Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa hughito »

Je rozdiel čosi vykrikovať a je rozdiel vykrikovať a napádať - a samozrejme, ak sa tak stane a nepotrestá sa to, je to chyba. To však neznamená, že "existuje len jeden rasizmus."
Waagbistritz69
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

"to bol jeden pripad, aj to v cechach...kolko krat vykrikovali cigani rasisticke hesla na slovensku? a ani jedneho do basy za to neposadili"
práveže nielen v česku, aj u nás tých dvoch z maduníc, pre pripomenutie: http://spravy.pravda.sk/sud-poslal-romo ... ronika_p23

aj keď je to asi prvý takýto prípad
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

tusim im 13 rokov nedali vcera som namatkovo nieco namatkovo zapocul v tv ze dostanu menej.btw cigani v 99,99% pripadoch okradaju bielych
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Mali by ich vsade ohradit nejakym poriadnim murom, plot by tam asi dlho nevydrzal. Alebo spravit im rezervaciu nech si tam ziju lovia zvvierata a tak robia bordel jak vsade.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

hughito napísal:Je rozdiel čosi vykrikovať a je rozdiel vykrikovať a napádať - a samozrejme, ak sa tak stane a nepotrestá sa to, je to chyba. To však neznamená, že "existuje len jeden rasizmus."
a opat je rozdiel rasizmus a rasovo motivovany utok
rasozmus nemusi byt spojeny s napadnutim ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Jasné, ale proste je to taká typická prúpovídka o tom, ako opačný rasizmus neexistuje, pritom, ako ukázal aj Waagbistritz, existuje. Ja som narážal hlavne na to, že niektorí by najradšej videli v každom okradnutí bieleho od cigána rasizmus, čo je pekný nezmysel.
Son-Goku
Darca
Darca

cigan cigana neokradne,tak isto ako nezbije cigosa na ulici len tak a nahraje si to na mobil.
hughito
Redeemer
Redeemer

To zas kde si prišiel na takéto pravdy? To je podobne, ako keby som napísal, že biely bieleho neokradne a nenapadne. Samozrejme, že okradne a napadne, takisto ako aj cigáni medzi sebou sa okradnú a napadnú - veď len pár príspevok vyššie je video na akúsi bitku, ku ktorej ste mali blbé pripomienky. Neuveriteľné, ako tu podaktorí dokážu písať protichodné príspevky. :)
Son-Goku
Darca
Darca

hej malo tam byt na 99%.to ze sa raz cigansky klan pobije s druhym raz za uhorsky rok nemeni na fakte ktory pozna vecsina ludi co s cigosmi prisli do styku.vychodnari,gemercania poznaju
hughito
Redeemer
Redeemer

Ahm ahm, to sú mi zase fakty, idem si to zapísať do zápisníka, aby som to mohol potom ďalej citovať ako zdroj.

:smt006
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://spravy.pozri.sk/clanok/Sud-zrusi ... vot/186220

Celé zle.... a verím tomu, že za chvíľu sú tí choboti vonku.... a práve kvôli tejto a podobnej lúze som za opätovné zavedenie trestu smrti a jeho verejný výkon takými tými stredovekými metódami, ako napríklad narážanie na kôl, lámanie v kolese, stiahnutie z kože, rozštvrtenie koňmi, uvarenie v oleji a tak podobne....
hughito
Redeemer
Redeemer

Stredoveké tresty netreba obnovovať, ale normálny výkon práva by nebol na škodu - nechápem týmto počinom.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Podla mna take odseknutie ruk 5 ciganom za kradnutie pred celou osadou by vobec nebolo kontraproduktivne.
hughito
Redeemer
Redeemer

A bielym by si nesekal ruky za krádež pred celým sídliskom? Či áno? Bolo by aj to veľmi prospešné?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

keby to bolo neprisposobive sidlisko otravujuce zivot celemu mestu, myslim, ze by to tiez zozalo uspech
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Inak nechapem, preco este nedosli do Nemecka. Tunajsi socialny system je raj na zemi. Rok pretrpiet v nejakej praci a smer urad. 2 roky podpora a potom zaradenie do tzv. Hartz 4 skupiny - "socialne" pripady, chudatka, ktore si nemozu najst ziadnu pracu a su tym padom odsudene cely zivot sediet doma na riti a nechat sa zivit statom. Okrem vreckoveho cca 500€ na mesiac este stat dalej plati najom a naklady na kurenie, vodu a elektrinu, plus vsetky opravy, rekonstrukcie a tak.
Vyuziva to s nadsenim hlavne turecka mensina tu zijuca, lebo kvoli recovej bariere a nizkemu vzdelaniu sa im neoplati za par stoviek niekde robit pomocne prace. A funguje to tak roky rokuce a asi aj bude nadalej.
A keby aj nahodou dostali chut ist pracovat, tak by som v tom taky problem nevidela, lebo tu pre zamestnavatelov farba pleti nie je rozhodujuca.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Dobrý postreh Pryja - ja som vlastne rád že Slovensko a Česko sú ešte tak trochu zaostalé krajiny, pretože sem tá háveď arabská/turecká/iná ktorá mi vadí tak skoro nepríde :) Teda dúfajme.
Možno by stačilo nejaké to semienko, podnet, nakopnutie aby cigáni odišli do Nemecka. :)
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://roznava.korzar.sme.sk/c/6536501/ ... edaju.html

tak na búranie osady nie je povolenie???? A na jej stavbu určite bolo :? ....

Tak lebo tak, som zvedavý ako tento prípad nakonec dopadne.... Lebo svojím spôsobom to bude precedens, kde sa ukáže či štát stojí na strane vlastníkov (aspoň kdesi v ústave sa píše niečo o súkromnom vlastníctve a jeho ochrane), alebo naopak na strane zlodejov a asociálov (čím by sa vlastne legitimizovali krádeže....)....
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Diskusia ešte nie je zrušená, stojí za to. Opäť sa tam objavilo zopár trollov, ktorí si vysvetľovali zákony po svojom. Som veľmi zvedavý, že ako to celé dopadne, pretože tak ako píše Pinhead, v prípade, že štát a polícia nepomôžu (podľa zákona MUSIA), tak bude jasne porušený jeden zo základov právneho štátu, teda ústava, konkrétne článok 20. A ak bude porušená ústava, bude jasné, že Slovensko je bezprávna krajina.
Son-Goku
Darca
Darca

http://www.cas.sk/clanok/232474/dobrovo ... spava.html
cigansky teroristi to dotiahli do konca.v tomto bananistane nema slusny clovek asi ziadne prava.

//autoeditácia príspevku (18 Sep 2012, 18:23)
http://jurajpolacek.blog.sme.sk/c/30836 ... ke-KO.html
Napísať odpoveď