to si robis srandu ? Nikto ti nepovie v com podnikat ani ti neporadi pretoze taketo veci si kazdy strazi. Ak by niekto nejaky zamer mal tak ho bud bude realizovat/realizuje alebo hlada investora. To iste sa riesilo aj na porade
prve co musis mat ak chces podnikat, je podnikatelsky zamer, to je to najhlavnejsie, ak ti to neuznali a ty sam nevies na nic prist, ani do toho nechod
...podľa pravidiel máš absolvovať kurz ABC podnikania, kde ti všetky veci budú vysvetlené a na tomto kurze väščinou prebieha aj kontrola podnikateľského zámeru s následným pripomienkovaním...podnikateľský zámer si môžeš spraviť aj zdarma, ale keď na neho chceš dať všetky peniaze, môžeš mi poslať na účet 20€ a ja ti ho spracujem podľa pravidiel UPSVaR...
Môžem dostat podnikatelsky príspevok,ked budem chcieť byť taxikár?na auto napr..to som asi veľmi naivný však?BTW v minulosti som uz robil taxikára na živnosť,ale teraz som na urade
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2012, 10:17)
Môžem dostat podnikatelsky príspevok,ked budem chcieť byť taxikár?na auto napr..to som asi veľmi naivný však?BTW v minulosti som uz robil taxikára na živnosť,ale teraz som na urade
malyivko napísal:Môžem dostat podnikatelsky príspevok,ked budem chcieť byť taxikár?na auto napr..to som asi veľmi naivný však?BTW v minulosti som uz robil taxikára na živnosť,ale teraz som na urade
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2012, 10:17)
vraj onedlho zo zakona bude mozne robit taxi s autom nie starsim nez (myslim) 4 roky...takze ak si planujes na to kupit nejakeho 15 rocneho Passata alebo co, tak to neodporucam lebo by sa ti to teda nevyplatilo