TENIS
-
Sagittarius
Guru
Re: TENIS
Kližan vyhral aj nad Chardym a v osemfinále sa stretne s Čiličom. 
Naozaj podáva dnes super výkon, nebojácne, bije sa o ten výsledok, to niekedy úplne stačí k spokojnosti. Síce už v 3. sete prehráva 3:0, no aj tak, 1/8 finále je pekný výsledok, posunie sa na 48. miesto svetového rebríčka a vyrovná svoje maximum. Navyše sa môže hneď začiatkom roka posunúť ešte vyššie, pretože tento rok neštartoval v Melbourne na Australian Open a teda tam aj za prípadný postup do 2. kola a vyššie získa nejaké body, ktoré ho môžu posunúť vyššie.
Ešte nech zabojuje aj v tomto sete aj za tohto nepriaznivého stavu a aj keď prehrá, bude môcť aspoň odchádzať so vztýčenou hlavou.
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2012, 23:15)
Tak škoda, v poslednom sete chytil Martin kanára, ale za celkové počínanie na turnaji mu patrí pochvala. Dobre reprezentoval.
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2012, 10:34)
Po vyradení na US Open opúšťa svet športu ďalší veľký hráč...
Roddicka som mal vždy rád, škoda, že toho nedosiahol oveľa viac, ale tak zažil pocit, aké je to byť svetovou jednotkou, takže určite patrí medzi legendárnych tenistov.
Ešte nech zabojuje aj v tomto sete aj za tohto nepriaznivého stavu a aj keď prehrá, bude môcť aspoň odchádzať so vztýčenou hlavou.
//autoeditácia príspevku (03 Sep 2012, 23:15)
Tak škoda, v poslednom sete chytil Martin kanára, ale za celkové počínanie na turnaji mu patrí pochvala. Dobre reprezentoval.
//autoeditácia príspevku (06 Sep 2012, 10:34)
Po vyradení na US Open opúšťa svet športu ďalší veľký hráč...
Roddicka som mal vždy rád, škoda, že toho nedosiahol oveľa viac, ale tak zažil pocit, aké je to byť svetovou jednotkou, takže určite patrí medzi legendárnych tenistov.
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no v to verim...aj ked uz robi obcas dost chyby...., ale tak neni sa comu cudovat po takmer 4apol hodinach..
otocit 0:3 uz bude tazke...
aj ked nie nemozne //2:3
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2012, 3:05)
skoda preskoda
otocit 0:3 uz bude tazke...
aj ked nie nemozne //2:3
//autoeditácia príspevku (11 Sep 2012, 3:05)
skoda preskoda
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pozeral niekto teraz zapas z Ciny??? Pozeral som len druhy set + tb a kusok tretieho setu, no paradicka, hlavne ten zaver druheho setu. Niekedy som mal pocit, ze Murray by bol pripad pre psychiatra, rozpraval sa sam so sebou, z nicoho nic krical do sebe, proste sranda. A Djokovic s chladnou hlavou odvracal uder za uderom.
To bol skvelý zápas,nefandím Djokovičovi ale poviem pravdu videl som už nejeden zápas kde sa mu nedarilo a nejak zázračne vyhral takže som čakal ,že aj teraz to zvládne. Inak aj Simon vs. Monfils bol masaker
hlavne keď obidvaja po druhom boli zrelí na uterák.
Ráno okolo 9:30 som zvedavý na 1/4 finále Djoko - Berdych, ten zatiaľ kráča turnajom dosť neohrozene bez straty jediného setu, uvidíme, nakoľko sa Nole dokáže zregenerovať a či to na parádne hrajúceho Berdycha bude stačiť, teším sa na tento zápas, budík to istí. 
Tak dnes to Nole vybavil ozaj rýchlo. Teraz pred finále bude mať naozaj dostatok času načerpať sily. Ak sa nemýlim, hrá sa až v nedeľu, takže aj okolo 48 hodín. Po 2. sete som išiel do sprchy, keď som vyliezol, bolo už 4:0 v 3. sete, takže dnes to bolo fakt také tréningové.