eBay.com
Re: eBay.com
raz tak, inokedy inak 
Záleží od predajcu. Jeden balík mi prišiel po 2 týždňoch (rýchlejšie ako z USA s 25$ poštovným) a ďalší mi ešte neprišiel skoro po mesiaci.
Bezne mi vsetky chodili do cca 16 dni.. Teraz vsetky meskaju (cca 6 balikov
) + dve hodnotnejsie.. Stale je v trackingu "Departure from outward office of exchange, Location:BEIJING" od 3.9.2012 to tam je.. Bezne som mal balik o 5 dni na Slovensku...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Objednaval som pre kamarata nieco z eBayu za 290 eur z Nemecka. Predpokladam, ze kedze je to v ramci EU, tak tam nebude problem s clom, ako by tomu mohlo byt v pripade, ze to objednam z USA, je tak???
Nedavno som tiez objednaval z Nemecka za 150 EUR a nebol ziadny problem. Tiez viem tak ze ked objednavas v ramci EU, tak neplatis ziadne poplatky.
-
rufus59
Light Professional
Z nemecka isto nebudeš mat ziadne poplatky na vyše je to v EU mam stym skusenosti.
Parada(Notice: Since the air cargo capacity of China Post has been impacted due to a high volume of items, there might be a delayed shipment of some items.
So if unfortunately you haven't received the item within the expected time, please be patient and wait for some more days. Thanks for your kind understanding.)
Pred Vianocami su stale cakacky z Ciny.
-
Andi_Cibula
Addict
Nooo, ja keď som objednal minulý rok koncom augusta z DX, tak som tovar dostal až v októbri a to bolo pár blbostičiek v cene menej ako 15€ 
Zdravím,
asi pred 10 dňami som si objednal cez ebay tovar zo Španielska. Platil som Paypal účtom. Chcem sa spýtať, nakoľko je to môj prvý pokus o nákup cez internet zo zahraničia, koľko môžem ešte čakať na doručenie tejto zásielky a ako je to s poštovným. To sa platí pri jej preberaní? Ďakujem.
asi pred 10 dňami som si objednal cez ebay tovar zo Španielska. Platil som Paypal účtom. Chcem sa spýtať, nakoľko je to môj prvý pokus o nákup cez internet zo zahraničia, koľko môžem ešte čakať na doručenie tejto zásielky a ako je to s poštovným. To sa platí pri jej preberaní? Ďakujem.
Si zaplatil pri kupe uz postovne nie?
Veď to práve neviem. Tovar stál 22 eur, toľko mi aj strhli z účtu cez Paypal. Je mi dosť divné, že tam nie je zarátané poštovné, hlavne, keď na stránke tovaru je napísané, že medzinárodné položky môžu podliehať colnému spracovaniu a iným poplatkom.
-
bb5unlock
Light Professional
a si si isty ze predajca posiela do SR?
pri kupe je automaticky pripocitane postovne
pri kupe je automaticky pripocitane postovne
Výrobok sa posiela aj na Slovensko ako som sa dočítal na stránke výrobku. Je tu aj informácia ohľadne poštovného Slovakia - Free shipping. Takže vlastne poštovné by malo byť zadarmo, že? Píšu tu aj, že dodacia lehota je rôzna podľa jednotlivých lokalít. Snáď som niekde nespravil chybu a tovar mi v poriadku príde. Mám sa v tomto ešte čo učiť.
@arbogast - a mal tam napísané že posiela Worldwide alebo European union ?
Niektorý predajcovia vyžadujú aby sa dražitelia najprv pred prihodením informovali na cenu poštovného do tej ktorej krajiny.
Niektorý predajcovia vyžadujú aby sa dražitelia najprv pred prihodením informovali na cenu poštovného do tej ktorej krajiny.
Doslovne je tam napísané: Posiela sa do Severnej a Južnej Ameriky, Európy, Ázie a Austrálie. Požiadavka o informovaní o cene poštovného tam nie je.
Ak tam je free pri cene poštovného a máš správne označené Slovensko, tak je to zadarmo. Zatiaľ som natrafil len na čínske veci, ktoré sa posielajú zadarmo, ale môže sa stať, že aj zo Španielska ti to pošlú grátis.
Hlavne pri tej Číne treba byť opatrný. Už som veľakrát natrafil na prkotiny za 1€ a bolo tam napísané , že posiela do celého sveta a pošta tam bola FREE. Veď to 1€ nepokryje ani náklady na poštovné na Slovensko ...
-
hojko
Site Admin
ramaya: A co si tym tvojim prispevkom chcel povedat, ze nic nepride alebo ze ta prkotina za euro je odpad??? Objednaval som par drobnosti a cuduj sa svetu, aj za to euro ci dve bola vec pouzitelna a dosla postou po troch tyzdnoch, oplatilo sa to viac ako dat 15 eur u nas v obchode.
Objednal som si už hovadinku za 0.99$ a kryt na mobil za 1.49$ a všetko prišlo úplne v poriadku po 3 týždňoch - mesiaci