Problem s komunikaciou...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Problem s komunikaciou...

Príspevok od používateľa test »

Pozdrav sa, prihovor sa, ale nesil to prilis. Podla mna je priskoro si pytat cislo, hlavne ak sa jej nevies prihovorit a neviete sa porozpravat. Hlavne ju nesleduj a necakaj ju na ulici.
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

skús sa s ňou baviť o problematike jadrovej fyziky a jej vývoji v budúcnosti
bavte sa o počasí, o hokeji a o nástenkových tendroch
nie, teraz vážne
Ako tu už bolo spomínané tak trému neodbúraš nijak inak, len tréningom a komunikáciou
keď ju stretneš začni Ahoj, aký si mala deň, bavte sa o tom čo robila, čo ma na pláne, bav sa o tom čo ju baví. Ale je dôležité aby si neostal ticho, lebo keď tak čítam tvoj problém tak môžeš ľahko spanikáriť a to potom nikam nevedie. HLAVNE nemysli na to čo povieš ďalej, nepripravuj si svoju "reč". Ono už pri prvých troch vetách rozhovoru nájdete ďalších 5tém na rozvíjanie.
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lumicko »

No tak som ju dnes oslovil a teda nic moc... resp. rozpraval som dost veci ako sa mala , co robila , cez prazdniny, skola , filmy atd... len rozpraval som akoby do steny.. 90% som rozpraval ja a ona len take velmi rychle strucne odpovede ( ani ne veta ) moc toho nenahovorila tak mi uz zacali dochadzat temy kedze vobec nereagovala ze by nejak rozvijala temu a ze by hovorila nieco poriadne aj ona kde by som sa mohol chytit ja a dalej rozvinut cize uz som fakt pomaly nevedel co povedat par krat bolo uz aj ticho
Blur
Light Star
Light Star

Lumicko napísal:No tak som ju dnes oslovil a teda nic moc... resp. rozpraval som dost veci ako sa mala , co robila , cez prazdniny, skola , filmy atd... len rozpraval som akoby do steny.. 90% som rozpraval ja a ona len take velmi rychle strucne odpovede ( ani ne veta ) moc toho nenahovorila tak mi uz zacali dochadzat temy kedze vobec nereagovala ze by nejak rozvijala temu a ze by hovorila nieco poriadne aj ona kde by som sa mohol chytit ja a dalej rozvinut cize uz som fakt pomaly nevedel co povedat par krat bolo uz aj ticho
Tak je možné že nemala náladu na rozhovor, každopádne ak dievča odpovedá stručne a krátkymi odpovediami, tak z toho moc nebude a treba sa tým niečo robiť. Môžeš byť otvorenejší a opýtať sa jej či ju nudíš alebo či máš menej hovoriť/či máš zmeniť tému, a sleduj jej reakciu. A hlavne sa na ňu nekukaj jak bacíl na penicilín, ale pekne do očí
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Blur napísal: Tak je možné že nemala náladu na rozhovor, každopádne ak dievča odpovedá stručne a krátkymi odpovediami, tak z toho moc nebude a treba sa tým niečo robiť. Môžeš byť otvorenejší a opýtať sa jej či ju nudíš alebo či máš menej hovoriť/či máš zmeniť tému, a sleduj jej reakciu. A hlavne sa na ňu nekukaj jak bacíl na penicilín, ale pekne do očí
Nj do oci len keby to slo kedze sa na mna moc nepozera ani ked hovorim :D ale fakt neviem o com budem hovorit zajtra a neviem ako to bude ked zas bude tak ticha :D
Blur
Light Star
Light Star

Tak keď ju stretneš, skús jej dať kompliment že jej to dnes pristane alebo niečo také, potom či nemá chvíľu čas, keď sa opýta načo, tak povedz, že si chceš pokecať.

Bav sa o nej, čo robila, čo ma na pláne, poprípade sa opri o nejakú vec, napríklad niečo dobré ide v kine tak spomenieš...,,Teraz ma napadlo, ide ten a ten film, videla si ho už? Ak áno, máte tému na rozhovor, ak nie tak sa jej opýtaj aké filmy sa jej páčia a tak, proste teraz je tvojou "prioritou" rozkecať ju. Predpokladám, že sa rozprávate niekde vonku, tak ak je na ceste domov, skús povedať niečo na spôsob: ,,Pôjdem chvíľu s tebou, teraz je mesto nebezpečné".(proste vtipné(hlavne ak je ešte pred ôsmou večer) a originálne) Ak nebude mať nič proti tak ďalej komunikujte. Hlavne si myslím, že najviac dievča zaujmeš trochou humoru a hlavne originalitou. Ak aj potom pri komunikácií uvidíš že reaguje tak, ako si písal vyššie, tak si myslím, že nemá cenu snažiť sa o niečo viac
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ak sa na teba moc nepozerá a odpovedá stručne, nemá záujem sa s tebou baviť...
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Suhls s Grimom.. Si predstav situaciu ze ty mas zlu naladu a ona by prisla k Tebe a zacala s Tebou kecat, no ja neviem ci by si tak kratko odpovedal ? Myslim ze nie :) urcite by Ti to vylepsilo naladu :) Ak aj bola ticho a sa usmievala sa tak to by bolo ine, resp. tichsie dievca ale vidim to na nula bodov, znam s vlastnej skusenosti
Blur
Light Star
Light Star

