podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?
Re: podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?
nieco mi tam chyba... kde je Nikel, Ortut, Kadmium? Este aj Arzen by potesil 
CheZteR, tak predsa si sa na to dal? Koľko si do toho vrazil?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
1. je to oberchujovina
2. pre oberchujov
ked uz do toho tvoji kvazi mudrlanti kamarati isli, tak to mohli spravit nasledovne, jeden sa zaviaze odoberat za kilo mesacne a zbytok predava tieto jeho zasoby. aj ked ty kks, kava za 1500 eur, to ani priemerne potraviny jej tolko nepredaju za mesiac...
2. pre oberchujov
ked uz do toho tvoji kvazi mudrlanti kamarati isli, tak to mohli spravit nasledovne, jeden sa zaviaze odoberat za kilo mesacne a zbytok predava tieto jeho zasoby. aj ked ty kks, kava za 1500 eur, to ani priemerne potraviny jej tolko nepredaju za mesiac...
Takze, aby som Vas uviedol na pravu mieru chlapci 
Spolocnost je seriozna, po 2 rokoch sa stala jednotkou co sa tyka TOP 500 MLM spolocnosti. Robila to rankingova spolocnost, vid tu : http://www.10incomes.com/page/mlm-500-momentum-ranks
Ja som v tom, viem ako to ide a rozbieha sa to dost dobre. Vytazky z tejto huby vazne pomahaju ludom, co vidiet uz aj v praxi na ludoch, konkretne pripady, ale zbytocne sa budem rozpisovat.
Dalej, je potrebne zakupit jednorazovo registracny balicek, v ktorom je priamo tovar ! Podla toho aky balicek kupis, od tohto sa ti odvijaju percenta z obratov co sa budu pod tebou tvorit.
NIEJE TO PYRAMIDA ! Ide o binarny system, pyramida bola napriklad BMG invest, kde naslubovali ludom hluposti a ked ludia chceli vybrat peniaze, zrazu peniaze neboli
http://efekt.sk/mlm-a-pyramida
10 % ... 270 eur
15 % ... 600 eur
20 % ... 1500 eur
100 eurovu objednavku mesacne treba robit z dovodu, aby bol clovek aktivny. Lebo napriklad aj AVON ma 500 000 registrovanych uzivatelov, ale aktivnych je len nejakych 100 000 dajme tomu. Je to osetrene preto tou objednavkou, kedze nic nieje zadarmo, aby sa clovek len nezaregistroval a nic nebude robit a bude mat pasivny prijem, tak takto to nefunguje
a navyse 100 eur je NIC oproti tomu ake peniaze sa tu tocia.
Ma to obrovsky uspech a vo svete to masovo valcuje konkurenciu a to iste sa bude diat aj tu na slovensku. A prave ti, co v to neverite a myslite si, ze su to dalsie hluposti, tak Vam prajem vela stastia, lebo takych skeptickych ludi ako Vy je 95 % a preto ziju len od vyplaty do vyplaty. Len 5 % ludi na svete je uspesnych. Ale kazdy si je strojcom svojho stastia.
Mame zdravy produkt, ludia radia na prve miesto zdravie, kavu pije skoro kazdy, 80 % dospelej populacie. Je to najobchodovanejsia komodita na svete, no mozno az po rope. Cize je to obrovska sanca zviezt sa na kaviarnach, podnikoch, restikach, hoteloch.
Takze pozrite sa na to s nadhladom, zdravym rozumom a triezvym pohladom. Ma to obrovsky POTENCIAL !
JohnnY
Spolocnost je seriozna, po 2 rokoch sa stala jednotkou co sa tyka TOP 500 MLM spolocnosti. Robila to rankingova spolocnost, vid tu : http://www.10incomes.com/page/mlm-500-momentum-ranks
Ja som v tom, viem ako to ide a rozbieha sa to dost dobre. Vytazky z tejto huby vazne pomahaju ludom, co vidiet uz aj v praxi na ludoch, konkretne pripady, ale zbytocne sa budem rozpisovat.
