Problem s komunikaciou...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Problem s komunikaciou...

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Nerozumiem, kam s tebou mala ísť? Veď si napísal, že keď ste zastavili pri jej dome, tak sa rozlúčila a vošla dnu. Či si to myslel tak, že nemala ísť domov, ale mala sa s tebou ešte prejsť?

Doteraz ste sa nepoznali, však? Tak prečo tie pochybnosti o sklamaní? :)
Nečakaj všetko hneď :) Prehodili ste pár viet, nabudúce prehodíte ďalšie.
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lumicko »

zuzanuska napísal:Nerozumiem, kam s tebou mala ísť? Veď si napísal, že keď ste zastavili pri jej dome, tak sa rozlúčila a vošla dnu. Či si to myslel tak, že nemala ísť domov, ale mala sa s tebou ešte prejsť?

Doteraz ste sa nepoznali, však? Tak prečo tie pochybnosti o sklamaní? :)
Nečakaj všetko hneď :) Prehodili ste pár viet, nabudúce prehodíte ďalšie.
No mohla sa este trochu dalej prejst :), ee doteraz sme sa nepoznali jedine z videnia na autobus zastavke / v autobuse ,blble je ze ked som ju oslovil a opytal sa ako sa ma a potom povedal svoje meno a ona svoje tak som sa nejak zasekol na par sec ( som bol este dost rozruseny ) akoby som rozmyslal nad dalsou temou tak dufam ze to nezanechalo zly dojem, no urobil som velku chybu ze som sa jej nespytal ked isla uz do vnutra a lucili sme sa ci pojde nekde von so mnou napr na prechadzku atd..., to dufam ze nabuduce prehodime dalsie vety a dufam ze nebudem mat problem s komunikaciou :)
zuzanuska
Professional
Professional

Možno je skôr lepšie, že si ju nepozval hneď na prechádzku, takto to ide pekne pomaly. Vo vedľajšej téme šiel chalan zas na to útokom a baba sa asi zľakla. Takže ty choď radšej pozvoľna.
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

zuzanuska napísal:Možno je skôr lepšie, že si ju nepozval hneď na prechádzku, takto to ide pekne pomaly. Vo vedľajšej téme šiel chalan zas na to útokom a baba sa asi zľakla. Takže ty choď radšej pozvoľna.
Asi ju uvidim az v pondelok rano snov asi zacnem rozpravat a mam sa jej potom aj opytat ci by nesla nekam po skole ? Alebo ako by som ju mohol najst cez sobotu/nedelu? Fakt nemam tusenia ako mohol by som pozorovat aj jej dom len neviem co by som robil a neviem ci vobec nekam pojde
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Pozorovanie jej domu ti určite pomôže. Veď čo je príťažlivejšie ako človek, čo ma špehuje ?
To, že si ju oslovil je super, že si prekonal ten strach a chvíľu ste sa bavili. Skús ju znova osloviť, a rozvinúť debatu.. koníčky, hudba, filmy, škola atď.. je toho mnoho. Ak to pôjde fajn, tak potom si vypýtaj číslo a niekam ju pozvi.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Na mieste tej baby by som konala rovnako, aj keby si mi bol vysostne sympaticky.
(Minule sa ma pytal jeden chalan, ktory sa mi paci, ci idem tiez do kniznice. Ale bola som hladna na odpadnutie, tak som sla domov.)
Pointa: Ked ju najblizsie uvidis (nesleduj jej dom ako uchyl) a budes sa s nou moct porozpravat, tak po par vetach sa jej HNED opytaj, ci by sla s tebou von. Mozes jej rovno povedat, ze sa prisposobis, ked jej to vyhovuje viac cez tyzden/vikend. Dohodni si s nou den a POPYTAJ CISLO, ze sa jej este ozves.
-> budes vediet, na com si. ci si jej sympaticky a chce ti dat sancu. a hlavne: ci je volna!
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

