BattleField 3
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
Sak jasne ze su prazdne (pre PC) ked to este nevypustili von...
pre PC sa to spusta zajtra 11.9.
Na PC budu zajtra plne, za to rucim 
Jaj tak, nevedel som ze na PS3 to uz je od 4.9.
ahojte chcem sa spytat ze ci niekto z vas kupoval BF3 premium cez Origin Store a ci vam prisiel CD key hned alebo az po nejakej dobe dakujem
CD-KEY ti nepríde. Okamžite sa ti to aktivuje na účet.
Konkrétne o 2 
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2012, 11:15)
Armored Kill už je možné stiahnúť.
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2012, 11:15)
Armored Kill už je možné stiahnúť.
nuz, ta velka mapa je fakt velka, ale po dlhsom hrani uz bude iba ta vacsia : )
gunship...silna, len strasne malo vydrzi. stihol som zabit tak 3 vojakov na HC serveri dokial nas nedali dolu stihacky a AA guny. mne sa podarilo zostrelit gunship aj s tankom .50 gulometom. chcelo by to pripadne 1 dalsiu poziciu pre obrancu, alebo +50% hp. nech to aspon nieco vydrzi
gunship...silna, len strasne malo vydrzi. stihol som zabit tak 3 vojakov na HC serveri dokial nas nedali dolu stihacky a AA guny. mne sa podarilo zostrelit gunship aj s tankom .50 gulometom. chcelo by to pripadne 1 dalsiu poziciu pre obrancu, alebo +50% hp. nech to aspon nieco vydrzi
Okamzite po tom ako to dam zaplatit nebude tam ziadny prevod
-
XGames
VIP
To chceš naozaj platit 50e za BF3 Premium cez Origin ?
Si skoc do prveho obchodu s hrami imo to budu amt aj v TESCU
alebo cez net a mas usetrenych minimalne 10e
Si skoc do prveho obchodu s hrami imo to budu amt aj v TESCU
-
Michaelo
Hardcore addict
Mal si kupit v akcii ked bol za 25% na Origine. No co narobis no, niekto ma tesco 50 kilakov o domu a nebude sa tam hnat koli 10€uram.
som z piestan a v tescu maju len normalne BF a v hracovy ´maju az za 55€ takze onicom tuna preto radsej rozmyslam ze si pockam na premium edition alebo si kupim len samostatne armored kill lebo hlavne kvoli tomu to chcem
Tak ak nebudes mat zakladne BF3 tak ti asi nepojde Armored kill
premium edition je zakladny bf + premium
-
XGames
VIP
Asi najlepsie bude pre teba kupit za par dni BF3 Premium edition (BF3+BF3 Premium), budes to mat komplet a vide ta to na 44-45euro
urcite to je asi najlacnejsie riesenie a budes mat komplet vsetky DLC aj s tvojim armored kill
A nazabudaj ze existuje aj digitalna distribucia, kedy nemusis vytiahnut nohu z domu a mas to lacnejsie ako v obchode
urcite to je asi najlacnejsie riesenie a budes mat komplet vsetky DLC aj s tvojim armored kill
A nazabudaj ze existuje aj digitalna distribucia, kedy nemusis vytiahnut nohu z domu a mas to lacnejsie ako v obchode
ale si precitaj jeho poslednu cast vety tam hovoril o tom ze si chcel kupit iba armored killThe napísal:premium edition je zakladny bf + premium
Čo vravíte na Armored Kill? Z počiatku som mal nedobré pocity, bolo to spôsobené dementným teamom (8 ľudí stojí na spawne a pod). No po 2 hoďkách som mal zážitok z hry, aký som už nemal mesiace. V Armored Kill by veľmi bodol Commander (ako to bolo napríklad v BF2), keďže mapy sú podstatne väčšie a ľahko sa človek zatúla. Celkom som si užil aj srandu s EOD Botom, keďže je malý, rýchlo sa hýbe, dáva schopný dmg a nepriatelia v tankoch si ho takmer ani nevšímajú, keďže sú zaneprázdnení tankami a pechotou. Vtedy vie narobiť na mape poriadnu paseku. 
Zatiaľ to hodnotím 8.5 / 10. Ale ako som spomínal, veľa prida dobrý team + nové mapy.
Zatiaľ to hodnotím 8.5 / 10. Ale ako som spomínal, veľa prida dobrý team + nové mapy.
-
hojko
Site Admin
Commander chyba v celej hre aj mne, rad som si obcas zahral za commandera a robil galibu.
vsetko nainstalovane, no neviem sa pripojit na ziaden server...
.
zacne nacitavat, preblikne obrazovka (loading), zcerna.. a vyhodi ma z hry. nasledne origin vypise hlasku.. Game disconnected: something went wrong
nejake rady??
//odinstaloval som mcafee antivir a uz to vypada byt ok. vyriesilo sa tym aj pomalsie pripajanie na wifi hned po starte
.
zacne nacitavat, preblikne obrazovka (loading), zcerna.. a vyhodi ma z hry. nasledne origin vypise hlasku.. Game disconnected: something went wrong
nejake rady??
//odinstaloval som mcafee antivir a uz to vypada byt ok. vyriesilo sa tym aj pomalsie pripajanie na wifi hned po starte