Dalej, je potrebne zakupit jednorazovo registracny balicek, v ktorom je priamo tovar ! Podla toho aky balicek kupis, od tohto sa ti odvijaju percenta z obratov co sa budu pod tebou tvorit.
NIEJE TO PYRAMIDA ! Ide o binarny system, pyramida bola napriklad BMG invest, kde naslubovali ludom hluposti a ked ludia chceli vybrat peniaze, zrazu peniaze neboli
http://efekt.sk/mlm-a-pyramida
10 % ... 270 eur
15 % ... 600 eur
20 % ... 1500 eur
100 eurovu objednavku mesacne treba robit z dovodu, aby bol clovek aktivny. Lebo napriklad aj AVON ma 500 000 registrovanych uzivatelov, ale aktivnych je len nejakych 100 000 dajme tomu. Je to osetrene preto tou objednavkou, kedze nic nieje zadarmo, aby sa clovek len nezaregistroval a nic nebude robit a bude mat pasivny prijem, tak takto to nefunguje
Ma to obrovsky uspech a vo svete to masovo valcuje konkurenciu a to iste sa bude diat aj tu na slovensku. A prave ti, co v to neverite a myslite si, ze su to dalsie hluposti, tak Vam prajem vela stastia, lebo takych skeptickych ludi ako Vy je 95 % a preto ziju len od vyplaty do vyplaty. Len 5 % ludi na svete je uspesnych. Ale kazdy si je strojcom svojho stastia.
Mame zdravy produkt, ludia radia na prve miesto zdravie, kavu pije skoro kazdy, 80 % dospelej populacie. Je to najobchodovanejsia komodita na svete, no mozno az po rope. Cize je to obrovska sanca zviezt sa na kaviarnach, podnikoch, restikach, hoteloch.
Takze pozrite sa na to s nadhladom, zdravym rozumom a triezvym pohladom. Ma to obrovsky POTENCIAL !
JohnnY
kamos v tom ide uz pol roka, kazdy mesiac je nuteny nakupovat nove a nove mnozstva kavy, vdaka zmluve, ktoru maju vsetci, zatial mu z toho nekvaplo ani 1€ (okrem predaja kavy), naslubovali ze sa to rozbehne vo velkom, no nevidel som to zatial nikde predavat
Nikto ziadnu zmluvu nepodpisal, len sa zaregistroval do systemu.
Neverim, ze ani 1 euro nezarobil. chces mi povedat, ze sa regol a stagnuje a ani ziadneho dalsieho cloveka do toho nedostal ? Na benzinke v Cani sa za 2 dni predalo vyse 400 kav, co si myslim, ze je dobre, a je to tam totalna diera, ale tam sa to skusalo a pozri ako to slo. A uz sa mozu registrovat kaviarne ako tak, ale to je na dlho, zbytocne o tom budem pisat. Koncom mesiaca cakaj mega akciu, bude mat v tom prsty fashion tv, playboy, OK! magazin a organo gold
dost sa to rozbehne
btw ten web slovensky je drist na odstrasenie ludi, lebo ho urobil taky debilko.
Neverim, ze ani 1 euro nezarobil. chces mi povedat, ze sa regol a stagnuje a ani ziadneho dalsieho cloveka do toho nedostal ? Na benzinke v Cani sa za 2 dni predalo vyse 400 kav, co si myslim, ze je dobre, a je to tam totalna diera, ale tam sa to skusalo a pozri ako to slo. A uz sa mozu registrovat kaviarne ako tak, ale to je na dlho, zbytocne o tom budem pisat. Koncom mesiaca cakaj mega akciu, bude mat v tom prsty fashion tv, playboy, OK! magazin a organo gold
btw ten web slovensky je drist na odstrasenie ludi, lebo ho urobil taky debilko.
