunikacia neviazne doteraz,veci nabrali rychly spad a sme spolu,tazko sa mozem vyjadrovat co bude do buducna ale spoznal som zenu s velkym Ž...
Je to prva zena s ktorou myslim aj do buducnosti,nieje to len o laske o prvopociatocnom pobluzneni,to sa vytratilo vzdy ako prve,tu citim akoby ten protikus ktory mi vzdy chybal sa zocelil,tak ako som raz v jednej teme pisal ze kedy ma clovek citit ze chce s danou osobou zalozit rodinu,to teraz citim uz viem aky je to pocit.Temy,pocity ktore som nehovoril,neotvoril pred tym s byvalkami, nemame problem preberat spolu od zaciatku,pri nej sa citim sam sebou,konecne raz
Najlepsie je ze tie pocity su od zaciatku zdielane z oboch stran su temy a veci v ktorych si musime najst k sebe cestu ale nebojim sa toho.Nejdem tu pisat hluposti aka je skvela,jednoducho nik nieje.Je taka aka je a akceptujem ju a vazim ako zenu (to som nikdy nevedel-neurobil)
V dobrom prekvapuje malickostami akoby mi citala myslienky,vzajomne sa doplname.pomahame,cas ktory spolu travime ide akoby zrychlene,mam strach ze za chvilu budeme starkovci

Tak vazeny,nevesajte hlavu kazdy vztah vas nieco nauci a posunie vpred je to cele o tom najst toho spravneho cloveka,nik netusi aka buducnost vas caka ale kazdemu prajem aby nasiel tu spravnu osobu a odvahu.Prestal sa lutovat a zacal zit.
Drzte mi palce :roll:
Napísať odpoveď