Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Aké je to auto diesel alebo benzín?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
diesel 1.9jtd 2004 zrejme to bol taxi alebo co
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
855k za 8 rokov? to je akosi moc... je ta diagnostika spolahliva? nemozes ju odskusat na inom aute? to by muselo byt poznat na kazdej jednej casti auta... ak na to auto nevyzera, je aj mozne, ze ecu je z uplne ineho auta a na Tvojom bola z nejakeho dovodu vymenena, to sa robi bezne, ze sa to berie z buraciek a takychto "dojazdenych" aut na ND...
Grim: motor ako taky vydrzi na aute kolko povies... staci menit casto olej, nepouzivat longlife hluposti, menit rozvody a ine naplne a tomu motoru sa nema co stat... na tych kusoch kovu sa totizto nema v podstate co pokazit... to, ze niekto zabije motor pocujem fakt iba raz za cas a vzdy je to chybou majitela... bud je zadrety, pretoceny alebo ja neviem co, ale vzdy je to chyba majitela... a dvojnasobne to plati o klasickych jednoduchych motoroch, cim modernejsi motor, tym viac hluposti treba menit, vstreky, turba, ventily... ale ked sa o to niekto stara, neexistuje, aby ten motor odisiel... davno som nepocul o prasknutom bloku alebo valci...
Grim: motor ako taky vydrzi na aute kolko povies... staci menit casto olej, nepouzivat longlife hluposti, menit rozvody a ine naplne a tomu motoru sa nema co stat... na tych kusoch kovu sa totizto nema v podstate co pokazit... to, ze niekto zabije motor pocujem fakt iba raz za cas a vzdy je to chybou majitela... bud je zadrety, pretoceny alebo ja neviem co, ale vzdy je to chyba majitela... a dvojnasobne to plati o klasickych jednoduchych motoroch, cim modernejsi motor, tym viac hluposti treba menit, vstreky, turba, ventily... ale ked sa o to niekto stara, neexistuje, aby ten motor odisiel... davno som nepocul o prasknutom bloku alebo valci...
dlho tu nebol dekarbonRATZINGER666 napísal:davno som nepocul o prasknutom bloku alebo valci...
-
RATZINGER666
Darca
chezter: ...tak toto si trafil do cierneho 
jami a spol.: pisal si mi SS, no elantra sa teraz predala, pred chvilou sme sa vratili z Bratislavy, kam sme ju boli odviezt buducemu majitelovi na obhliadku, volal az vecer, vyrazali sme okolo 6, nestihol som sem uz napisat, prepac... ale kupujuci bol nadseny, takze bez problemov, ale dakujem za zaujem
ale ako sa tak divam na Tvoj avatar, mohli by sme sa dohodnut na jednom bmw, ale tam uz bude cena trosku ina 
jami a spol.: pisal si mi SS, no elantra sa teraz predala, pred chvilou sme sa vratili z Bratislavy, kam sme ju boli odviezt buducemu majitelovi na obhliadku, volal az vecer, vyrazali sme okolo 6, nestihol som sem uz napisat, prepac... ale kupujuci bol nadseny, takze bez problemov, ale dakujem za zaujem
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
no auto mame od 2008 a vtedy bolo o 110 000 menej ako teraz. cize 140 000 ( 740 000 ) tzn. za 4 roky 740 000 co je este menej realne. no nevies kolko km. nabeha nejaky taxikar v mnichove alebo kde. no je pravda ze 185 to asi nebude. ale to sa uz nikto nedozvie
-
RATZINGER666
Darca
200 000km rocne je okolo 550km denne... ako realne to je, ale u nas cez 500km za 12h sichtu robia taxikari akurat tak na silvestra...
ale v taxiku vyzera aj ten interier trosku inak, ako v beznom aute... a este k tomu po tolkychto kilometroch...
ale v taxiku vyzera aj ten interier trosku inak, ako v beznom aute... a este k tomu po tolkychto kilometroch...
