Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa begbeee »

Po pravde Ratz ju by som ju aj zobral ak by nemala automat. Ak si mi ten rozsype, tak to bude drahý špás.
Je to aj o pocite, na automate som ešte nejazdil a široko ďaleko nemám nikoho so skúsenosťou. Iste by som si na to rýchlo zvykol, je to asi ako zoznámiť sa po prvýkrát s diaľkovým od TV: najprv načo a potom už bez toho nie :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

no ako myslis, ale automat je zrepasovany, napln vymenena, este nieco pojazdi :) ale ukecavat urcite nikoho nebudem, aj ten inzerat som sem dal iba kvoli tomu, ze ma kamarat poprosil o pomoc s predajom, lebo mu to ponahla, a preto je tam ta bezkonkurencna cena...

// v pohode, ja rozumiem :wink:
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

begbee automat je super vec. aspon ja co som sa viezol na automate ak by som mal vybrat auto ake chcem malo by jednoznacne automat. je to super pohodlie. Akurat ze ja som sa viezol na premiovke so 150kw a diesel takze mozno to ide trochu inak ako benzin ale ja by som automat na tvojom mieste skusil
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

No skúšal som sa popýtať, záujem v podstate bol, pokým som nespomenul koľko má nabehané. Ale vôbec ma to neprekvapuje, sme predsa na Slovensku, kde sú hitom 10 ročné autá s 80 000km... A že majú nabehané 3x toľko? No a, však predsa dôležité je to čísielko na displeji. :roll:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Jako to auto je vyzerá čupr, nemať A/T tak sa s Ratzom stretnem v PB :D
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

Seat nikdy, ciganske auta.
inak Hyundai su dobre auta, Elantra sedan je dost velke auto, bol som vcera mrknut len tak vedla na parkovisku. AT prevodovka je supa vec, pokial presla repasom a dobre sa vymenil olej neni problem.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...seaty sú odkedy cigánske autá?...u nás cigáni behajú na plesnivých mercedesoch so zadnou nápravou do A...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mustafa: ja to presne poznam, na Slovensku su problem jednak kilometre, ale aj tie automaty, ludia tu tomu proste neveria... skusim dat teda inzeraty aj na ceske stranky... v jednom autobazare nam aj sam majitel povedal, ze aj ti korejci su u nas neoblubeni a ze on by to zobral iba kvoli tomu zrepasovanemu automatu... a tretou vecou je paradoxne cena, ponuknes auto v hodnote 3000e za 2000e a zrazu vsetci stracaju zaujem a vypytuju sa dookola, ze co s tym autom je... kolega to pokazil s tou cenou, som mu vravel, ze nech pyta 2590e plus dohoda, podla mna by sa to v tomto bananistane predalo skor... no a ked mi niekto za 2004ku ponukne 1500e ako henten, tak nech ide laskavo do pi*e...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Juicy napísal: Svagor kupil pred polrokom VW Polo combi rovnaky rocnik s rovnakym motorom, auto malo najazdene 180t km z vnutra na vlas rovnake ako tato Cordoba. Auto bolo 4 roky pred predajom dovezene z Talianska od vlastnika este s kompletnymi blockami od vsetkeho co sa na aute menilo. Aktualna majitelka ho mala 4 roky a predavala ho po servise za 1300€. Na mieste sme zistili akurat to ze treba vymenit kulisu na riadiacej pake, v servise este odporucili dat vymenit zadne tlmice. Auto sme zjednali na 1100€. Takze 1600€ za tento kusok je absolutne prehnana suma.
Toto je realne: http://volkswagen-polo-variant.autobaza ... 74306.html
http://volkswagen-polo-variant.autobaza ... 63187.html
Tato bude pravdepodobne z dovozu, kasna by mohla byt v lepsom stave: http://seat-cordoba.autobazar.eu/14i-se-id558752.html
Tak tak, cena je trochu prehnana, ale inak je to auto, kde sa nema co pokazit (so vsetkymi vyhodami a nevyhodami co to obnasa :) ). Kamos kupil kus v o dost horsom stave za nejakych 700 eur, vymenil rozvody, baterku, radio a ma z toho lacne vozenie s minimalnymi prevadzkovymi nakladmi. Pred kupou ho treba poriadne skontrolovat a ked bude ok a s dobrou cenou, tak by s nim nemali byt problemy.
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evilbanana »

Ked uz som zacal pracovat a chcem kupit auto tak nevaham.. pekna elantra s automatom co viac si priat???? Aha asi vylagrovanu hrdzavu e36 alebo staru audi 80 to by som bol iny frajer asi co :smt033
jami
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jami »

Ratzinger paradne auto a aj fajn cena, skoda ze nemam teraz tolko penazi na kupu, ani PB znacky by sa nemuseli menit :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ale no neverim, dalsi povazskobystrican? vitaj teda :)
dante-stalker
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dante-stalker »

dakujem za rady :)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

páni a dámi. dnes mi prišiel z ebayu elm327. napichol som do auta, spravil si co som potreboval a isiel som si natocit povodne kilometre ake najdem v ecu motora na budiky. upozornujem ze auto je z aaa auta. nikto sa so stacanim nesral kedze pridem na to ze je stocene diagnostikou alebo ako to nazvat za 9€. stocene je presne o 600 000 km. prikladam screen. ide o fiat stilo 1.9 jtd MW. upozornujem ze na aute to nie je vidno a naivne som veril 255 000 kilometrom lebo to auto na tolko vyzera
Prílohy
km.jpg
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

fuj
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...tak toto by som nečakal...a stále jazdí, čo potvrdzuje ratziho slová, že motor v pohode nabehá aj 1 000 000, ak je o neho postarané...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

no pozor :D ja ratam s tym ze nabeha 2 000 000 km :D nemam 8 rocne auto s tym ze za dva roky pojde do srotu :D
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

no zoidberg, ja by som tomu teda neveril... preco to neukazuje ostatne udaje? (aspon nejake), ver tomu ze 800k km by si si vsimol na aute hned...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

to ukazuje udaje iba ked ich odkliknes
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »