Kvalifikácia MS 2014 vo futbale
-
senator8008
Light Star
Re: Kvalifikácia MS 2014 vo futbale
Chcem aby zajtra hrala repre, tak ako dnes hrá 21-tka, 70 min. 4:0.
Len škoda, že aj tak nemáme postup vo vlastných rukách, ale šancu ešte máme. Záleží od toho, ako dohrá dnes Rakúsko - Škótsko, potrebovali by sme, aby domáci neprehrali, vtedy postupujeme. Zatiaľ v 67. minúte 1:1.
//autoeditácia príspevku (10 Sep 2012, 20:18)
A sme v baráži, krása. Rakušania vedú minútu pred koncom 3:2 a teda nám pomohli.
/edit: pardon za chybnú info, samozrejme v baráži.
//autoeditácia príspevku (10 Sep 2012, 20:18)
A sme v baráži, krása. Rakušania vedú minútu pred koncom 3:2 a teda nám pomohli.
/edit: pardon za chybnú info, samozrejme v baráži.
poopravim sme v barazi pre zaverecny turnaj.vylosovanie v piatok.
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
To čo za debila komentuje ?
// Hamšík vydal streleckú strelu... dafuq ?
// Hamšík vydal streleckú strelu... dafuq ?
-
mirak2
Hardcore addict
šaláta?
futbal nesledujem a i tak viem, ze sa tak nevola
//kktko a ja odkial mam vediet, ze je to madar? este ze je salata take bezne madarske meno
//kktko a ja odkial mam vediet, ze je to madar? este ze je salata take bezne madarske meno
pise sa Saláta ale číta sa Šaláta, dlhé roky ho volali Saláta, ale nedávno sa to zmenilo, cital som o tom, ale nepamatam si prečo
Neviem, či to nie je kvôli tomu, že tieto mená z juhu Slovenska majú presne tieto špecifiká, kedy sa S číta ako Š. Neviem, pre aké ďalšie slová/písmená sa to vzťahuje, ale zdá sa mi, že v tom bolo niečo takéto.
-
p4ra
Redeemer
Povinne 3 body, ale kvalita z nasej strany slaba. Urcite to chcelo viac. Bosna im dala 8:0. Zvedavy som na nasich proti nim a proti Grecku.
Inak ten komentar bol strasne zly. Chalan by mal ostat pri komentovani formule a netlacit sa do futbalu, lebo je to nepocuvatelne.
Inak ten komentar bol strasne zly. Chalan by mal ostat pri komentovani formule a netlacit sa do futbalu, lebo je to nepocuvatelne.
-
DanielDevil
Addict
Bosna vyhrala 1:8 ale to je len detail...zápas som nevidel keďže som si bol radšej zahrať Bowling a asi som aj dobre spravil...
ten komentar bol zly, suhlasim, po minute a pol zapasu uz analyzoval ako hrame, a ze si chlapci menia miesta 
Komentoval to Žgravčák? Ak áno, tak pri formuli sa mi celkom páči, určite najviac zo všetkých slovenských komentátorov, ktorí kedy formule komentovali. Futbal som ho ešte komentovať ale nepočul...
-
redliner
King
Nie,nie Žgravčáka poznám z F1 tam komentuje celkom obstojne až na pár kiksov ako "Lopéz" a pod. Včera komentoval nejaký iný týpek,myslím že je z Markízy ale neviem to na 100%Pilifo napísal:Komentoval to Žgravčák? Ak áno, tak pri formuli sa mi celkom páči, určite najviac zo všetkých slovenských komentátorov, ktorí kedy formule komentovali. Futbal som ho ešte komentovať ale nepočul...
co vravite na vcerajsi zapas?
Velká škoda, po čase sa dalo na náš výkon pozerať, nebolo to z našej strany vôbec zlé. Mohlo to byť s kludom 3:0 v 60. minúte a nikto by nič nemohol namietať.
Je to škoda, lebo Gréci hrali také isté hovno, ako hrajú celý život a zas im to vyšlo. Jak ja ten ich futbal neznášam, nedá sa nato pozerať a ešte keď s tým porazia nás, tak to sú dvojnásobné nervy. 
Trénerov ktorých máme na lavičke niesú najlepšou volbou.Weiss je arogantný chlap s taktikou na jedneho utočníka,tak ten tiez nepripadá do úvahy.
Skupina:Grecko-ťažký súper nie po kvalitatívnej stránke,ale skorej na strane taktiky(bránenie,protiutoky)
BaH-no Bosna je prenás velmi vyrovnaný super s kvalitným Džekom.
Litva-zdolatelný super
Lotyšsko-to isté co Litva
Lichtenstainsko-futbalový trpaslík,ale niekedy nám aj tý robia problémy.
Moj tip-3 miesto
Skupina:Grecko-ťažký súper nie po kvalitatívnej stránke,ale skorej na strane taktiky(bránenie,protiutoky)
BaH-no Bosna je prenás velmi vyrovnaný super s kvalitným Džekom.
Litva-zdolatelný super
Lotyšsko-to isté co Litva
Lichtenstainsko-futbalový trpaslík,ale niekedy nám aj tý robia problémy.
Moj tip-3 miesto
-
guess.whoo
Redeemer
dnesny zapas nikto nevysiela?
-
Daggertail
Light Professional
Dajto to vysiela o 19:40
Tipujem to na prehru lovenska 3:0
uvidite ich vystrasene tvare branenie od prvej munuty a ked dostanu gol tak jedna nepresna prihravka za druhou
trener nasadi hracov ktory su v europskych kluboch iba drahymi vyhrievacmi lavickiek aspon si daju po dlhom case nejaky zapas 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Famine, ked to skonci uplne naopak ako si napisal, tak uz konecne prestanes pisat dementnosti?