Velke zivotne rozhodnutie
-
yamahaMiso
Star
Re: Velke zivotne rozhodnutie
Arkaz gratulujem !
krásne bábo, prečítal som celú tému, rozhodli ste sa správne...nejaký som precitlivený, až sa mi slzy tlačili do očí 
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ostal som troska mimo, prisaham, tak to je sila
tak ty si uplny ale uplny pan! ! !
jak ty si to zvladol, dovolim si tvrdit ze v tvojom veku by som to asi takto nezvladol
NICE !
tak ty si uplny ale uplny pan! ! !
jak ty si to zvladol, dovolim si tvrdit ze v tvojom veku by som to asi takto nezvladol
-
Arkaz
Addict
Dakujem hehe =) Pridam nejake novinky teda. S mojou sme sa zobrali , maly ma uz viac ako rok a zatial si zijeme veselo =) stale pracujem vo VW za pasom no tento mesiac koncim a idem robit do Siemensu ako elektrikar tak myslim ze lepsi JOB =) Tu su nejake fotecky hehe =)
Chlapec krásny, mladomanželom nech to drží 
No a že sa nedá aj v dnešnej dobe..keď sa chce, dá sa. Paráda!
Inak malý sa podobá na tatu. 
-
Arkaz
Addict
Tak da sa len bohuzial je to velmi tazke nakolko tento stat to mladym nijako neulahcuje a zivy len parazitov a asocialov. hmm
-
uNreal_saTch^
Professional
80% bytov v BA sa predava s tym, ze je tam zalozne pravo v prospech banky. Kde zijeS? normalna vec...TommyHot napísal:Btw zobral si hypoteku, do norska sa tak lahko nedostanes. Predat byt na ktory je uvalena hypoteka nie je az take jednoduche ako by sa mohlo zdat :)
// ak som sa zle vyjadril, tak myslel som to tak, ze 80% bytov je kupenych na hypoteku, tym padom presne to iste percento bytov ma zalozne pravo. S predajom takehoto bytu nie je ziaden problem.
Ja si myslim, ze 100 percent bytov na hypoteku ma zalozne pravo v prospech banky.
-
TommyHot
Addict
Aj sledujes reality a "rychlost" s akou sa predavaju byty s hypo? Asi nie. Aj kolega musel stiahnut 55 000 z ceny bytu a aj tak ho nedokaze predat a pri tom je to par rocna novostavba.uNreal_saTch^ napísal: 80% bytov v BA sa predava s tym, ze je tam zalozne pravo v prospech banky. Kde zijeS? normalna vec...
// ak som sa zle vyjadril, tak myslel som to tak, ze 80% bytov je kupenych na hypoteku, tym padom presne to iste percento bytov ma zalozne pravo. S predajom takehoto bytu nie je ziaden problem.
Blbost. Ja osobne som kupoval byt, ktory bol v zaloznom prave banky - a nebol s tym absolutne ziaden problem (to ze to moze zalezat od uverovej zmluvy povodneho majitela mozno vysvetli nejaky pravnik). Po tom, co sa splati uver povodneho majitela vystavi jeho banka kvitanciu, na zaklade coho kataster vymaze zalozne pravo starej banky a moze zapisat zalozne pravo novej banky.
-
uNreal_saTch^
Professional
Sledujem, hladam si byt vyse pol roka, miznu velmi rychlo, mal som uz par vyhliadnutych a vyfukli mi ich spod nosa. V sucasnosti som pred podpisom zmluvy - samozrejme takisto byt, ktory ma povodny majitel na uver. Kazdy realitkar ti potvrdi, ze 80 - 90% bytov je zalozenych v banke. Musis mat sakra stastie, aby si kupoval vyplateny, nezalozeny byt. To, ze tvoj znamy nemoze predat byt, nemusi byt zalezitostou toho, ze ho ma na uver. Je vela nepredajnych bytov, ktore maju neziaduci podorys, pripadne su uz prerobene, ale nie podla vkusu noveho majitela. Pricin moze byt vela. Ale to sme asi trosku odbocili od temy.
//inak ak musel stiahnut 55.000 z ceny bytu, predpokladam ze predaval byt v predajnej hodnote 200.000 a viac EUR? Verim ze taketo nehnutelnosti je tazko predat. Ak by sme sa bavili o nehnutelnosti s predajnou cenou 100.000 EUR, jeho zlava 55.000 eur by bola asi trosku vela. Cize je otazne co predaval...nieco priemerne, standardne to asi nebolo...
//inak ak musel stiahnut 55.000 z ceny bytu, predpokladam ze predaval byt v predajnej hodnote 200.000 a viac EUR? Verim ze taketo nehnutelnosti je tazko predat. Ak by sme sa bavili o nehnutelnosti s predajnou cenou 100.000 EUR, jeho zlava 55.000 eur by bola asi trosku vela. Cize je otazne co predaval...nieco priemerne, standardne to asi nebolo...
-
jin
VIP
Arkaz: Pristane Vám to spolu, vitaj v klube 
Držím palce do života!
Držím palce do života!
-
maciatko99
Medium Star
Rozkošný! Nech je zdravý a nech sa darí!
-
Arkaz
Addict
Trosku to tu po roku zaktualizujem =) Maly Edko rastie ako z vody uz aj vykecava o 106. ma 2,5 roka. Manzelka poslucha a za tyzden sa mame stahovat do noveho 3 izb. bytu =) pracu mam stabilnu aj ked od noveho roka nastupujem do novej ,lepsie platenej a so sluzobnym autom =) Inak vsetko po starom. + nejake foto
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2014, 18:02)
jedna zo vcera s pukancami pri filme =)
//autoeditácia príspevku (15 Apr 2014, 18:02)
jedna zo vcera s pukancami pri filme =)
-
Point
Professional
drzim vam palce 
Keď vyrastie a dostane sa na Hojko... a náhodou narazí na túto tému... zistí že sú tú jeho fotky keď bol malý... preklikne sa na prvý príspevok...
-
Andi_Cibula
Addict
Nikdy ťa nezaujímalo ako si vznikol ? 
-
Arkaz
Addict
Trosku ozivim temu. Maly za chvilku bude mat 4 roky chodi uz do skolky. S manzelkou je vsetko fajn sme spolu srastny a aktualne uz ideme stavat domcek
obaja mame slusne zamestnanie tak vsetko je naporiadku 
Ale no, mekac? 
Inak krasny syn, vyrastie z neho lamac zenskych srdc
Inak krasny syn, vyrastie z neho lamac zenskych srdc