kathleen napísal:Na mieste tej baby by som konala rovnako, aj keby si mi bol vysostne sympaticky.
(Minule sa ma pytal jeden chalan, ktory sa mi paci, ci idem tiez do kniznice. Ale bola som hladna na odpadnutie, tak som sla domov.)
Pointa: Ked ju najblizsie uvidis (nesleduj jej dom ako uchyl) a budes sa s nou moct porozpravat, tak po par vetach sa jej HNED opytaj, ci by sla s tebou von. Mozes jej rovno povedat, ze sa prisposobis, ked jej to vyhovuje viac cez tyzden/vikend. Dohodni si s nou den a POPYTAJ CISLO, ze sa jej este ozves.
-> budes vediet, na com si. ci si jej sympaticky a chce ti dat sancu. a hlavne: ci je volna!
Ok najblizsie ju uvidim v pondelok rano na zastavke busu ( 5min ) a potom v buse asi 10-15min ( ale je tam hrozne vela ludi vzdy ) + cakanie na elektricku 5min + 15min v elektricke ( vela ludi ) ako by som ju mohol oslovit rano? Teda resp. ako zacat konv. ??? ( prva otazka / veta ). Prehodime par viet a potom sa spytam ci by nekam sla a kedy jej to vyhovuje a cislo ako si povedal/a. Podla mna je urcite volna teda podla toho ze chodi casto hned po skole domov a s nikim nieje keby mala niekoho urcite by chodil podla mna snou.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Lumicko: Chápem, že si pred tým stretkom vynervovaný, ale ver mi, že jednoducho tým, že si teraz začneš na nete všetko plánovať dopodrobna, ako čo spraviť a nespraviť, tak si to tým len sťažíš. Skús si už konečne povedať, že je to jedna z mnoha žien, ktoré sa ti ešte možno budú páčiť a ak to u nej pokazíš, nič sa nedeje, príde ďalšia. Hlavne sa nesprávaj jak nejaký stroj, čo sa bude 2 dni dopredu bifliť frázy a neviem čo všetko, musí to ísť spontánne, inak to nie je ono.
Držím ti palce, začni si viac veriť a nemyslieť na to, či sa niečim pred ňou strápniš alebo nie, skús byť spontánny, usmievaj sa. Ako tu už niekto povedal, nie je ani tak dôležité, o čom sa s ňou budeš rozprávať, ale akým štýlom jej to budeš hovoriť. Toto je viac ako 70% úspechu, mám to odskúšané na vlastnej koži.
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

hd_ napísal:Lumicko: Chápem, že si pred tým stretkom vynervovaný, ale ver mi, že jednoducho tým, že si teraz začneš na nete všetko plánovať dopodrobna, ako čo spraviť a nespraviť, tak si to tým len sťažíš. Skús si už konečne povedať, že je to jedna z mnoha žien, ktoré sa ti ešte možno budú páčiť a ak to u nej pokazíš, nič sa nedeje, príde ďalšia. Hlavne sa nesprávaj jak nejaký stroj, čo sa bude 2 dni dopredu bifliť frázy a neviem čo všetko, musí to ísť spontánne, inak to nie je ono.
Držím ti palce, začni si viac veriť a nemyslieť na to, či sa niečim pred ňou strápniš alebo nie, skús byť spontánny, usmievaj sa. Ako tu už niekto povedal, nie je ani tak dôležité, o čom sa s ňou budeš rozprávať, ale akým štýlom jej to budeš hovoriť. Toto je viac ako 70% úspechu, mám to odskúšané na vlastnej koži.
Skús si už konečne povedať, že je to jedna z mnoha žien, ktoré sa ti ešte možno budú páčiť a ak to u nej pokazíš, nič sa nedeje, príde ďalšia.
No len neviem ako pride dalsia :D kedze priatelov teda skoro vobec nemam ak nepocitam spoluziakov a snimi momentalne nikam po skole nechodim kedze mam problem s tou komunikaciou :(
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

dam ti jednu radu: neboj sa jej dotknut! a taktiez sa ju neboj pobozkat!
hd_
King
King

:D
Ťažko mu radiť, aby sa jej nebál dotknúť a pobozkať, keď sa jej vôbec bojí prihovoriť.
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Peter_Retep napísal:dam ti jednu radu: neboj sa jej dotknut! a taktiez sa ju neboj pobozkat!
:D Na to myslim ze je doost skoro
hd_ napísal::D
Ťažko mu radiť, aby sa jej nebál dotknúť a pobozkať, keď sa jej vôbec bojí prihovoriť.
Uz som sa prihovoril :). Jen mi slo o to jak zacat druhu konv. v pondelok rano resp. pytat sa jak sa ma v pondelok rano mi pride dost od veci :D
hd_
King
King

Tak sa jej môžeš opýtať, čo robila cez víkend alebo ako sa má odhliadnuc od toho, že je zas to pod*bané pondelňajšie ráno. :lol:
kathleen
Light Professional
Light Professional

Retep trochu trepe. Chalan ma problem jej povedat par viet a ty mu radis sa jej dotykat a bozkavat ju? Dost odveci. Asi si uz nepamatas na svoje zaciatky, ale konverzacia je alfa a omega. Ako v niekom vzbudis pocit dovery, aby ti dal sancu? Ked budes mily a prirodzeny a nie ked budes nasilu kopirovat baliace techniky. Ty si pravnik s dobrym zazemim, ale ked zacne machrovat priemerny neskuseny chalan (Lumicko, nechcem sa ta dotknut), tak to vyznie umelo a trapne.

Lumicko
Nemusis ju za kazdu cenu oslovovat podla planu. Ked nie je vhodna situacia, napr. je zarozpravana s kamaratmi alebo v autobuse je tlacenica etc., tak vyckaj. Len ju pozdrav, spytaj sa jej, aky mala vikend, ci robila nieco zaujimave, alebo ci pozerala nieco v telke (co si pozeral ty). Mozes nadviazat na to, co ju dnes caka, ci bude mat narocny den v skole..ci robi nieco po skole. Volne dopln aj nieco o sebe, nech to nevyzera ako krizovy vysluch. Pripadne jej pochval oblecenie alebo nejaky doplnok (nausnice, sponky) ale jednoducho "Mas pekne nausnice" "Paci sa mi tvoja bunda" -> kamaratsky ton!
Ked sa ti rano nepodari nic dohodnut, (vtedy vacsinou ludia nie su velmi zhovorcivi, alebo bude prilis vela ludi okolo) tak poobede, resp. dalsi krat mozes nadviazat: "Ahoj, tak mi napadlo, ci by si so mnou sla niekedy von" alebo "Vies, vlastne som sa ta chcel (rano/vcera/minule) opytat, ci by si so mnou nesla na kavu/prechadzku/do kina" -> cislo si pytaj, az ked kladne zareaguje!!! fraza:"Das mi na seba kontakt?" a vytiahni telefon -> nechaj na nej, ci spomenie FB/skype/cislo. (Cislo je dost osobne, ja ho zo zasady nedavam..)

Dalsia moznost: Povies jej, ze by si bol rad, keby ste spolu sli von. "Mozem ti dat svoje cislo a ked budes mat chut, napis." -> tu sa nemusis tak bat odmietnutia..Svoje cislo jej das a ked ta nebude kontaktovat (mimo zastavky a busu/elektricky), tak vies, ze nema zaujem.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

kathleen: myslim ze chytit za rameno, za driek tka letmo snad dokaze aj 15rocny chalan...na to fakt netreba zazemie...a okrem toho cim skor padne na hubu tym lepsie pre neho....vlastna skusenost :)
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

kathleen napísal:Retep trochu trepe. Chalan ma problem jej povedat par viet a ty mu radis sa jej dotykat a bozkavat ju? Dost odveci. Asi si uz nepamatas na svoje zaciatky, ale konverzacia je alfa a omega. Ako v niekom vzbudis pocit dovery, aby ti dal sancu? Ked budes mily a prirodzeny a nie ked budes nasilu kopirovat baliace techniky. Ty si pravnik s dobrym zazemim, ale ked zacne machrovat priemerny neskuseny chalan (Lumicko, nechcem sa ta dotknut), tak to vyznie umelo a trapne.

Lumicko
Nemusis ju za kazdu cenu oslovovat podla planu. Ked nie je vhodna situacia, napr. je zarozpravana s kamaratmi alebo v autobuse je tlacenica etc., tak vyckaj. Len ju pozdrav, spytaj sa jej, aky mala vikend, ci robila nieco zaujimave, alebo ci pozerala nieco v telke (co si pozeral ty). Mozes nadviazat na to, co ju dnes caka, ci bude mat narocny den v skole..ci robi nieco po skole. Volne dopln aj nieco o sebe, nech to nevyzera ako krizovy vysluch. Pripadne jej pochval oblecenie alebo nejaky doplnok (nausnice, sponky) ale jednoducho "Mas pekne nausnice" "Paci sa mi tvoja bunda" -> kamaratsky ton!
Ked sa ti rano nepodari nic dohodnut, (vtedy vacsinou ludia nie su velmi zhovorcivi, alebo bude prilis vela ludi okolo) tak poobede, resp. dalsi krat mozes nadviazat: "Ahoj, tak mi napadlo, ci by si so mnou sla niekedy von" alebo "Vies, vlastne som sa ta chcel (rano/vcera/minule) opytat, ci by si so mnou nesla na kavu/prechadzku/do kina" -> cislo si pytaj, az ked kladne zareaguje!!! fraza:"Das mi na seba kontakt?" a vytiahni telefon -> nechaj na nej, ci spomenie FB/skype/cislo. (Cislo je dost osobne, ja ho zo zasady nedavam..)

Dalsia moznost: Povies jej, ze by si bol rad, keby ste spolu sli von. "Mozem ti dat svoje cislo a ked budes mat chut, napis." -> tu sa nemusis tak bat odmietnutia..Svoje cislo jej das a ked ta nebude kontaktovat (mimo zastavky a busu/elektricky), tak vies, ze nema zaujem.
Ouch to znie dost obtiazno :D ale dik za super rady velmi si to vazim :) rano sa jej spytam aky mala vikend, ci robila neco zaujimave a poviem aj co som robil ja napr som bol v kine na tom novom Residentovy atd.. zalezi jak sa to bude odvijat :) btw aky to je kamaratsky ton? :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

Peter_Retep napísal:kathleen: myslim ze chytit za rameno, za driek tka letmo snad dokaze aj 15rocny chalan...na to fakt netreba zazemie...a okrem toho cim skor padne na hubu tym lepsie pre neho....vlastna skusenost :)
dotyk je prijemny len vtedy, ked su obojstranne sympatie. inak nema vyznam.

//autoeditácia príspevku (16 Sep 2012, 22:25)
Lumicko

Sorry, trochu som sa rozpisala do detailov, ale snad nieco z toho mozes pouzit.

kamaratsky ton = chces JU potesit, cize milo, veselo, s nadhladom/usmevom, moze byt aj nesmelo, ale UPRIMNE!

PS: Do nicoho sa nenut ;)
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

No tak som ju dnes neoslovil ale zajtra.. Nebola vhodna situacia na zastavke bolo vela ludi a v autobuse tiez , na zastavke na elektricky tiez vela ludi ale asi tak 1min nikdo okolo nej nebol ale tak som si nejak netrufol neviem preco a po 1minute dosla elektricka kde bolo znova plno ludi cize som mozno aj dobre urobil. Len ma to trochu teraz serie ze som nevyuzil tu 1min dufam ze mi to nebude osudne musim ju rano uz oslovit dufam ze tam nebude vela ludi
zuzanuska
Professional
Professional

Aspoň kývnuť hlavou na znak pozdravu si mohol :)
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

zuzanuska napísal:Aspoň kývnuť hlavou na znak pozdravu si mohol :)
No to ma fakt nenapadlo :(

Sakra preco mam taky blby pocit ze som ju neoslovil pocas tej 1min :D

EDIT: Ale citil som aj taky podobny pocit ako ked som ju isiel oslovit 1x cize aj to hralo nejaku rolu a to ma serie... Som si isty ze to ma spolocne s tym ze sa bojim toho ze sa po par vetach snou nebudem mat o com rozpravat v zmysle ze nebudem vediet co povedat :( kedze som uz dlhoooo s pripadne kamosmi/spoluziakmi poriadne nerozpraval v zmysle vkuse/casto vypravat a debatovat.. :( fakt velky problem kua
Napísať odpoveď