Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Waagbistritz69
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

hotovo, entschuldigung :) tento tvoj z hoviniek už sem myslím breadie dal
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

zvyhodnovanie ciganov podla mna jasny rasizmus voci bielym.inak ten odkaz je stranu dozadu
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

To som ch*j, hlavne ze vcera vecer som si cital prispevky asi 5 stran dozadu :D Asi som uz bol unaveny, sorry.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Do základných škôl nastúpili noví prváčikovia – akej sú farby? A čo chystá Čaplovič, ak budú nezbedné?

Včera nastúpilo do základných škôl okolo 50 000 detí do prvého ročníka základnej školy. Niektoré deti mierne degenerované rozmaznanosťou. Iné deti požierané vlastnými všami.

Málokto si uvedomuje, ako je alarmujúce pre demografický vývoj slovenského národa, že už skoro každé tretie dieťa na Slovensku je cigánske. V niektorých dedinách sú špeciálne základné školy obsadzované výlučne cigánskymi deťmi a na triednych fotografiách bývajú často jedinými svetlejšími postavami špeciálne pedagogičky alebo deti klientov cigánskych prostitúok.

Cigánske deti z prostredia osád spravidla nemajú základné hygienické návyky a ani štipku slušného správania. Čo je horšie, ich temperament, resp. divokosť, ich robí nezvládnuteľnými. Ak neskáču a nevrieskajú po triede, nevíria smradľavý vzduch, či sexuálne neobťažujú spolužiačky či učiteľky, preskakujú im minimálne ich vlastné vši z hlavy na hlavu. Občas aj na hlavu pedagogického zboru, ktorý si tieto zvieratká donáša domov, aby nimi obdaril vlastné rodiny.

Učiteľky sú bezmocné, no v situácii vysokej miery nezamestnanosti v týchto regiónoch sa ponárajú do vlastného zúfalstva i strachu.

Určité hrdinstvo prejavili učiteľky Erika Polgáriová a Eleonóra Liptáková zo Základnej školy Zimná v Dobšinej so svojím otvoreným listom ministrovi školstva, no z obsahu je jasné, že podliehajú nezmyselným jednostranným environmentalistickým teóriám, ktoré im do odborného vienka nadelilo pedagogické školstvo.

Nazdávajú sa, že nulté ročníky sú takmer všeliek. Nulté ročníky, kde by sa mali možnosť zanedbané cigánske deti viacej socializovať, by znamenali len veľmi čiastkové úspechy. Aj tou najväčšou drezúrou je ťažké pozdvihnúť triedne kolektívy, kde skoro všetci žiaci majú priezvisko Horváth/ová, ako napr. Špeciálna základná škola v Rudňanoch.

Včera, pri nástupe žiakov do školy, minister školstva, vedy, výskumu a športu Dušan Čaplovič navštívil aj školu, ktorá je tak intenzívne trápená cigánskym problémom. Minister sa dušoval, že o problémoch veľmi dobre vie, že otvorený list čítal a že situáciu bude nekompromisne riešiť.

Opytované učiteľky následne prejavovali z návštevy senilňujúceho pána také nadšenie, akoby im prisľúbil Brichtovho Deratizéra alebo ich navštívil priamo akýsi profesor rasovej hygieny z poverenia a tlaku Tretej ríše.

Čaplovič si pod nekompromisným riešením predstavuje to, že pokiaľ deti nebudú plniť povinnú školskú dochádzku, ich rodičia prídu o prídavok na dieťa. Aká to „revolúcia“! Asi mu uniklo, že už podľa súčasných zákonov je viacero súbežne vyplácaných sociálnych dávok podmienených pravidelnou školskou dochádzkou školopovinných detí. Lenže v praxi sa na to z rôznych dôvodov kašle, na čo upozorňujú ľudia z pedagogickej praxe. A aj pri zanedbávaní povinnej školskej dochádzky sociálne dávky k svojím tmavým poberateľom naďalej plynú.

Financovať obrovskú administratívu, kde budú pracovníčky nasadzovať život, aby sa naťahovali s mentálne retardovanými a agresívnymi rodičmi o pár eur na sociálnych dávkach, je nezmyselnou cestou slabosti, ktorá nerieši absolútne nič.

Rodičia bez ohľadu na vek, pohlavie či etnicitu, ktorí nedokážu vychovávať svoje dieťa ani k tej najnižšej možnej užitočnosti, by mali byť jednoznačne, v momente a nekompromisne pozbavení práva deti plodiť. Túto zásadu musí akceptovať celá spoločnosť bez ohľadu na náboženstvo či ideológiu, pokiaľ chce prežiť. Zákony a iné prekážky, ktoré stoja v ceste efektívnemu riešeniu, treba zmietnuť. Toto je jediné relatívne humánne postupné riešenie celého problému, ktorý ako vieme, je stále silnejúcou živou sopkou.

http://beo.sk/multikulturalizmus/1566-d ... rvacikovia
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Možno to tu už bolo http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/region ... osady.html
Postavili im za 8 mil.eur. To sa neda komentovať a byť pritom slušný . Radšej nenadávam ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Letanovský mlyn takto funguje od nepamäti (viem to, pretože som tam chodieval veľmi často). Furt keď niekto ide naokolo, okamžite sa zbehnú, v minulosti vyvreskovali "daj korunku", teraz je to už možno "daj euro" :) A ak sa nebodaj niekto odváži ich odohnať, priletia vrieskajúci starí cigáni s kdečím čo pochytia a chcú lynčovať. Zvery sú to, ešte aj tie sú inteligentnejšie.