tak pokial viem oslovovali ste kaviarne a lekarne, to ze to po 3 mesiacoch predavate na benzinke v cani neberiem ako uspech
, dostal do toho 1 cloveka, ale nevie nikoho zohnat do "druhej nohy"
Lebo zatial davame dokopy len fyzicke osoby, podniky sa nemohli registrovat, az po oficialnom otvoreni firmy na slovenskom trhu. Lenze da sa to pekne obist a uz sa daju aj podniky registrovat, ale to je na dlho a nebudem to tu vysvetlovat. Cana bola len skuska, preto taka diera. A slo to tom viac ako dobre. A preto teraz davame mladym ludom do toho ist, lebo 100 ludi vybavi viac veci ako 1 clovek a spolu sa na tom zvezieme. O rok si spomen na tuto chvilu, kolko neprajnikov ma tato firma a kde budu ti prvi ludia na co boli pri zaciatkoch
Ale tito ludia ako som vravel su dost skepticki, a ked tam co som cital ti napisal typek ze chod normalne do zamesntania, tak mam dost. Tak nikdy nic neziskas, nic si nedoprajes a stale budes na niekoho robit, ja som si povedal, ze u mna toto skoncilo a budem si sam sebe pan. Dockaj casu, nic sa nestane zo dna na den. Ked mas v okoli priklad 200-500 ludi a on zohnal 1 tak to je dost bieda. Malo sa tomu venuje. Ako sa vola ? Mozno ho budem poznat, sice ked sa tomu tak (ne)venuje ako venuje, tak skor nie ako hej
On musi robit nieco zle.
Ak chces, mozme sa stretnut a o tom normalne pokecat
Ak chces, mozme sa stretnut a o tom normalne pokecat
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A ty uz na tom zarabas? Ake mas zisky ak sa smiem spytat? Ci sa mame zas a znova uspokojit s tvojim oblubenym "to je na dlho a nebudem to tu vysvetlovat".
Niektori ludia totiz neradi otravuju svojich znamych sprostostami
Kolko si zarobil?
Kolko si zarobil?
Kazdy za tym vidi len peniaze, lebo ludia si myslia, ze do tyzdna budu zarabat miliony, ale to tak nefunguje. Stale musis nieco na zaciatku obetovat a ak v tom vidis potencial, pojde to. A toto ma obrovsky potencial. Nechcem sa tu takto verejne bavit o cislach. Napriklad riesime to, ze sa bude o nas pisat v korzari, do televizie reklamu. Mame rozrobene projekty, chystame sa do starobinca, onkologiu, do detskeho domova, dat detom nejake hracky a dat im zadarmo aj kavy. A ludia uz hned inac budu vnimat firmu, ze jej nejde len o peniaze ale pomaha ludom. Ale to nebudete verit, kym sa to nestane, ale ako hovorim, dockaj casu
Mame eticke zasady, ktorymi si riadimi a na prvom mieste su hodnoty a az potom peniaze. Ak si budes robit poctivo svoju pracu, tie organizacie, pomahat ludom, peniaze pridu casom. Ale ak na druhej strane je clovek, ktory to vidi uplne naopak ako ja, tak zbytocne sa budeme na tom hadat 
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2012, 0:31)
Ak je sprostost to, ze mozes niekomu pomoct, tak potom uz neviem
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2012, 0:31)
Ak je sprostost to, ze mozes niekomu pomoct, tak potom uz neviem
na onkologiu? na co? predavat kavu? 
