Podnikatelsky zamer

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Podnikatelsky zamer

Príspevok od používateľa demovic_svk »

Ahojte, dal som si ziadost o prispevok na podnikanie z Úradu práce.

len môj podnikatelsky plan/zamer asi nevyhovoval

poradili by ste mi nejaky zamer ktory by im vyhovoval ? nieco len aby som dostal ten prispevok :)

dakujem
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Re: Podnikatelsky zamer

Príspevok od používateľa evilbanana »

:D to si robis srandu ? Nikto ti nepovie v com podnikat ani ti neporadi pretoze taketo veci si kazdy strazi. Ak by niekto nejaky zamer mal tak ho bud bude realizovat/realizuje alebo hlada investora. To iste sa riesilo aj na porade
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa CheZteR »

prve co musis mat ak chces podnikat, je podnikatelsky zamer, to je to najhlavnejsie, ak ti to neuznali a ty sam nevies na nic prist, ani do toho nechod
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa demovic_svk »

ja by som aj vedel len potrebujem mat istotu aby som to dostal ...aj tak vsetky tie peniaze dam do tohto mojho podnikatelskeho zameru
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...podľa pravidiel máš absolvovať kurz ABC podnikania, kde ti všetky veci budú vysvetlené a na tomto kurze väščinou prebieha aj kontrola podnikateľského zámeru s následným pripomienkovaním...podnikateľský zámer si môžeš spraviť aj zdarma, ale keď na neho chceš dať všetky peniaze, môžeš mi poslať na účet 20€ a ja ti ho spracujem podľa pravidiel UPSVaR...
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

Môžem dostat podnikatelsky príspevok,ked budem chcieť byť taxikár?na auto napr..to som asi veľmi naivný však?BTW v minulosti som uz robil taxikára na živnosť,ale teraz som na urade

//autoeditácia príspevku (08 Nov 2012, 10:17)
Môžem dostat podnikatelsky príspevok,ked budem chcieť byť taxikár?na auto napr..to som asi veľmi naivný však?BTW v minulosti som uz robil taxikára na živnosť,ale teraz som na urade
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...treba sa spýtať na príslušnom ÚPSVaR...každý má vlastné interné prepisy, ktorými sa riadi prideľovanie dotácií...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

malyivko napísal:Môžem dostat podnikatelsky príspevok,ked budem chcieť byť taxikár?na auto napr..to som asi veľmi naivný však?BTW v minulosti som uz robil taxikára na živnosť,ale teraz som na urade

//autoeditácia príspevku (08 Nov 2012, 10:17)
vraj onedlho zo zakona bude mozne robit taxi s autom nie starsim nez (myslim) 4 roky...takze ak si planujes na to kupit nejakeho 15 rocneho Passata alebo co, tak to neodporucam lebo by sa ti to teda nevyplatilo :)
Napísať odpoveď