//autoeditácia príspevku (05 Sep 2012, 15:22)
http://www.sme.sk/c/6522311/pripad-romo ... i-osn.html OSN, zdá sa, nemá nič lepšie na robote. A ja by som veľmi rád vedel, že kto si týmto opäť prihrieva polievočku, ktorý aktivista alebo mimovládka, pretože neverím, že cigáni by to iba tak dotiahli až na OSN.

//autoeditácia príspevku (10 Sep 2012, 16:12)
A tu to máme http://kosice.korzar.sme.sk/c/6526869/v ... -deti.html Objavili teplú vodu. Som zvedavý, či sa tam objavia v reakcii aj tí, čo odušu škriekali, keď cigánom "bez príčiny" v UK vzali ich ratolesti. 1400 (!!) pasov a občianskych zhabaných. Svine svinské, vďaka nim máme tu v UK takú povesť, akú máme.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

toto etnikum naucene zit ako parazit dokaze rozlozit aj ten najlepsi system. a preto ziadne davky. len danove ulavy
.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

seth82 napísal:A tu to máme http://kosice.korzar.sme.sk/c/6526869/v ... -deti.html Objavili teplú vodu. Som zvedavý, či sa tam objavia v reakcii aj tí, čo odušu škriekali, keď cigánom "bez príčiny" v UK vzali ich ratolesti. 1400 (!!) pasov a občianskych zhabaných. Svine svinské, vďaka nim máme tu v UK takú povesť, akú máme.
teraz sa celkom smejem, ked si spomeniem na prve clanky o cigosoch vracajucich sa z anglicka, ktore vyzdvihovali ich pracovitost a karhali slovenskych podnikatelov za to, ze im len nedavaju prilezitosti sa zmenit doma :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Mam pocit, ze toto asi v spravach vecer nebude :lol:
Inak je to pravda ze z 50000 tohto rocnych prvacikov je 17000 ciernych?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

na vychode to minimalne tretina je
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Zachviľu budú robiť na nás. :wink:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Hughito vyhrava predcasne sutaz o najvtipnejsi prispevok roka. Mikrofon je vas, mozte podakovat rodine a priatelom. :aasmile3:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

beardie napísal:na vychode to minimalne tretina je
na slovensku je to tretina, na vychodne mozno aj 3/5.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

vacsinou mi byva zle ked vidim ako niekto niekomu ublizuje. Ako minule jeden bagrista nabural do 6 aut v dobrej nalade a asi piati chlapi ho vytiahli a tak mu nalozili ze mi bolo na vracanie. No tu som fandil obom stranam. :|
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Nad jednou otázkou sa zamýšľam už dlho a myslím že sa môžem spýtať práve v tejto téme:

Budem považovaný za rasistu ak budem hlásať nenávisť k bielej rase ? :|

//som biely
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

podla toho ci si biely alebo cierny... ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Racius napísal:Nad jednou otázkou sa zamýšľam už dlho a myslím že sa môžem spýtať práve v tejto téme:

Budem považovaný za rasistu ak budem hlásať nenávisť k bielej rase ? :|

//som biely
Samozrejme. Rasizmus nie je taká farba voči onakej. Tu je však v móde omieľať to, že rasizmus existuje len voči cigánom, ale napr. v Čechách bol príklad, kde boli cigáni odsúdení za rasizmus, keď pri útočení ešte aj vykrikoval rasistické heslá. Ide o to, že ak cigáni niekomu zožerú psa alebo vykopú zemáky, tak ich k tomu nevedie nenávisť k bielym.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://nitra.sme.sk/c/6530207/ludia-z-p ... omami.html

"O stanovisko sme požiadali aj organizáciu Ľudia proti rasizmu, do našej uzávierky sa nikto k oddeleniu zlatomoravského paneláka od Rómov nevyjadril." - keď som kedysi dávno písal o tom, že SME a médiá schválne nadržiavajú cigánom a snažia sa všetkému pripísať rasistický podtón, tak ma tu niektorí vysmiali. Toto je prosím pekne dôkaz, že to tak vážne je. Ako napísal v diskusii (ktorá bude aj tak čoskoro zmazaná, tak ako tá pod článkom o Letanovciach) jeden z príspievateľov: "Stavanie plotov je tisícročná tradícia, ako sa oddeliť susedov. Čím horší sused, ten vyšší plot. Kto už len v tomto nájde rasizmus?" - Prečo pre kristove nohy SME ihneď kontaktuje tých hnusných rasistov z ĽPR? Vôbec tomu nechápem. Všetko, čo sa robí na ochranu majoritnej skupiny obyvateľstva pred cigánmi je podľa nich rasistické, alebo má rasistický podtón. Nevedia sa jednoducho pozrieť na vec bez toho, aby brali do úvahy fakt, že sú to cigáni - bolo by mi úplne jedno, že akej farby majú činitelia bordelu pokožku - postupoval by som rovnako, ale múrom, s ostnatým drôtom a za ním psy.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hughito napísal: Samozrejme. Rasizmus nie je taká farba voči onakej. Tu je však v móde omieľať to, že rasizmus existuje len voči cigánom, ale napr. v Čechách bol príklad, kde boli cigáni odsúdení za rasizmus, keď pri útočení ešte aj vykrikoval rasistické heslá. Ide o to, že ak cigáni niekomu zožerú psa alebo vykopú zemáky, tak ich k tomu nevedie nenávisť k bielym.
to bol jeden pripad, aj to v cechach...kolko krat vykrikovali cigani rasisticke hesla na slovensku? a ani jedneho do basy za to neposadili
Napísať odpoveď