Grim napísal:...ak sa na teba moc nepozerá a odpovedá stručne, nemá záujem sa s tebou baviť...
Nech to ešte raz vyskúša a ak sa bude správať rovnako tak to nemá cenu
bucuresti
Light Star
Light Star

Blur - vidim ze mu chces dobre radit ale take veci neviem ci zaberu... Proste ked nema baba zaujem, nemal by tam co riesit
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Grim napísal:...ak sa na teba moc nepozerá a odpovedá stručne, nemá záujem sa s tebou baviť...
No tak bud to alebo je moc hanbliva... alebo ma taky isty problem ako ja :).. Vsimol som si teda vydedukoval som ze toho moc nerobi... napr. Ake filmy mas rada? Vselijake. Pozeravas nejaky serial? Hm ani nie jedine Dva a pol chlapa. Co si robila cez vikend? Nic moc ucila. Co robis po skole? Tak s kamaratkami napr. Pocuvas nejaku hudbu? Ani nie skor ked tak z radia :D. Co si robila cez prazdniny? Brigadu a dalej uz neviem co hovorila asi 1-2 slova ale nic moc tusim...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

daj jej vydychnut, netlac
Blur
Light Star
Light Star

Lumicko napísal: No tak bud to alebo je moc hanbliva... alebo ma taky isty problem ako ja :).. Vsimol som si teda vydedukoval som ze toho moc nerobi... napr. Ake filmy mas rada? Vselijake. Pozeravas nejaky serial? Hm ani nie jedine Dva a pol chlapa. Co si robila cez vikend? Nic moc ucila. Co robis po skole? Tak s kamaratkami napr. Pocuvas nejaku hudbu? Ani nie skor ked tak z radia :D. Co si robila cez prazdniny? Brigadu a dalej uz neviem co hovorila asi 1-2 slova ale nic moc tusim...
Keď to tak čítam tak to asi fakt nemá cenu, ale dôležité je vedieť na čom si, čiže skús byť zajtra otvorenejší. Skús ju niekam pozvať, len tak zistíš na čom si
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Blur napísal: Keď to tak čítam tak to asi fakt nemá cenu, ale dôležité je vedieť na čom si, čiže skús byť zajtra otvorenejší. Skús ju niekam pozvať, len tak zistíš na čom si
Pozvat ? Neviem no... Ked bude takato uzavreta/nekomunikativna aj keby sla so mnou niekde by som toho fakt malo nakecal toho sa bojim
Blur
Light Star
Light Star

Ako som tu už napísal, buď otvorenejší, skús ju niekam pozvať a sleduj ako zareaguje. Alebo chceš ďalej viesť tieto nikam nevedúce konverzácie, príklad ktorej si vyššie napísal?
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Blur napísal:Ako som tu už napísal, buď otvorenejší, skús ju niekam pozvať a sleduj ako zareaguje. Alebo chceš ďalej viesť tieto nikam nevedúce konverzácie, príklad ktorej si vyššie napísal?
Ok len rano budeme spolu asi tak 30-40min. a ked bude takato moc toho nenakecame resp. dost dlho bude asi ticho... a tak neviem ako vypitat to cislo kedze cislo pytat po takom tichu asi neni moc dobry napad :D a co sa tyka toho cisla mozem sa jej to spytat tak jak pisal/a davnejsie kathleen? Dalsia moznost: Povies jej, ze by si bol rad, keby ste spolu sli von. "Mozem ti dat svoje cislo a ked budes mat chut, napis." -> tu sa nemusis tak bat odmietnutia..Svoje cislo jej das a ked ta nebude kontaktovat (mimo zastavky a busu/elektricky), tak vies, ze nema zaujem.
bucuresti
Light Star
Light Star

Uz to vidim cudzie cislo nedava :) a teraz nema cas lebo.../sa uci, ma frajera,,,a pod./
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

bucuresti napísal:Uz to vidim cudzie cislo nedava :) a teraz nema cas lebo.../sa uci, ma frajera,,,a pod./
ona? Ved jej dam cislo ja... Myslim ze keby mala frajera nechodila by casto po skole hned domov a urcite by chodil snou o_O
Btw blur nezabudni co som pisal vyssie :D
Blur
Light Star
Light Star

,,Ahoj, dám ti svoje číslo a keď budeš chcieť ísť von alebo do kina tak mi zavolaj, dobre?"
tomuto som nejak nepochopil
šak normálne keď spolu komunikujete, tak medzi rečou ,,nezašli by sme niekedy na kofolu/pizzu/do kina?"
ak povie áno tak nech ti dá číslo, že jej zavoláš
ak povie nie... tak predpokladajme že povie áno :D

//keď už sa spolu bavíte a stále nie je "zhovorčivá", tak buď otvorený, povedz jej, že si trocha nervózny, že nechceš nič pokaziť, že chceš aby ste aj naďalej spolu komunikovali(spolu, nieže budeš rozprávať sám), možno práve tvoju otvorenosť dievča uvíta a uvidíš ako sa rozhovorý
bucuresti
Light Star
Light Star

Ako ty jej povies dam Ti moje cislo pis si? :D
Napísať odpoveď