Odmieta ma ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
FARIDBANG
Amateur
Amateur

Re: Odmieta ma ?

Príspevok od používateľa FARIDBANG »

takze radsej teraz nic, lebo dnes vysla zo skoly zbadala ma a prva povedala " Ahoj " a sla dalej..
maciatko99
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maciatko99 »

To, že sa ti zo slušnosti pozdravila ti žiadne väčšie šance nedáva. Čo to bol za nápad násilným spôsobom ju pritlačiť k dverám, ako ťa to vôbec mohlo len napadnúť? Potom sa jej ešte aj vnucovať a žiadať od nej, aby si ta pridala na Facebooku, veď ťa ani len nepozná!
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

daj si na par dni pohov od nej,potom par-krat snou v skole prehod rec a potom ju zavolaj len tak von niekde si sadnut na pivo alebo kofola nic viac. No a potom uvidis ako ti bolo snou,ako jej bolo stebou a celkovo ako to cele prebiehalo. Len netlac na pilu!
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

FARIDBANG napísal:takze radsej teraz nic, lebo dnes vysla zo skoly zbadala ma a prva povedala " Ahoj " a sla dalej..
Šancu máš najbližšie až o 2-3 roky. Vtedy súšasnú situáciu môžeš využiť na svoj prospech a spoločne sa zasmejete na tom, aký si bol moron! Slušný ice-break...
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Jin, ako si dospel k tým dvom až trom rokom? Je to len prirovnanie alebo na základe úsudku či skúsenosti?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

heker napísal:Preco by si ta mala pridat na FB?
majogorbi napísal:odpoved na tvoju otazku je si myslim jasna ;)
mne sa tak jasná nezdá. Veď ťa nepozná, a očividne ťa ani poznať nechce. Poznámka s mykozou bola veľmi trefná. Možno má aj priateľa, a ty si jej nesympatický a stále ju otravuješ, tak načo jej budeš na facebooku?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

maciatko99 napísal:Jin, ako si dospel k tým dvom až trom rokom? Je to len prirovnanie alebo na základe úsudku či skúsenosti?
Povedal by som že úsudok a skúsenosť dokopy.
Viem, že ľudia dokážu prehodnotiť pohľad na človeka aj napriek negatívnej skúsenosti z minulosti. Chce to však čas a odstup. Neskôr sa to zhodnotí, že človek za ten čas jednoducho vyspel. Čo je pri vekoch 16 a 19 aj celkom možné.
majogorbi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majogorbi »

audiotrack napísal:
mne sa tak jasná nezdá. Veď ťa nepozná, a očividne ťa ani poznať nechce. Poznámka s mykozou bola veľmi trefná. Možno má aj priateľa, a ty si jej nesympatický a stále ju otravuješ, tak načo jej budeš na facebooku?
Podla mna tam nie je o com, keby mal u nej nejake sance tak by to z jej strany vyzeralo inac, privelmi na nu pritlacil a neoplatilo sa to, ako vravis mozno ma priatela ktore lubi a nechce sa zapodievat inym chlapcom, mozno jej je nesympaticky alebo mozno nema ani priatela a ani jej nie je nesympaticky ale prekonala nejaky zly vztah a boji sa noveho
FARIDBANG
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa FARIDBANG »

napisal som jej v zmysle toho ze sa jej ospravedlnujem za to otravovanie, a nebudem viac otravovat.. :smt006
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Co ti na to odpisala, ak vobec odpisala? Ci odpisala zo slusnosti, ze je to v pohode a ze sa nic nestalo?
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

To si na to šiel rýchlejšie ako keď japonci zbombardovali Pearl Harbor
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

ja by som ta zaradila do kolonky "magor" na jej mieste. zachranilo by ta jedine, keby si s odstupom casu pri vhodnej prilezitosti krotko nadhodil, ze si vtedy stratil hlavu, lebo si bol straasne paf. ze to nie je u teba ani zdaleka standard a ze ju chapes -> uplne vzdavat to nemusis, len sa pozbieraj a spravaj normalne (kamaratsky), prejav respekt a usluznost (zatial si od nej len nieco chcel. ukaz, ze jej mozes aj nieco dat)
Napísať odpoveď