Tak daj link na ten cukrikovy bmw
alebo aspon foto
-
Grim
Darca
...no neviem, ja keď behám po krajskom meste a len pracovne či rekreačne, tak nabehám aj 100km...síce tam netrávim celý deň, ale mne aj tých 500km, ktoré vyšli mne prípadá reálnych...ale zase...každý deň? aj cez víkendy???...
Da sa, ak by to bolo auto kupene na taxisluzbu, tak by teoreticky mohlo byt v sluzbe aj 24/7. Co sa tyka interieru, tak tam sa da vela veci lahko vymenit - volant, paka, klucky, sedadla...a auto hned bude posobit lepsie. Ale tiez je mozne, ze boli na aute zle kolesa alebo bol zle nastaveny tachometer a pocital viac najazdenych km ako auto realne preslo. No teraz to uz nezistime
Skor ma zaraza, ze v AAA si ani takuto banalitu nevedia (alebo nechcu) skontrolovat.
//este mi napadlo, ze moze byt zmeneny rok vyroby v papieroch, teda za predpokladu, ze nejde o RJ z ineho auta, ako uz spominal Ratzi
//este mi napadlo, ze moze byt zmeneny rok vyroby v papieroch, teda za predpokladu, ze nejde o RJ z ineho auta, ako uz spominal Ratzi
Mňa to teda vôbec nezaráža 
ze ma to neprekvapilo ked je z AAA...
-
RATZINGER666
Darca
jami: tu je foto, opis je na dalsej strane: http://www.hojko.com/post1856136.html#p1856136
Aha jasne poznam to auto
ale ked uz coupe tak bud m3 alebo 335d co je tiez velmi dobre vozenie so super spotrebou
Fiat nekupuj a ked fabiu tak urcite nie 1.2 htp .. ked chces fabiu tak 1.4 mpi spolahlivy motor a spotrebu nebudes mat vysoku ak chces zo slabších objemov pripadne si kup vw golf 1.4 (IV)begbeee napísal:Nejaké Punto Classic alebo v tomto prípade aj Fabia 1.2 môže byť slušné zvezenie.
-
drop
Medium Star
ten baworacik v pakete je sen. skoda "iba" 25i, vzdy ked idem domov tak slintámRATZINGER666 napísal:jami: tu je foto, opis je na dalsej strane: http://www.hojko.com/post1856136.html#p1856136
-
RATZINGER666
Darca
pussyLiker: ziadny paket, je to komplet M karoseria... a je to sice "iba" 325i, ale pri vykone bliziacom sa 330i robi 8,5l kombinovanej spotreby... rozmyslalo sa aj nad upravou na 330i (tovarna uprava na trojfazove sanie, +cca. 40 koni) pri zachovani momentalnych uprav (+cca. 25 koni) ale upustilo sa od toho, kedze auto bude na predaj a je zbytocne do neho tlacit dalsie peniaze... ale fesak to je, hoci sam nie som na bavoraky 
-
drop
Medium Star
jop fesak to je a uz aj ucinkoval v klipe
ako ze niesi ? vsak si mal avatar s bmw kedysi ak si dobre pametam. 
to Sicilian: mozes sem napisat dovod, preco nema pozerat punta, resp. fiat?
Punto nechcem kritizotizovat ale mam znamych s ktorymi som casto . A kazdy tyzden mi vravia co sa nove pokazilo. A Ak by chcel diesel tak nech kupi rovno dva lebo jeden je furt v servisepidrik napísal:to Sicilian: mozes sem napisat dovod, preco nema pozerat punta, resp. fiat?
Ked fiat radsej by som pozeral po stile modernejsie auto na vonok a lepsie motory a cenovo nie az tak drahy ...
len neviem aku cenovu relaciu auta chce
a fabiu ak tak 1.4 mpi dobry retazovy rozvod a slusna spotreba mimo mesta a suciastky nato zozenie kopec aut na diely je na nete . Načo by kupoval snimač za 70€ ked ho moze zohnat za 10€ na fiat zas tak nezozenies rychlo.