Nie, rozdat ju
ak nechapes MLM tak o com sa vlastne bavime ? 
neviem, prisiel si tu neviem zkade a vysvetlujes nam ze na tom zarobime, len vlastne nevies kedy, len do toho mame vlozit money, a cakat 
proste vidim na kamosovi ako je tym zaslepeny, kazdy tyzden mi rozprava ze ked si kupi zafir, dostane od firmy velky mercedes a bude sa mi smiat, ze bude chodit na floridu a sprostosti
proste vidim na kamosovi ako je tym zaslepeny, kazdy tyzden mi rozprava ze ked si kupi zafir, dostane od firmy velky mercedes a bude sa mi smiat, ze bude chodit na floridu a sprostosti
Nemas vlozit peniaze a sediet doma na riti, tak to nefunguje 
Treba pre to aj nieco urobit, a ludia placu, aj teraz v case krizy, ze nemaju peniaze, ich problem nech si placu. Nepoznam nic lepsie ako MLM a byt sam sebe panom a rozbehnut nieco velke a nebyt na nikom zavisly.
No dobre, naco si tu budeme o tom pisat, nerad si pisem o tom s ludmi, lebo neda sa vsetko cez net vysvetlit, preferujem osobne stretnutia a fakty !
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2012, 0:37)
Tak ver tomu, ze ked je tym "zaslepeny" ako hovoris, tak bude sa ti smiat, tiez sa tesim na ten mercedes
nieje to nic nedosiahnutelne, uz kamos bol v dallase co mu firma zaplatila, cize ono sa to deje vsetko, niesu to len niekoho vyplody.
Treba pre to aj nieco urobit, a ludia placu, aj teraz v case krizy, ze nemaju peniaze, ich problem nech si placu. Nepoznam nic lepsie ako MLM a byt sam sebe panom a rozbehnut nieco velke a nebyt na nikom zavisly.
No dobre, naco si tu budeme o tom pisat, nerad si pisem o tom s ludmi, lebo neda sa vsetko cez net vysvetlit, preferujem osobne stretnutia a fakty !
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2012, 0:37)
Tak ver tomu, ze ked je tym "zaslepeny" ako hovoris, tak bude sa ti smiat, tiez sa tesim na ten mercedes
Si tak sebe panom, ze robis na tych nad sebou, o tom totiz MLM je, uz z toho nazvu
Takze kolko si zarobil?
Takze kolko si zarobil?
firma zaplatila, ale tie peniaze co si dal za bronzove clenstvo, silver a aj zafir, za kavy mesacne, to si si ten medak mohol aj kupit sam kamarat, a nie ho mat na mesiac od firmy zadarmo
proste ja by som chcel od teba vediet tieto cisla
ako dlho v tom ides
kolko si do toho investoval (clenstvo+kavy+neviem co)
kolko si z toho ziskal/zarobil (clenstvo+kavy+neviem co)
proste ja by som chcel od teba vediet tieto cisla
ako dlho v tom ides
kolko si do toho investoval (clenstvo+kavy+neviem co)
kolko si z toho ziskal/zarobil (clenstvo+kavy+neviem co)
Si sam sebe panom, v MLM robis na seba, budujes si skupinu a lidrov, a tu sa tocia obrovske peniaze v tejto spolocnosti, ak Vas uz nepresvedcia fakty, ktore som Vam doposial dal, tak uz neviem potom. A jasne, ze zarobia ludia aj nad tebou, ale aj ty zarobis a ludia si radi pomahaju ked maju z toho zisk
A je rozdiel ist do firmy na zaciatku a niekde, kde uz je rozbehnuta co ja viem rok. To je ako s AVON-om, dievcatka na strednej predavaju vonavky a zarobia kolko, 50-100 eur ? aj to prehanam, ale ta pani hore co to rozbehla je viac nez zahojena. To iste sa deje teraz proste tu. O polroka do toho uz ani nemusis ist lebo budes klasicky predajca kavy, kdezto teraz, to nieje gro toho co robime.
Naschval ti nepoviem kolko
Naschval ti nepoviem kolko
Si sam sebe panom, v MLM robis na seba, budujes si skupinu a lidrov
Sam seba negujesA jasne, ze zarobia ludia aj nad tebou
Kedysi tu boli poistky, OVB a podobne sprostosti, teraz kava
Som zvedavy aku sprostost vymyslia o 3 roky