Odmieta ma ?
Re: Odmieta ma ?
takze radsej teraz nic, lebo dnes vysla zo skoly zbadala ma a prva povedala " Ahoj " a sla dalej..
-
maciatko99
Medium Star
To, že sa ti zo slušnosti pozdravila ti žiadne väčšie šance nedáva. Čo to bol za nápad násilným spôsobom ju pritlačiť k dverám, ako ťa to vôbec mohlo len napadnúť? Potom sa jej ešte aj vnucovať a žiadať od nej, aby si ta pridala na Facebooku, veď ťa ani len nepozná!
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
daj si na par dni pohov od nej,potom par-krat snou v skole prehod rec a potom ju zavolaj len tak von niekde si sadnut na pivo alebo kofola nic viac. No a potom uvidis ako ti bolo snou,ako jej bolo stebou a celkovo ako to cele prebiehalo. Len netlac na pilu!
-
jin
VIP
Šancu máš najbližšie až o 2-3 roky. Vtedy súšasnú situáciu môžeš využiť na svoj prospech a spoločne sa zasmejete na tom, aký si bol moron! Slušný ice-break...FARIDBANG napísal:takze radsej teraz nic, lebo dnes vysla zo skoly zbadala ma a prva povedala " Ahoj " a sla dalej..
-
maciatko99
Medium Star
Jin, ako si dospel k tým dvom až trom rokom? Je to len prirovnanie alebo na základe úsudku či skúsenosti?
-
audiotrack
VIP
heker napísal:Preco by si ta mala pridat na FB?
mne sa tak jasná nezdá. Veď ťa nepozná, a očividne ťa ani poznať nechce. Poznámka s mykozou bola veľmi trefná. Možno má aj priateľa, a ty si jej nesympatický a stále ju otravuješ, tak načo jej budeš na facebooku?majogorbi napísal:odpoved na tvoju otazku je si myslim jasna
-
jin
VIP
Povedal by som že úsudok a skúsenosť dokopy.maciatko99 napísal:Jin, ako si dospel k tým dvom až trom rokom? Je to len prirovnanie alebo na základe úsudku či skúsenosti?
Viem, že ľudia dokážu prehodnotiť pohľad na človeka aj napriek negatívnej skúsenosti z minulosti. Chce to však čas a odstup. Neskôr sa to zhodnotí, že človek za ten čas jednoducho vyspel. Čo je pri vekoch 16 a 19 aj celkom možné.
Podla mna tam nie je o com, keby mal u nej nejake sance tak by to z jej strany vyzeralo inac, privelmi na nu pritlacil a neoplatilo sa to, ako vravis mozno ma priatela ktore lubi a nechce sa zapodievat inym chlapcom, mozno jej je nesympaticky alebo mozno nema ani priatela a ani jej nie je nesympaticky ale prekonala nejaky zly vztah a boji sa novehoaudiotrack napísal:
mne sa tak jasná nezdá. Veď ťa nepozná, a očividne ťa ani poznať nechce. Poznámka s mykozou bola veľmi trefná. Možno má aj priateľa, a ty si jej nesympatický a stále ju otravuješ, tak načo jej budeš na facebooku?
napisal som jej v zmysle toho ze sa jej ospravedlnujem za to otravovanie, a nebudem viac otravovat.. 
Co ti na to odpisala, ak vobec odpisala? Ci odpisala zo slusnosti, ze je to v pohode a ze sa nic nestalo?
To si na to šiel rýchlejšie ako keď japonci zbombardovali Pearl Harbor
ja by som ta zaradila do kolonky "magor" na jej mieste. zachranilo by ta jedine, keby si s odstupom casu pri vhodnej prilezitosti krotko nadhodil, ze si vtedy stratil hlavu, lebo si bol straasne paf. ze to nie je u teba ani zdaleka standard a ze ju chapes -> uplne vzdavat to nemusis, len sa pozbieraj a spravaj normalne (kamaratsky), prejav respekt a usluznost (zatial si od nej len nieco chcel. ukaz, ze jej mozes aj nieco dat)